- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.341
Benimkide stres yapmisti cok aceleciydi sanki bir an once olsa daha cabuk tutcak iste psikolojiyi etkiliyoz yaCanim su gün bugün yapalim demeyin sartlanmis hissediyor insan kendini..sizinle birşey paylasacagim gecen aylarda zaten pek bisey olamadida bu ay fazlasıyla olurunaydi..ve eşimin söylediğini soyliyeyim size, cook rahat olduğumuz için bu kez önünde hic bi engel yoktu dedi nasil yani dedim yani önceki aylarda birlikteligimzde boşalma esnasinda sanki önüne birşey ket vurmuş gibi olmuş ama bu ayda hic öyle birşey hissetmedim hepsi çok rahat ulasti gibi dedi...yani kasmadigim için herhalde oda rahat etti..yani gündelik yasam gibi devam edin.
Bunlarin psikolojisi de her seyden etkileniyor anacim.Benimkide stres yapmisti cok aceleciydi sanki bir an once olsa daha cabuk tutcak iste psikolojiyi etkiliyoz ya
Ya iste diyorlar ya erkek isteyince olur kadin isteyince degil diyeBunlarin psikolojisi de her seyden etkileniyor anacim.
Biz boyle yapsak yemedigimiz laf kalmaz
Hayirlara vesile olsn canim.yeşil gormekk coook güzel.feraha işaret..gelinlik giymekte evli bi kadinin bebek haberi alması diodu.bende görmüştüm gelinlik giydiğini.Kızlar kafama takıldı konu dışı belki ama yorumlayan olursa çok sevinirim,
Kuzenim dün gece beni rüyasında görmüş beyaz bir yatağa yeşil bir elbise sermişim özenle düzeltiyomuşum, ben kapalıyım normalde sizce anlamı nedir tam bi yanıt bulamadım nette..
Bende önceki gün gelinlik gördüm 2 tane.. rüyalara mı çok takıldım bu ara bilmiyorum herşeyi bebeğe yoruyorum ya da öyle istiyorum..
Bakkkk sen kasimis mis kocayi.kaçan kovalanir diyorsun.Valla kizlar bugun planlarim arasindaydi hic yanasmadim lafini bile etmedim dizi izlicem dedim mac var biraz bakayim dizinin ozeti bitince acarim dedi iyi ben biraz uzanayim dedim iceri gittim bir baktim arkamdan geldi sirti kasinmis neyse kasidim biraz isve biraz cilve hop oltaya geldi benim sazanimkotu emellrime alet oldu adamcagiz ben alacagimi aldim dizi mi dusunurum artik ama iste ovu gunu de ustuste olaydi iyiydi @Emineeemm kiz 7 kere olmus ne coku Allah bereket versin gun asiri degil ama 2 gunde bir yine
oda iyi dusunmus ama hak verBakkkk sen kasimis mis kocayi.kaçan kovalanir diyorsun.....halaa etkisinde esimm fazla kaqtrdi kendini..iki gun yollarda olcaz baskasinin evinde asla diom.aman dusuncene bak dio sonucta yazgunu terledik deriz yikaniriz dio ,iki gunu gozunde buyutuyor..
Kizlar gunaydin. Bugun de sifir belirtiyle gune uyandim... ne agri, ne batma, ne akinti, ne goguste sisme... Hayir isin garibi kendimi dinleyince de hic bisey olmuyoAy ozaman iyiymis ya
Valla adet belirtilerinden farkli yazmiyo kimse kimisi sag kasigim pit pit atiyo diyo bizimkide atmaya basliyo kimi gogusum sisti diyo bizimkide sisiyo tamamen psikolojik vucudu dinlememek lazim tabi basarabilirsek
Ben ve ovu testim yine karsinizdayiz. 17. Gün ve ovu testimin çılgınlığı... yarın doktora gidiyorum. Yumurtam catlamis mi soracağım hem de hormonlarima bir çare bulsun..
Bakkkk sen kasimis mis kocayi.kaçan kovalanir diyorsun.....halaa etkisinde esimm fazla kaqtrdi kendini..iki gun yollarda olcaz baskasinin evinde asla diom.aman dusuncene bak dio sonucta yazgunu terledik deriz yikaniriz dio ,iki gunu gozunde buyutuyor..
Kizlar gunaydin. Bugun de sifir belirtiyle gune uyandim... ne agri, ne batma, ne akinti, ne goguste sisme... Hayir isin garibi kendimi dinleyince de hic bisey olmuyoResmen karnima biseyler batsin diye ugrasiyorum 8 gun kaldi regle. Bu ne ya amaaann! Belirti olsa dert olmasa dert, her turlu dert.
Doktoruna bagli canimGünaydın kızlar 1 saat sonra randevum var progeston kanı vericem 22 güne kaldı ama sorun olmaz herhalde bata normalde 6 gün var ama pik e göre 5 gün var hcg kanımada baktırmak istesem bakarlarmı erkenmı derler bilemedim
Günaydın kızlar 1 saat sonra randevum var progeston kanı vericem 22 güne kaldı ama sorun olmaz herhalde bata normalde 6 gün var ama pik e göre 5 gün var hcg kanımada baktırmak istesem bakarlarmı erkenmı derler bilemedim
Benim doktorum 10 gun kala bile bakmisti daha once doktora bagli canim antibiyotik baslamam lazim emin olayim falan diyebilirsin :)Günaydın kızlar 1 saat sonra randevum var progeston kanı vericem 22 güne kaldı ama sorun olmaz herhalde bata normalde 6 gün var ama pik e göre 5 gün var hcg kanımada baktırmak istesem bakarlarmı erkenmı derler bilemedim
Tatlim bende de bu ay yumurtlamadan 4-5 gun sonrasinda o uzayan akinti geldi kremsi akinti da vardi su an pek yok, afedersin sadece silince hafif farkedilcek kadar. Bende bi anlam veremedim acikcasi.Kızlar dün şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında yoğun bir akıntı geldi bugünde süt beyaz ı krem gibi geldi ben hiç bişey anlamadım dün yumurtladim mi ben şimdi ama 21.gün du geç olmadı mı?
bende dün kuruyum dedim ama sanki altıma kaçırmışım gibi akıntım oluyor ama tuvalete gidince iç çamaşırıma bir şey geçmemiş görüyorum anlamadım bu işiTatlim bende de bu ay yumurtlamadan 4-5 gun sonrasinda o uzayan akinti geldi kremsi akinti da vardi su an pek yok, afedersin sadece silince hafif farkedilcek kadar. Bende bi anlam veremedim acikcasi.
bende dün kuruyum dedim ama sanki altıma kaçırmışım gibi akıntım oluyor ama tuvalete gidince iç çamaşırıma bir şey geçmemiş görüyorum anlamadım bu işiakıyor ama ıslaklık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?