Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim. Evlendiğimizden bugüne hiç korunmadık ama henüz hamile kalmadım. 1. Ay basur oldum hiç olmadığından fazla kasık ağrısı sancı çektim. Hamile kalmadığım doktor tarafından netlesince ilaç kullandım ve kısa zamanda çok şükür ki iyilestim. Ikinci ay için çok planlı çalıştık yumurtlama gününü takip ettik ama nedendir bilinmez 2. Ayda hamile kalmadım. Suan 3. Ay. Ben bu ay için pek umutlu olmasam da hamile kalmayı istiyorum. Bat tarihim 2 kasım.. bakalım Rabbim bize ne zaman melegimizi bağışlayacak. Gelişmeleri burada paylaşacağım. RAbbim çocuk isteyen herkese inşallah nasip eder.. dualarım çocuk isteyen annelerle. lütfen sizlerde bana dua edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül toparlandı gitti işte. Ekim de gider bu gidişle. Biz ne zaman anne olacağız..
- Konu Sahibi Gulmet3
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?daha 3 aylık evlisin cnm dur bakalım ne bu acele ... zamana bırak. hemen dr.a gitme . Yani şu an tıbbi müdahaleye gerek yok. 1 sene bekle olur inş. Rabbim hepimize nasip etsn
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Doktora basur için gitmiştim ama gebelik şüphesi olduğu için kan testi istedi. Sonucun negatif olduğunu görünce basur ilaçlarını yazdı. Gebelik için henüz doktora gitmedim.
- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
ben bile çok sonra gittim . Folkasit kullanıyor msnInşallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Doktora basur için gitmiştim ama gebelik şüphesi olduğu için kan testi istedi. Sonucun negatif olduğunu görünce basur ilaçlarını yazdı. Gebelik için henüz doktora gitmedim.
Hayır kullanmıyorumben bile çok sonra gittim . Folkasit kullanıyor msn
- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
Hayır kullanmıyorum
folikasite başlayabilirsn cnm . reçetesiz de satılıyorHayır kullanmıyorum
Ilaç kullanmayı pek sevmiyorum nasıl bi ilaç o hap mıfolikasite başlayabilirsn cnm . reçetesiz de satılıyor
- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
hamilelikten 3 ay önce başlanmasını söylüyor dr.lar evet hap. bir nevi vitamin.Ilaç kullanmayı pek sevmiyorum nasıl bi ilaç o hap mı
Olmazsa onuda kullanmaya başlayayımhamilelikten 3 ay önce başlanmasını söylüyor dr.lar evet hap. bir nevi vitamin.
- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
Ilaç kullanmayı pek sevmiyorum nasıl bi ilaç o hap mı
Kadın doğumcuya git o tavsiye ederse başla. Türkiyede folik asit gerekli olmadan kullanılmaya başladı artık. Benim gittiğim doktor kan tahlillerime göre gebelikten önce kullanmamı istemedi örneğin. Kafana göre alma.
Ve çok yeni evlisin şimdiden bunları kafana takma lütfen evliliği kendine zehir edersin. Biraz evliliğin keyfini sür. Zamanı gelince olur. Bu kadar acele edip kendini strese sokma. Gez dolaş..
- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
aynen arkadaş doğru demiş. ne bu acele :) evliliğin tadını çıkar.:) bi daha bu günlerin geri gelmez.Kadın doğumcuya git o tavsiye ederse başla. Türkiyede folik asit gerekli olmadan kullanılmaya başladı artık. Benim gittiğim doktor kan tahlillerime göre gebelikten önce kullanmamı istemedi örneğin. Kafana göre alma.
Ve çok yeni evlisin şimdiden bunları kafana takma lütfen evliliği kendine zehir edersin. Biraz evliliğin keyfini sür. Zamanı gelince olur. Bu kadar acele edip kendini strese sokma. Gez dolaş..
Kadın doğumcuya git o tavsiye ederse başla. Türkiyede folik asit gerekli olmadan kullanılmaya başladı artık. Benim gittiğim doktor kan tahlillerime göre gebelikten önce kullanmamı istemedi örneğin. Kafana göre alma.
Eşim çok istediği için hamile kalmadığımı öğrenince stres oluyorum ve sırf bu yüzden üstüne düşüyorum. Eşim 32 yaşında ben 25.. Eşim yaşından dolayı hemen evleni evlenmez çocuk yapalım demişti. Şimdi olmayınca ister istemez strese giriyorum.
aynen arkadaş doğru demiş. ne bu acele :) evliliğin tadını çıkar.:) bi daha bu günlerin geri gelmez.
Bir yandan haklısınız
- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
4ten az degerlerin bir anlami yok. Yukselis sozkonusu degil.
Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?
- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Canim once folik asit e cevap vereyim.Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?
Bizler tukettgmz gidalardan alamadigimz vitaminleri yada fazlasini oradan almamiz gerekiyo depolar dolmasi acisindan ilk 3 ay cok onemli . Gebelk oncesi ve sonraki toplamda 6 ay . tabi bu durum degisebiliyo doktorumuz ve tedavi sekline gore.
Sonra 0.100 kesin gebelik yok demektir. Bunun hicbir artma durumu soz konusu olamaz . gebelk olablr dememiz icin sifir olan rakamin en az 6 olmasi lazm oda ilk haftada olr hizla artar.
Henuz il k3 ay dasin cok normal. Yinede yumurtlamalarini takip et . insallah en kisa zamanda gwbelik haberini aliriz. Tabi bendee:)
Amin inşallah.. Cevabın için teşekkür ederimCanim once folik asit e cevap vereyim.
Bizler tukettgmz gidalardan alamadigimz vitaminleri yada fazlasini oradan almamiz gerekiyo depolar dolmasi acisindan ilk 3 ay cok onemli . Gebelk oncesi ve sonraki toplamda 6 ay . tabi bu durum degisebiliyo doktorumuz ve tedavi sekline gore.
Sonra 0.100 kesin gebelik yok demektir. Bunun hicbir artma durumu soz konusu olamaz . gebelk olablr dememiz icin sifir olan rakamin en az 6 olmasi lazm oda ilk haftada olr hizla artar.
Henuz il k3 ay dasin cok normal. Yinede yumurtlamalarini takip et . insallah en kisa zamanda gwbelik haberini aliriz. Tabi bendee:)
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Arkadaşlar ya benim karnım iki gündür daha da çok şişti. Dün temizlik yaparken kasık ağrısı ve halsizlik hissetmiştim. Akşama doğru gaz sancısı ve kasık ağrısı oldu. Bugün ise hafif bel ağrısı kasık ağrısı ve karnımı sanki bıçak kesiyor gibi hissettim. Bıçak kesigi hissini sadece sağ tarafta hissettim. Bugünün belirtileri bunlar.