- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.523
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #4.181
Hayırlı olsun canım. İçine verilen sıvının spermin hızlı gitmesini sağlıyo diye duymuştum. İnşallah ekimde senden güzel haberler alacaz. Kaç dk sürdü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım. İçine verilen sıvının spermin hızlı gitmesini sağlıyo diye duymuştum. İnşallah ekimde senden güzel haberler alacaz. Kaç dk sürdü.
2 hafta düzenli kullanın diyor sakın aksatma canım. ben de hapını alacam bakalımBenim bugün 7.günüm hayıt tohumuna başlayalı bakalım Rabbim vesile kılacak mi bebeğime bekliyorum :)
Nayiff güzel bir fikir.bakalım kızlar ne der.kızlar aklıma bişey geldi. bu gruptan kim hamileyim haberini verirse o kişiye kargoyla minik hediyeler yollayalım mı:)
sagol canim insallah kismet artik :)Hayırlı olsun canım. İçine verilen sıvının spermin hızlı gitmesini sağlıyo diye duymuştum. İnşallah ekimde senden güzel haberler alacaz. Kaç dk sürdü.
Tamam canım. Şu yumurtlama sorunumu çözeyim bende düşünüyorum :) cesaret geldi :)sagol canim insallah kismet artik :)
yani hazirlanmam islemin yapilmasi falan 7 dakikayi gecmemistir. Tupler acik cikinca tekrar sivi da vermedi. Kapali olursa acilabilir diye tekrar sivi verebiliyorlarmis cunku. O yuzden cok uzamadi benmki.
@kutuphanekedisi. geçmiş olsun canım bitti gitti işte. sorun çıkmamasına çok sevindim:) inşallah ekim ayında hayırlı haberi verirsin :))
@kutuphanekedisi canimmm hadi gözün aydın inşallah simdi gelsn bebisler...kafan rahat olur artık..
Ben yine kan verdim sonuç yine 1.20![]()
Yok canım bhcg21. gün progesteron değeri mi bu canım?
Evet eylül ayı hiç güzel geçmediyarın eylül ayı kapanıyor 1 ayda 8 hamile iyi mi sizce kızlar ekimde bakalım kaç kişi olucak![]()
8 hamile mi çıkardık bu ay vuhuu süperyarın eylül ayı kapanıyor 1 ayda 8 hamile iyi mi sizce kızlar ekimde bakalım kaç kişi olucak![]()
bana da az geldi size sorayım dedim birde o kadar kişiyiz ve çoğalmaya devam ediyoruz inşallah ekimde daha fazla kişi çıkarEvet eylül ayı hiç güzel geçmediçok az hamile oldu
Aynen ya tırt çıktı bizim soğanlarda işe yaramadı :) adet düzenim de bozuldu. 31 Ekim doğum günüm belki hediye olarak gelir inşallahhh.evet eylül ayı bence de biraz tırt çıktık topikçek
gerçi benimki tüp tedavisiyle geçti
ama hepiniz tırt çıktınız anacığımmm
hahahah şaka bir yana ekimden beklentim yüksek sizlerden yana.
benim de ekim sonu transfer var Allah ın izniyle.
herşey güzel olacak kızlar inşallah.![]()
8 kişi az mı bana iyi gibi gelmişti ama ben yeniyim tabi durumları siz daha iyi biliyorsunuz.bana da az geldi size sorayım dedim birde o kadar kişiyiz ve çoğalmaya devam ediyoruz inşallah ekimde daha fazla kişi çıkar![]()