EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sizce gunasıri iliski mi daha iyi yoksa hergun mu ? Internette baya bi okudum, bazi doktorlar hergun diyo kimisi gunasiri ... Evet fikirleri ve tecrubeleri alabilir miyim ??
valla 1 hafta boyunca her gün yapacak bir kadın bir adam var mıdır ben onu merak ettim en garantisi gün aşırı zaten sperm 3 gün yaşıyor. bir de spermlerin oluşması için erkeğinde dinlenmesi gerekiyor

Evet canım dün yaptirdim düşük çıktı zaten sonucum 50 idi. Öncekinde aynısı oldu leke geldi 2 3 gün sonra değer 0 landi ve adet oldum herseyin hayırlısı yapacak bişey yok
Dur bakalım kırmızılar gelmeden karalar bağlama gün doğmadan neler doğar inşallah minigin sıkıca tutunur sana

Benim de yaşım 27 olcak artık bende onu takıyorum bi yerde. InsaAllah Rabbim bekletmez bizi tez zamanda saglicakla kavuşuruz miniklerimize

benim de bat 14 eylül nasip inş hayırlı haber alırz cümleten :)

Hayırlısı olsun inşaallah vardır, burda hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum inşaallah benimde olur birgün diyorum geç olsunda güç olmasın bigün olunca bebişler güleriz halimize inşaallah seninde vardır

Canım benim insaAllah Allahim gonlumuze göre versin aratmasin kucaklarimizi bos birakmasin isteyen herkse nasip etsin

valla 1 hafta boyunca her gün yapacak bir kadın bir adam var mıdır ben onu merak ettim en garantisi gün aşırı zaten sperm 3 gün yaşıyor. bir de spermlerin oluşması için erkeğinde dinlenmesi gerekiyor

Ya tamam dogru diosun da, sanki gün atlamisim ya da bos gune denk gelcek saniyorum . oyle bi adam var, hic kacmaz

Ya tamam dogru diosun da, sanki gün atlamisim ya da bos gune denk gelcek saniyorum . oyle bi adam var, hic kacmaz
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Gebe kalma ihtimalin baya düşük bence, millet bukadar ugrasirken, gunleri ayarlamaya calisirken olmaz yani. Ama soru isareti varsa hala gebelik testi kullan erken olanlardan

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Diğer topiklere de yazmışsın. Cevap da vermişler. Nedir bu ya kac gündür ayni soruyu sormadigin topik kalmadı

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım. Bu mesaj ve kişiyle ilgilenir misiniz. ?

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Hadi hayırlısı

Devamini okumadm cnm heyecndan titredm gorebilir miym testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…