- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.401
kızlar ben akıntıyı gördüm nihayet ve sol tarafım baya ağrımaya başladı batar girip çıkıyor sanki ya ben bu ay umutlanmak istiyorum üstüme düşen her şeyi yaptım Rabbim ne olursun nasip et
Geçmiş olsun
teşekkürler kızlar...çok gecmiş olsun
onu hiç sormadım yarayı duyunca canım sıkıldı. reglin 3. günü hormon testi yaparız dedi.Canim caresine bakilir uzulme. Cok gecmis olsun. Lh'in yuksek cikmasi icin bir sey dedi mi? Neden hep testlerde cizgi koyuymus?
gebelikle ilgili bir şey demedi. korunmadığım için gebelik riskim olabilir diye ilaçları vermedi. antibiyotik falan bir şeyler verecekmiş. saydı ama hepsi aklımda kalmadı.Cok gecmis olsun. Erkenden farkedilmesi iyi olmus bildigim kadariyla rahimde yara gebeliklerde sorun yaratabiliyormus.
ee tatlım sen ne kadar oldu ki doğum yapalı? ozamandan beri mi duruyormuş yoksa sonradan mı olmuş. çok geçmiş olsun tedavini aksatma bak herşeyde vardır bir hayır geçen ay bebeğin senle olsaydı belki başka bir şey çıkacaktı sana zararı olacaktı bilemeyiz her sey Allahtan
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zaman da şifa versin
benim göğüs sızım hiç geçmedi bu ay normalde adete 1 hafta kala başlar sürekli ağrıyorlar şişme yok ama kasık ağrımda bugün sabahtan beri var ama vücudumu dinlememeye çalışıyorum o nedenle dillendirmedimbatdaşmışız canım bende 7 si 8 i arası olmam inşallahakıntı bende de var ama hiç ağrım sızım yok göğsüme elliyorum arada ağrıyo mu diye :) elimizden gelen herşeyi yaptık Allah yardımcımız gazamız mübarek olsun
Doktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
benim göğüs sızım hiç geçmedi bu ay normalde adete 1 hafta kala başlar sürekli ağrıyorlar şişme yok ama kasık ağrımda bugün sabahtan beri var ama vücudumu dinlememeye çalışıyorum o nedenle dillendirmedimama kur olmam gereken zamanda akıntım gelince acaba dedim
tamponu bende kullanıyorum ama 1 ya da 2 saatten fazla tutmam o nedenle hiç bir sorun yaşamadım. ama başka bir doktora daha git canım diğer doktorların bir şey söylememesi garip bence yeni olan bir şey sonuçta rahimde yarası olupta hiç doğum yapmamış bayanlarda oluyorteşekkürler kızlar...
onu hiç sormadım yarayı duyunca canım sıkıldı. reglin 3. günü hormon testi yaparız dedi.
gebelikle ilgili bir şey demedi. korunmadığım için gebelik riskim olabilir diye ilaçları vermedi. antibiyotik falan bir şeyler verecekmiş. saydı ama hepsi aklımda kalmadı.
2014 nisanda doğum yaptım. demek o zamandan beri vardı. tampon yapar mı dedim. yapmaz doğum esnasında olmuştur dedi. başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum. smear testi yaptırdım kaç kere kontrole gittim kimse yara var demedi. anlamadım ben bu işi.
amin sağolasın canım.
amin canım hep birlikte güzel haberleri alalım inşallahhadi hayırlısı canım inşallah mutlu haberlerini alırız
benim göğsüm pek ağrımaz sadece adete bi kaç gün kala çok gergin olurum ve bir gün boyunca başım çok şiddetli ağrır ne yapsam geçmez anca öyle tahmin ederim heralde
amin canım hep birlikte güzel haberleri alalım inşallah
teşekkürler canım.geçmiş olsun canım canım Allah acil şifalar versin
tamponu bende kullanıyorum ama 1 ya da 2 saatten fazla tutmam o nedenle hiç bir sorun yaşamadım. ama başka bir doktora daha git canım diğer doktorların bir şey söylememesi garip bence yeni olan bir şey sonuçta rahimde yarası olupta hiç doğum yapmamış bayanlarda oluyor
Canim fitil veriyolar hemen geciyo hic takma kafana rahim yarasini enfeksiyon da yapiyo bu arada cok buyuk yara oldugunda yakiyolar kucukse fitille geciyoDoktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Ben bugün yaptırdım düşük çıktı benim yumurtlamıyomuşum. 0.27 Çıktı. Normal aralığı 1 ile 15 arası olması gerekiyomuş
Tampon kullanmak çok zararli. Asla kullanmayinteşekkürler kızlar...
onu hiç sormadım yarayı duyunca canım sıkıldı. reglin 3. günü hormon testi yaparız dedi.
gebelikle ilgili bir şey demedi. korunmadığım için gebelik riskim olabilir diye ilaçları vermedi. antibiyotik falan bir şeyler verecekmiş. saydı ama hepsi aklımda kalmadı.
2014 nisanda doğum yaptım. demek o zamandan beri vardı. tampon yapar mı dedim. yapmaz doğum esnasında olmuştur dedi. başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum. smear testi yaptırdım kaç kere kontrole gittim kimse yara var demedi. anlamadım ben bu işi.
amin sağolasın canım.
Üzme kendini düzelir. Herşeyin çaresi var ölümden başkateşekkürler canım.
tekrar gideceğim. reglin üçüncü gününü bekliyorum. tampon enfeksiyon yaparmış ama bende enfeksiyon iltihap falan yokmuş. sadece yara dedi. yanındaki hemşire de gördü. kızın yüzünü gördüm dehşete kapılmış bir halde bakıyordu. o an göz göze geldik. kim bilir ne hale geldim doğumdan sonra. of offff moralim çok bozuk. çocuk falan ikinci planda kaldı. zaten 12. günden sonra ilişki de olmamıştı. regl olunca gideceğim hemen.
Yok canım olur mu öyle. Herkesi takip edemiyorum bazen. Ismimi etiketleyince daha iyi takip ediyorumvayyy bensiz eylül ekim topiği ha
ben tüp üm diye mi yani
hahahahahah
Hoşgeldinvayyy bensiz eylül ekim topiği ha
ben tüp üm diye mi yani
hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?