- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.801
Gayet iyi inşallah bu ay beklediğimiz olur,eltimde hamile onu duyan banada soruyor send yokmu diye,acelemiz yok daha yaşım küçük diyorum bende maalesef böyle söylemek zorunda kaliyorum,sende nasıl gidiyor peki bu ay tutunur bebişler inşallah canım yacanim naber nasil gidiyor calismalar
Hayırlısı olsun canım ya,bidahaki aya olur inşaallah,bizde aynı kaç defa testlerde gördük o tek çizgiyiGünaydın kızlar testi yaptım çoook sıksmıstım veee kocaman tek çizgi...akşama kadarda adet olurum heralde.uyaninca esime gostereyimde artık benim yerime umutlanmasin...
Hayırlısı hayırlısı diyordum nasip böyleymiş.
Butunnn belirtiler yalanmissss...Esim bile heycanlanmisti,sen bu ay tuhafsin bi farklısn diye diye...
Canim cok sevindim :) daha dogmadan hatta hamile bile kalmadan annelik icgudusuyle donatilmisiz. Minnacik mercimek kadar bi canlinin orda olup olmamasi nasil da endiseye sokuyor.Allah hepimize hayirlisiyla tattrisin bu duyguyu insallah, dua et canim bize de nolur :)morordek hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın.ben de boşu boşuna kendimi üzmüşüm bebişimizi gördük çok şükür. doktor hayırlı olsun bebeğin bak burda dedi bebeği görünce ben başladım hüngür hüngür ağlamaya çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız tez zamanda sizdende güzel haberler alacağız inşallah
Canim cok sevindim bebisi görmenize hayirli olsun tekrar :)morordek hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın.ben de boşu boşuna kendimi üzmüşüm bebişimizi gördük çok şükür. doktor hayırlı olsun bebeğin bak burda dedi bebeği görünce ben başladım hüngür hüngür ağlamaya çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız tez zamanda sizdende güzel haberler alacağız inşallah
Yani evet galiba canim dun cift cizgiyi gordum, simdi de kan vermeye gidiyorum :)
Hayirlisi olsun canim insallah bir sonraki aya olur :)Günaydın kızlar testi yaptım çoook sıksmıstım veee kocaman tek çizgi...akşama kadarda adet olurum heralde.uyaninca esime gostereyimde artık benim yerime umutlanmasin...
Butunnn belirtiler yalanmissss...Esim bile heycanlanmisti,sen bu ay tuhafsin bi farklısn diye diye...
Canim benim cok sagol :)morordek hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın.ben de boşu boşuna kendimi üzmüşüm bebişimizi gördük çok şükür. doktor hayırlı olsun bebeğin bak burda dedi bebeği görünce ben başladım hüngür hüngür ağlamaya çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız tez zamanda sizdende güzel haberler alacağız inşallah
Günaydın kızlar testi yaptım çoook sıksmıstım veee kocaman tek çizgi...akşama kadarda adet olurum heralde.uyaninca esime gostereyimde artık benim yerime umutlanmasin...
hadi hayırlısı olsun canım görmene sevindimmorordek hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın.ben de boşu boşuna kendimi üzmüşüm bebişimizi gördük çok şükür. doktor hayırlı olsun bebeğin bak burda dedi bebeği görünce ben başladım hüngür hüngür ağlamaya çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız tez zamanda sizdende güzel haberler alacağız inşallah
Ovu testlerin yok mu cnm bi de onlara bak kirmizi oluo muhayırlısı olsun canım ya bende sabah dayanamadım test yaptımtabi negatif daha 8 gün var her sabah ateş ölçüyorum düzenli yükselme yok ama normalde 35,5-36,1 dir vücut ısım su aralar 36,9-36,7 civarında seyrediyor havaların sıcak olmasından olabilir mi acaba dil altından ölçüyorum.. dedim bir sürü testin var yap bir tane çünkü dün akşamdan beri belirtiler git gide artmayabaşladı sanırım regl belirtisi bunlar
oluyo canım dün yapmıştım bir tane ama kıpkırmızı değil çok açıkta değil orta bir koyulukta onlarıda bitirmek istemiyorum sürekli yapıp ya bugün öyle keyfi yaptım aslında beklediğimden değilOvu testlerin yok mu cnm bi de onlara bak kirmizi oluo mu
Gayet iyi inşallah bu ay beklediğimiz olur,eltimde hamile onu duyan banada soruyor send yokmu diye,acelemiz yok daha yaşım küçük diyorum bende maalesef böyle söylemek zorunda kaliyorum,sende nasıl gidiyor peki bu ay tutunur bebişler inşallah canım ya
Iyi bakalm ben de merak ediyrm olmustr bu ay insallh yaa.oluyo canım dün yapmıştım bir tane ama kıpkırmızı değil çok açıkta değil orta bir koyulukta onlarıda bitirmek istemiyorum sürekli yapıp ya bugün öyle keyfi yaptım aslında beklediğimden değilbenim adet döngüsü 33 gün ya ee 5 gün önceden de yumurtladım hadi bir ihtimal dedim ama yok bişi çıkmadı
Aynen valla herkesle doğurmak zorundayız gibi konuşuyorlar,eşimin babaannesi bile herkesin var sen açılışı yap diyor bana kayınbabamın falan yanında,vakti vardır Allah verir elbet diyorum,millet gözümüze bakiyo çocuk diye ama yapacak bişey yokMilletin agzini kapamak sinir bozucu bnmde kiz kardeşim hamileherkes digal olarak soruyor
umudum yok canım geçen ayın aynısını yaşıyorum sanki ama bakalım inşallah diyelimIyi bakalm ben de merak ediyrm olmustr bu ay insallh yaa.
Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
insaAllah bu ay hamile kalirsin canım sende alırsın o güzel haberi insaAllahGayet iyi inşallah bu ay beklediğimiz olur,eltimde hamile onu duyan banada soruyor send yokmu diye,acelemiz yok daha yaşım küçük diyorum bende maalesef böyle söylemek zorunda kaliyorum,sende nasıl gidiyor peki bu ay tutunur bebişler inşallah canım ya
e bugün beklenen adet günün ise yap dilersen sonucu görmüş olursun. 8 gün biraz erken olmuş. erken gösteren testlerden miydi?mrb hanımlar geçen haftada yazmıştım ben. gebelik bekliyorum bugün beklenen adet günüm göğüslerim şiş ama karın ağrım yok. normalde adet olacağım zaman bir iki gün önce ağrım olurdu, bugünlerde yok. idrarda gebelik testi yapsam mı acaba bugüne kadar zor bekledim. geçen hafta adete 8 gün varken yapmıştım test negatif çıkmıştı. bugün adet olmam gereken gün ama galiba bugün birşey yok çünkü ağrım yok. çok istiyorum, çok heyecanlıyım yanımda gebelik testi var acaba şimdi yapsam mı yoksa bir gün daha bekleyip yarın sabah mı yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?