EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

canim naber nasil gidiyor calismalar
Gayet iyi inşallah bu ay beklediğimiz olur,eltimde hamile onu duyan banada soruyor send yokmu diye,acelemiz yok daha yaşım küçük diyorum bende maalesef böyle söylemek zorunda kaliyorum,sende nasıl gidiyor peki bu ay tutunur bebişler inşallah canım ya

Hayırlısı olsun canım ya,bidahaki aya olur inşaallah,bizde aynı kaç defa testlerde gördük o tek çizgiyi

morordek hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın.ben de boşu boşuna kendimi üzmüşüm bebişimizi gördük çok şükür. doktor hayırlı olsun bebeğin bak burda dedi bebeği görünce ben başladım hüngür hüngür ağlamaya çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız tez zamanda sizdende güzel haberler alacağız inşallah

Canim cok sevindim :) daha dogmadan hatta hamile bile kalmadan annelik icgudusuyle donatilmisiz. Minnacik mercimek kadar bi canlinin orda olup olmamasi nasil da endiseye sokuyor.Allah hepimize hayirlisiyla tattrisin bu duyguyu insallah, dua et canim bize de nolur :)

Canim cok sevindim bebisi görmenize hayirli olsun tekrar :)

morordek hamilemisin canım gözünaydin cok sevindim saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah
Yani evet galiba canim dun cift cizgiyi gordum, simdi de kan vermeye gidiyorum :)
Insallah canim herkes yasasin bu duyguyu :)
Hayirlisi olsun canim insallah bir sonraki aya olur :)
Canim benim cok sagol :)
Ben de senin adina cok sevindim insallah bundan sonra da her sey guzel devam eder

hayırlısı olsun canım ya bende sabah dayanamadım test yaptımtabi negatif daha 8 gün var her sabah ateş ölçüyorum düzenli yükselme yok ama normalde 35,5-36,1 dir vücut ısım su aralar 36,9-36,7 civarında seyrediyor havaların sıcak olmasından olabilir mi acaba dil altından ölçüyorum.. dedim bir sürü testin var yap bir tane çünkü dün akşamdan beri belirtiler git gide artmayabaşladı sanırım regl belirtisi bunlar

hadi hayırlısı olsun canım görmene sevindimçok erken üzülüyoruz ama elimizde değil inşallah kucağına aldığında bu günleri hatırlayıp güleceksin

benim de tatilde gögüslerim acıdı deli gibi bikiniyi zor üstümde tutuyordum. Ama dün ağrı gecti bu demek oluyor k bu ayda tutmadı neyse zaten doktora gittiğimde yumurta catlamıştı olması süpriz olacakt

bir garip oblomov Belirtti hicccc arama derimmm hemde hiç...8 güne oyalicak birşey bul kendine....hayitotu tohumuna B aslicam.bi bakayım aktardan.
morordek hadi bakalım gelsinnn güzel haberler.
Ayla ak aynen önümüzdeki aylara bakacağız canım Allahtan hayirlisni istemedik mi demekki vakitlerini bekliyor kuzucuklar.
pembepatiks bebisinin kokusunu almakta nasip olsun insallahh...hep güzellikler düşün.o senin yıllar sonra gelen ennn büyük hediyen.

Ovu testlerin yok mu cnm bi de onlara bak kirmizi oluo mu

Ovu testlerin yok mu cnm bi de onlara bak kirmizi oluo mu
oluyo canım dün yapmıştım bir tane ama kıpkırmızı değil çok açıkta değil orta bir koyulukta onlarıda bitirmek istemiyorum sürekli yapıp ya bugün öyle keyfi yaptım aslında beklediğimden değil benim adet döngüsü 33 gün ya ee 5 gün önceden de yumurtladım hadi bir ihtimal dedim ama yok bişi çıkmadı

Milletin agzini kapamak sinir bozucu bnmde kiz kardeşim hamileherkes digal olarak soruyor

Iyi bakalm ben de merak ediyrm olmustr bu ay insallh yaa.

Milletin agzini kapamak sinir bozucu bnmde kiz kardeşim hamileherkes digal olarak soruyor
Aynen valla herkesle doğurmak zorundayız gibi konuşuyorlar,eşimin babaannesi bile herkesin var sen açılışı yap diyor bana kayınbabamın falan yanında,vakti vardır Allah verir elbet diyorum,millet gözümüze bakiyo çocuk diye ama yapacak bişey yok
bunaltıyolar iyice

mrb hanımlar geçen haftada yazmıştım ben. gebelik bekliyorum bugün beklenen adet günüm göğüslerim şiş ama karın ağrım yok. normalde adet olacağım zaman bir iki gün önce ağrım olurdu, bugünlerde yok. idrarda gebelik testi yapsam mı acaba bugüne kadar zor bekledim. geçen hafta adete 8 gün varken yapmıştım test negatif çıkmıştı. bugün adet olmam gereken gün ama galiba bugün birşey yok çünkü ağrım yok. çok istiyorum, çok heyecanlıyım yanımda gebelik testi var acaba şimdi yapsam mı yoksa bir gün daha bekleyip yarın sabah mı yapsam?

insaAllah bu ay hamile kalirsin canım sende alırsın o güzel haberi insaAllah
Benim lekelenmem oldu adet olmadim daha ya sökülemiyorum ya da bebisim geldi bugün olmazsam yarin sabah kan vermeye gidicez esimle bakalım hayırlısı cok umutluym ama negatifede hazirladim kendimi nasipte ne varsa artık

e bugün beklenen adet günün ise yap dilersen sonucu görmüş olursun. 8 gün biraz erken olmuş. erken gösteren testlerden miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…