EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ya benim evi görseniz ne yaşanmış burda dersiniz bomba patlamış gibiydi sabah kalktığımda eşim saolsun pek bir dağınık erken yatmıştım ev topluydu sabah bir kalktım her yer her yerde
Bizde de tam tersi ben daginigim, eşim duzenlidir bosver daginiklik iyidir bence :)))

Pkoluyum canım o yüzden yumurtanın çatlamasında sıkıntı var malesef. Adetimin 17. günüydü ama doktor 14. gün olarak hesapladı neye göre dedi bende anlamadım.

benim durumum daha da vahim.
benim dolabım paçavra gibi eşiminki jilet gibi ama gel gör kiiiii dağınık ortamlarda panik atağım atak yapıyor
alakaya maydanoz gel bize bazı bazı hahahah
Aaa o zaman senin toplaman lazim mecburen. Ben de anca misafir geleceği zaman falan topluyorum ya da gozume iyice kötü göründüğünde :)

Aaa o zaman senin toplaman lazim mecburen. Ben de anca misafir geleceği zaman falan topluyorum ya da gozume iyice kötü göründüğünde :)

aynen öyle simetri takıntısı falan mecbur istemeye istemeye topluyorum.
dağınık ortam beni çok rahatsız ediyor ama dağınığım.
nasıl bir çelişkiyse.

beren20 nasılsın arkadaşim. Varmı bir gelişme. ?
Biz bu gruptan devam ediyoruz
İyiyim canim adetin 6. günü bugün. Tatile gittim ardindan memlekete o yüzden cok giremiyorum. Gecen ay yumurtam gelismedigi icin adetin cok az geldi. Inofolici günde 2 ye cikardim inşallah degerlendirebiliriz ailelerin yaninda bende durumlar böyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…