- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.901
valla 1 hafta boyunca her gün yapacak bir kadın bir adam var mıdır ben onu merak ettimSizce gunasıri iliski mi daha iyi yoksa hergun mu ? Internette baya bi okudum, bazi doktorlar hergun diyo kimisi gunasiri ... Evet fikirleri ve tecrubeleri alabilir miyim ??
Dur bakalım kırmızılar gelmeden karalar bağlama gün doğmadan neler doğar inşallah minigin sıkıca tutunur sanaEvet canım dün yaptirdim düşük çıktı zaten sonucum 50 idi. Öncekinde aynısı oldu leke geldi 2 3 gün sonra değer 0 landi ve adet oldumherseyin hayırlısı yapacak bişey yok
Benim de yaşım 27 olcak artık bende onu takıyorum bi yerde. InsaAllah Rabbim bekletmez bizi tez zamanda saglicakla kavuşuruz miniklerimizecanım benim geçmişi düşünme artık önüne bak rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip edecektir. bende yaşımdan dolayı acele ediyorum ama 2 aydır deniyoruz bazen çok acele ediyorum kafaya takıyorum Allah'a isyan mı oluyor acaba diyorum ama 30 olmadan ilk bebeğimi almak istiyorum kucağıma rabbim hayırlı zamanlarda nasip edecek inşallah
benim de bat 14 eylül nasip inş hayırlı haber alırz cümleten :)Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
@titiz gelin 3 Eylül
@ayavuz18 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
Y YESIMBOZ 5 Eylül
@intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
@nefertiti989 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
M melekler-engelchen 27 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
Hayırlısı olsun inşaallah vardır, burda hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum inşaallah benimde olur birgün diyorum geç olsunda güç olmasın bigün olunca bebişler güleriz halimize inşaallah seninde vardırinsaAllah bu ay hamile kalirsin canım sende alırsın o güzel haberi insaAllah
Benim lekelenmem oldu adet olmadim daha ya sökülemiyorum ya da bebisim geldi bugün olmazsam yarin sabah kan vermeye gidicez esimle bakalım hayırlısı cok umutluym ama negatifede hazirladim kendimi nasipte ne varsa artık
Canım benim insaAllah Allahim gonlumuze göre versin aratmasin kucaklarimizi bos birakmasin isteyen herkse nasip etsinHayırlısı olsun inşaallah vardır, burda hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum inşaallah benimde olur birgün diyorum geç olsunda güç olmasın bigün olunca bebişler güleriz halimize inşaallah seninde vardır
valla 1 hafta boyunca her gün yapacak bir kadın bir adam var mıdır ben onu merak ettimen garantisi gün aşırı zaten sperm 3 gün yaşıyor. bir de spermlerin oluşması için erkeğinde dinlenmesi gerekiyor
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?Ya tamam dogru diosun da, sanki gün atlamisim ya da bos gune denk gelcek saniyorum .oyle bi adam var, hic kacmaz
Kizlar regle son 3.
Bas agrim ve kasik agrim basladi. Ve en onemlisi pembe akintim basladi her regl oncesi gibi.
Regle yakin olan bas agrisi vucuttaki östrojen hormonj seviyesindeki dalgalanmayla alakaliymis. Yani regl oncesi bu hormon dususe geciyor. Gebelik olsaydi dusmeyecekti. Size de ek bilgi olsun. Ben regl olacagimi bu bas agrisindan ve pembe akintidan anliyorum mesela artik.
Aldigim pedler bosuna degilmis :) 2-3 gune tamamen regl olurum herhalde.
24 eylule randevu aldim. Rahim filmi icin doktorun muayene etmesi gerekiyormus. Bu sefer de Etimed hastanesinden Emel hocaya gidecegim. Bi arkadasim onerdi.
Bu ay BAT vermeyecegim kizlar. Bir de boyle deneyeyim. Arada hamis haberlerinizi almak icin ugrayacgim buralara. Unutmazsaniz o heyecanla, haber verirken beni de etiketleyin olur mu? Sizin sevincinizle mutlu olayim en azindan :) bi dahaki aya minik kalp atislari nasip olur hayrilisiyla umarim.
Hayirlisi kizlar, hayirli zamanda hayirli bebisler hepinize :) son bi sey daha; "kun fe yekun"
Hoscakalin...
M melekler-engelchen
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
Diğer topiklere de yazmışsın. Cevap da vermişler. Nedir bu ya kac gündür ayni soruyu sormadigin topik kalmadıMerhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
Ay inşaallahCanım benim insaAllah Allahim gonlumuze göre versin aratmasin kucaklarimizi bos birakmasin isteyen herkse nasip etsin
Hadi hayırlısıKizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsinizGazel2110 @kutuphanekedisi Y YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 ismetbeyinbiricikhanimi
Devamini okumadm cnm heyecndan titredm gorebilir miym testiKizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsinizGazel2110 @kutuphanekedisi Y YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 ismetbeyinbiricikhanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?