Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
Hadi bizde burda toplanalim neler yaptik neler aldik ya da neler yapip alacagiz bunlarin planlarini beraber yapip beraber hayallerini kuralim nisan mekani,nisan bohcasi,nisan yüzükleri ya da hayalinizdeki nisanliklari resimlerlede paylasabiliriz...vb tüm konulari her seyi burda konusarak sohbet edelim...Ben önce kendimden bahsedeyim su an almanyadayim benimki askerden agustos ayinda gelecek ve sonrasinda nisan olacak ama normalde ankara da dogup büyüdüm ve 2012 temmuz ayinda ailemde ankara ya tamamen dönüs yapacak ama benim askim askerden geldigi zaman tam ramazan a denk geldigi icin büyük bi ihtimalle ramazandan sonra bayramdan sonra nisanimiz olacak hadi gelin herkes buraya tanisip kaynasip sohbet edelim :)

BUYRUN !!! --->>> ♥♥♥ HOGELDINIZ ♥♥♥

Başka bi topikte daha söylemiştim seninle aynı zamanlarda nişanlanıp evlenicez diye 5 ay önce sözlendik biz de, eylül ün 18 inde nişanım olucak,düğünde 2012 mayıs haziran gibi inşallah..

Şuanda çok zaman olduğu için ben de pek bi hazırlık yok açıkçası, kıyafet bakıyorum tek tük öyle, aysira dan bir iki model beğendim ama şimdiden alamam tabi o zamana kadar kilo alırsam falan at çöpe sonra elbiseyi. ama ya o zamana kadarda kalmazsa bu modeller die düşünüyorum offf :18:

Son düzenleme:

evet canim biz tanistik önceden olsun canim sende o kiyadetlerin resimlerini alirsin iyi bi yerle anlasip oraya diktirirsin hem bedenine uygun olur hem istedigin bir model bende bakiyorum hep internetten ben nisanimda seker dagitmak istiyorum cünkü nikahta fazla kimse olmayacak bende nikah sekeri yerine nisan sekeri dagitcam elbisemle ayni renk olcak simdiden abartip onlara bile bakiyorum

yani zaten daha önümüzdeki aylarda başka yerlere de gezip bakarım, eğer tekrardan bu aysira modellerde karar kılarsam gidip alırım, bulamazsamda modelin fotoğrafı var nasılsa diktiririm. Ayakkabının ben de kıyafetle aynı renk olmasını hatta aynı kumaştan olmasını istiyorum belki o şekilde yaptırabilirim kendim ayakkabıyı. Nişan şekeri iyi fikir, nişan şekerlerini koymak için nişan sepetleri falan da oluyo büyük ve çok şık Onların da kıyafetinin rengiyle falan uyumlu olmasına dikkat et

evet canim eger varsa begendiklerinin modelleri ekle bizde bakalim bende eklerim beni simdiden heyecan sardi her seyi detaylarina kadar düsünüyorum mobilylari filan herseyi simdiden seciyorum aslinda gözümüzde büyütüyoruzda 1 sene gelip gececek hemen biz kosusturmanin telasindan anlamayiz bile

Evet evet aynen :) ben de senin gibiyim, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum acaba şöyle mi olsa böyle mi olsa, internetten araştırıyorum ediyorum, sonradanda diyorum dur daha o zamana neler olur ne modeller değişir diye ama insan kendine engel olamıyo işte, herkeste ortak bi duygu bu demekki =) inşallah su gibi gelip geçer zaman bakalım

insallah gecip gider su gibi

hadi kizlar kimse yok mu gelin burayaaaa

ben de varim kizlar :) Biz de nasipse Eylül basi gibi düsünüyoruz, bu aralar damat bohcasina neler girer onlari arastirip yavas yavas almaya basladik..Nisanliklara bakiyorum bi model buldum, malesef burdan yollayamiyorum mesaj sayim yeterli olmadigi icin, ama cok güzel Umarim herkes hayirlisiyla muradina erer :)

hosgeldin aramiza canim cok yalniz kalmistik iyi ki geldin :) aynen nisan bohcasina ne girer ney nasil olur bizde basladik neler koymayi düsünüyorsun damat bohcasina anlat bakiyim azcik :) bi yerlere mesaj yazarak 100 sayisini gecebilirsin canim ondan sonra eklersiin sende insallah cok mutlu olursun

