Allah razı olsunAllahım şifa versin...
Ben de 500 alayım
Bitince yazarım eksik kalırsa tekrar dersiniz canım
Düzelttim
Kalan 2290
Çok geç haberim olduC Calcifer dostum yardımını bekliyorum 1 tane de olsa faydası olur inşallah
cileklidon domates güzeli sende oku reis hem uykun da yoksa bi ise yaramış olur uykusuzluğun
Allah razı olsunÇok geç haberim oldu10 tane okudum şifa niyetine daha devam ederim inşallah
Evet:)Ihlas suresimi okuncak
150 okudumEvet ihlas Allah razı olsun:)
Tamamdir simdi nafile namazima kilcam namazdada niyet ederim insAllah kuran okuduktan sonra ihlas suresini okurum okuduktan sonra sayi vereyim olur mu ..hastaligi neydi ona gore niyet edeyimEvet:)
Allah razı olsunTamamdir simdi nafile namazima kilcam namazdada niyet ederim insAllah kuran okuduktan sonra ihlas suresini okurum okuduktan sonra sayi vereyim olur mu ..hastaligi neydi ona gore niyet edeyim
Allah razı olsun500 tane alıyorum Allah şifa versin inşallah.
300 de ben alayım. Ama tam bilmiyorum olayı niyet ederek kızın ismini geçirip ona şifa için okuyorum diyerek mi başlayacağım okumaya hiç ihlas hatmi diye bir şey bilmiyorum da ben
Canım Eylül bebek doğduğundan beri hasta ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor onun niyetine şifa bulması için niyet et ve oku canım Allah razı olsun300 de ben alayım. Ama tam bilmiyorum olayı niyet ederek kızın ismini geçirip ona şifa için okuyorum diyerek mi başlayacağım okumaya hiç ihlas hatmi diye bir şey bilmiyorum da ben