• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar aklıma bişey geldi. bu gruptan kim hamileyim haberini verirse o kişiye kargoyla minik hediyeler yollayalım mı:)

@nefertiti989 canimmm ssbah aklımdan gectin ne yaptı acaba is güç diyordu acaba etiketlesm görür mu dedim kendimce..çoook iyi olmus habersiz kafan rahat ve kasilmamis halde...inşallah buluşurlar içerde ka ynasirlar..
@kutuphanekedisi canimmm hadi gözün aydın inşallah simdi gelsn bebisler...kafan rahat olur artık..
Ayla ak Ayla ak canım sen nasılsın nerelerdesinn...
bir garip oblomov bir garip oblomov tamam canım bende 30 luya karar kıldım su adetim bi tamamen sökulsnde daha leke var dunden beri kanama başlamadı henüz.

Hayırlı olsun canım. İçine verilen sıvının spermin hızlı gitmesini sağlıyo diye duymuştum. İnşallah ekimde senden güzel haberler alacaz. Kaç dk sürdü.
sagol canim insallah kismet artik :)

yani hazirlanmam islemin yapilmasi falan 7 dakikayi gecmemistir. Tupler acik cikinca tekrar sivi da vermedi. Kapali olursa acilabilir diye tekrar sivi verebiliyorlarmis cunku. O yuzden cok uzamadi benmki.

sagol canim insallah kismet artik :)

yani hazirlanmam islemin yapilmasi falan 7 dakikayi gecmemistir. Tupler acik cikinca tekrar sivi da vermedi. Kapali olursa acilabilir diye tekrar sivi verebiliyorlarmis cunku. O yuzden cok uzamadi benmki.
Tamam canım. Şu yumurtlama sorunumu çözeyim bende düşünüyorum :) cesaret geldi :)

evet eylül ayı bence de biraz tırt çıktık topikçek
gerçi benimki tüp tedavisiyle geçti
ama hepiniz tırt çıktınız anacığımmm:KK73:
hahahah şaka bir yana ekimden beklentim yüksek sizlerden yana.
benim de ekim sonu transfer var Allah ın izniyle.
herşey güzel olacak kızlar inşallah.:21:

evet eylül ayı bence de biraz tırt çıktık topikçek
gerçi benimki tüp tedavisiyle geçti
ama hepiniz tırt çıktınız anacığımmm:KK73:
hahahah şaka bir yana ekimden beklentim yüksek sizlerden yana.
benim de ekim sonu transfer var Allah ın izniyle.
herşey güzel olacak kızlar inşallah.:21:
Aynen ya tırt çıktı bizim soğanlarda işe yaramadı :) adet düzenim de bozuldu. 31 Ekim doğum günüm belki hediye olarak gelir inşallahhh.

Back
X