hosbulduk :) Ben de onu düsündüm , buldugum her seye ufak da olsa bi yorum atayim :)
Biz bohcaya gömlek, pijama takimi, atlet, ic camasiri, parfüm,kravat, corap, terlik, kemer, namazlik, havlu , lif, tras takimi, cüzdan ...Daha neler var bilmiyorum, esofman takimi koyan da varmis emin degilim...Simdilik böyle, sen neler yaptin :) Ya bir de bu bohcalar nisan günü mü veriliyor, herkes ayri telden caliyor sanki..
Amin hepimiz insallah

ooo masallah bitmis sayilir ne güzel bizim hazir degil malesef ben almanyada oldugum icin burdan almak istemiyoruz türkiyeye gelince insallah herseyi halletcez bohca yöreye göre degisiyor mesela bizde nisan bohcasi 1 hafta sonra en fazla 15 gün sonra veriliyor bizim adetimizde önce damat tarafi sonra kiz tarafi götürüyor :)

bu arada anneme sordum esofman takimi koyacakmisiz nisan bohcasina biz birde annem burda sac kurutma makinasi aldi normalde konmuyor ama annem koymak istedi

bu arada anneme sordum esofman takimi koyacakmisiz nisan bohcasina biz birde annem burda sac kurutma makinasi aldi normalde konmuyor ama annem koymak istedi

kiiz ben de almanya´dayim :) Ya bana arkadaslar dediki bazi seyleri burdan da alabilirsin, daha kaliteli olyuor oyüzden bazi seyleri burdan aldik.. Sizin dügün ne zamana kismetse?

kiiz ben de almanya´dayim :) Ya bana arkadaslar dediki bazi seyleri burdan da alabilirsin, daha kaliteli olyuor o yüzden bazi seyleri burdan aldik.. Sizin dügün ne zamana kismetse?

yok canim yaa bizim burda hic kaliteli bisey yok ceyiz icin bile burdan bisey almayacagim ceyiz icin bile sadece elektrikli ufak aletleri aldik kettle tost makinasi ekmek kizartma maknasi filan...bizim dügün ALLAH nasip ederse ramazandan sonra nisan kurban bayramindan sonra dügün diye düsündük ama tam bi tarih belli degil tabi sizin belli mi tarihler sen almanyanin neresindesin peki ?

Son düzenleme:

Elekt. ben de burdan aldim, bohca icin bitek gömlek kravatlari birde cüzdani burdan aldim, digerlerini sagolsun annem önceden türkiyeden alip hazirlamis :) NRW ´deyim, Dortmund yakinlarinda, sen?
Bizim dügün tarihi belli degil henüz, ama büyük bi ihtimalle 2012 yazi olur Allahtan bise gelmezse eger..O elektrikli esyalari birde türkiyeye götürmesi var (

evet canim bir de malesef yük sorunu var o yüzden burdan pek bisey almiycam tatile gidince herseyi alicaz insallah gerci al al bitmez bi türlü :) bende bremen de yasiyordum iki hafta önce braunschweig a bagli königslutter diye bir yere tasindik gömlegi filan nerden aldiniz canim magazanin adi neyy ? burdan gömlük kravat filan alsak iyi olur aslinda cüzdani filan nerden aldin ?

burdan bulsakta alsak keske ama nerden alincak ki H&M de bi gömlek görmüstüm bayagida hosuma gitmisti simdi almadigima pisman oldum en azindan bir iki biseyler aliriz eksik olur :)

Gömlek WE ´den aldik, kravati bilmiyorum, tesadüfen görmüstüm cok hosuma gittigi icin aldik annem sonra bohcaya koyariz dedi..Mexx ve Esprit de de güzel gömlekler vardi..Bu arada parfüm alicaksan burdan al, türkiyede parfümler cok pahali, burda 9€ ya aldigim parfüm orda 140 lira!!!! Sok oldum gecen yaz fiyati görünce..

bit parfüm seti almistik ama bayagi pahaliydi bende tam tersi türkiye de ucuz oldugunu düsünüyorum mesela babam sürekli türkiye ye gidip geliyor ben hep parfümlerimi ona getirtiyorum.Bizim buralarda WE diye bir yok adinida ilk kez duyuyorum Esprit biraz uzak ama güzel seyler var dedigin gibi gittigimde muhakkak bi bakcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…