- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #4.281
ya tatlım whatsaap grubumuz var ordaki bütün arkadaşlarımın çocuğu var bir ben sapsız üzümümhepsinin 2 çocuğu var ya da 2. ye hamileler dün arkadaşımın birinin çocuğu sürekli kusuyormuş soruyor sizce normal mi diye kimse cevap yazmadı ben gördüm yazdım sütün fazlasını kusuyor olabilir midesini üşütmüş olabilir ya da bebek reflüsü olabilir diye tabi bunları hep duyduklarım doğrultusunda yazdım arkadaşım teşekkür etti falan sonra çocuğu olan kızlar yazmaya başlamış hepsinin yazdığı ortak şey benimkinde de aynı durum vardı onlar tecrübeli de yazıyor ben neyim peki benim neyim var da ben yazıyorum
29 yaşındayım daha hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum.. sonra eşime kızıyorum öfkem büyüyor öfkem nefrete dönüşecek diye korkuyorum dün hiç konuşmadım eşimle sürekli sordu durdu en son sebepsiz trip atıyorum işte oldu mu dedim girdim yattım yatağa sabah uyandım konuşsam kavga edicez çünkü
![]()
Canım sıkma canının. Her şeyin belirlenmiş bir zamanı var. Aslında hepimizinki belli. Bize düşen sadece sabretmek, dua etmek. Bence eşinle aranı bozma. Eşinden destek al, hissettiklerini söyle. Erkekler tam olarak bizim ne hissettiğimizi anlayamıyor çünkü. Onların yapıları da hormonları da farklı, bizimkiler çok farklı.
Sabırla bekleyeceğiz. Ben de geçen ayki reglimden sonra çok kötüydüm ama her ay yeni bir umut. Belki bu ay sıra bizdedir. Belki güzel günler çok yakındadır. Sabır, sabır :)