• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül hoşgeldin iyikii geldinn

nilaysal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
23
0
86
Kocaeli
herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza hamileliğim boyunca hep doğum hikayelerini okuyup kesin sezeryan doğum yapcamm diye düşünmüştüm.hamileliğim bulantılarım hariç sıkıntısız geçti.son aya geldimizde doktorumla sezeryan konusunda anlaştık çünkü normal doğumdan cok korkuyordum. günlerden salıydı nişanım gelmişti o gün doktora gittim soledim oda olabilir dedi. daha sonrasında sancılarım başladı ama düzensiz sancılar perşembe yıne doktorumla görüştüm sezeryan gerekli testleri yaptık ve pazartesine gün verdi. ben sancılarım olduğunu soyledim oda yalancı sancı olduğunu soyledi.ama hafta sonu bişey olcağını biliyordum.sonrasında cuma gecesi sancılarım sıklaştı sabaha kadar dahada arttı. biz gerçek sancı olduğunu anlamadık eşimde üşütmüş olabilceğimi düşünüyordu hatta. sonra sabah hastaneye gitmeeye karar verdik. ebe beni muayne etmek istedi izin vermedim önce ben sezeryanla doğurcam diyodum ısrarla sonra mecbur muayene oldum 4 cm açılma olduğunu öğrendik ben korkular arttı tabi. ben eve gitcem dedim ama yatmam gerekiyomuş yatmaadım eve geldim tabi sancılar arttı nasıl normal doğurcam diye ağlıyodum 1 saat sonra tekrar gittik hastaneye bu sefer açılma olmuş 7cm doktorum geldi ama sezeryan olamayacağını doğumun başladığını söyledi ben hala yalvarıyodum tabi.. sonra suni sancı ve 2 saat içindede eylül geldii.doğumdan çok sancılar mahvediyo insanı ben kolay doğurdum çok belki yani çok çekmedim ama doktorda ebede isyan etti onlar için zor oldu:) en kötüsü ben normal doğuma hhazır değildim. sonuç olarak 08.08.2009 2 650 dünyaya geldi eylülümalkisalkisalkis

ne güzel işte normal yapmışsın
millet saatlerce sancı çeker normal olsun diye olmaz
sen istemezken olmuş ne güzel walla
allah bağışlasın

hayırlısı neyse onu karar kılmış Yaradan. Ne güzel işte sevinmelisin normal doğum hem senin hem de bebeğin için en sağlıklı olanı. Hem o açılma için saatlerece sancı çekenler var senin açılmanda hemen olmuş yani normal olsun diye tüm koşullar gelişmiş. Allah analı babalı büyütsün..

tebrik ederim canım analı babalı büyüsün bebişin
en hayırlısı olmus
normal doğum en güzel ve rahatı

canım tebrik ederim. ben de allah nasib ederde bir sağlık sorunu olmazsa inşallah normal istiyorum. ama beni tek korkutan bu sunni sancı olayı. mesela senin doğumun başlamış, ne güzel de 7 cm açılman var sancıların da var eee bu durumda sunni sancıya ne gerek var. her normal doğumda sunni sancı uyguluyorlar mı yani... sunni sancının normal gelen sancıdan daha şiddetili olduğunu söylüyorlar. sen yaşamış biri olarak ne diyosun? :uhm:
bu arada bebişine de güzel kaderler yazsın yüce rabbim, bizleri de hayırlısıyla kuzularımıza kavuştursun inşallah...

tebrikler canım iyiki sancıların önden baslamış ve normal doğum yapabilmişsin bence

sezaryen bir ameliyat nihayetinde......kimi ister olmaz işte

Allah analı babalı büyütsün canım :emir_bebek:

herkese teşekkür ederim güzel dilekleri için. benim şansım sancıyı evde çekmiş olmam.
aslında açılmam olduğu halde suni sancıyı niye verdiler bilmiyorum sanırım doğumu hızlandırmak için açıkçası beni en çok zorlayan suni sancı oldu doğum falan anlamıyosun zaten o sancılarda

Back