herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza hamileliğim boyunca hep doğum hikayelerini okuyup kesin sezeryan doğum yapcamm diye düşünmüştüm.hamileliğim bulantılarım hariç sıkıntısız geçti.son aya geldimizde doktorumla sezeryan konusunda anlaştık çünkü normal doğumdan cok korkuyordum. günlerden salıydı nişanım gelmişti o gün doktora gittim soledim oda olabilir dedi. daha sonrasında sancılarım başladı ama düzensiz sancılar perşembe yıne doktorumla görüştüm sezeryan gerekli testleri yaptık ve pazartesine gün verdi. ben sancılarım olduğunu soyledim oda yalancı sancı olduğunu soyledi.ama hafta sonu bişey olcağını biliyordum.sonrasında cuma gecesi sancılarım sıklaştı sabaha kadar dahada arttı. biz gerçek sancı olduğunu anlamadık eşimde üşütmüş olabilceğimi düşünüyordu hatta. sonra sabah hastaneye gitmeeye karar verdik. ebe beni muayne etmek istedi izin vermedim önce ben sezeryanla doğurcam diyodum ısrarla sonra mecbur muayene oldum 4 cm açılma olduğunu öğrendik ben korkular arttı tabi. ben eve gitcem dedim ama yatmam gerekiyomuş yatmaadım eve geldim tabi sancılar arttı nasıl normal doğurcam diye ağlıyodum 1 saat sonra tekrar gittik hastaneye bu sefer açılma olmuş 7cm doktorum geldi ama sezeryan olamayacağını doğumun başladığını söyledi ben hala yalvarıyodum tabi.. sonra suni sancı ve 2 saat içindede eylül geldii.doğumdan çok sancılar mahvediyo insanı ben kolay doğurdum çok belki yani çok çekmedim ama doktorda ebede isyan etti onlar için zor oldu:) en kötüsü ben normal doğuma hhazır değildim. sonuç olarak 08.08.2009 2 650 dünyaya geldi eylülümalkisalkisalkis