- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.301
Kızlar bu ay olmazsa kolay hamile kalmanın yolları diye bi yer açıp ne bulup ne ogrenirsek orda mi paylaşsak ben en çok eşimin hevesinin kirilmasına üzülüyorum yaa moralim çok bozuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay boşuna para vermeyin şunlara valla zengin ettik testçileri 3-4 gün bekleyiver canım ya 2 ile 6 arasında zaten kaç gün varbat 6 eylül , predictor early kullancam 2 eylülde, sonucu yazarım :)
zaten kafaya takıyoruz öyle daha çok takıcaz ben erken hamilelik belirtileri grubunuda takip ediyorum ilk aylarda orda ne belirti okursam aynısını yaşadımKızlar bu ay olmazsa kolay hamile kalmanın yolları diye bi yer açıp ne bulup ne ogrenirsek orda mi paylaşsak ben en çok eşimin hevesinin kirilmasına üzülüyorum yaa moralim çok bozuk
cnm benim kendini ferah tut allah seninle beraber dua edelin bence en kisa zamanda bebegide goreceksin kaldi ki bi forumda okumustum hamilelikte bulanti bebegin yerlesmesinden olurmus demek ki senin bi sorunun yok allahin izniyle en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz hepimix burdayiz cnm yalniz degilsin kenduni uzme cunku guzel gunler yakinevet cnm haklısın herzman hayırlısı olsun diye dua ettim eşimde öyle diyor kendinide bebeğide harap ediyosun diyor haklıda Allahın takdiri 4 sene boyunca hiç hamile kalamamıştım bu ilkti .o yüzden sevincim biraz buruk kaldı en kötüsüne kendimi hazırlıyorum dün ağlama krizine girdim bütün gün başım ağrıdı mide bulantılarıda bi yandan ilaç da almadım sabahı zor ettim sağol cnm desteğin için
ay boşuna para vermeyin şunlara valla zengin ettik testçileri 3-4 gün bekleyiver canım ya 2 ile 6 arasında zaten kaç gün var
Ay neymis neymis bizle de paylaszaten kafaya takıyoruz öyle daha çok takıcaz ben erken hamilelik belirtileri grubunuda takip ediyorum ilk aylarda orda ne belirti okursam aynısını yaşadım
Kızlar bu ay olmazsa kolay hamile kalmanın yolları diye bi yer açıp ne bulup ne ogrenirsek orda mi paylaşsak ben en çok eşimin hevesinin kirilmasına üzülüyorum yaa moralim çok bozuk
eczacıyım sorun deil :)
Valla adet belirtilerinden farkli yazmiyo kimse kimisi sag kasigim pit pit atiyo diyo bizimkide atmaya basliyo kimi gogusum sisti diyo bizimkide sisiyo tamamen psikolojik vucudu dinlememek lazim tabi basarabilirsekAy neymis neymis bizle de paylas
Ben kullanmadim ama eltim kullandigi ay hamile kaldi....sen nasil kullaniyorsun .zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay ona da yer vereyim .yazik hak geçmesin oda kullanilsinKızlarrr hayıt tohumu içmeye başlıyorum. Daha önce içen var mı ??
Kaynatıyorum 1 bardak suyu. İçine yarum tatlı kaşığı atıp 10 dk dinlendiriyorum. Her yerde farklı yazıyoBen kullanmadim ama eltim kullandigi ay hamile kaldi....sen nasil kullaniyorsun .zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay ona da yer vereyim .yazik hak geçmesin oda kullanilsin
Ay ozaman iyiymis ya
Valla adet belirtilerinden farkli yazmiyo kimse kimisi sag kasigim pit pit atiyo diyo bizimkide atmaya basliyo kimi gogusum sisti diyo bizimkide sisiyo tamamen psikolojik vucudu dinlememek lazim tabi basarabilirsek
Ben kullanmadim ama eltim kullandigi ay hamile kaldi....sen nasil kullaniyorsun .zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay ona da yer vereyim .yazik hak geçmesin oda kullanilsin
Bende bakmistim netten soğan kuru kadar acik bi kkullanım sekli yok.AC -tok belli değil ,sabah aksami yok günde kaç kez???? Soru işareti dolu.anlamadim bende ..bi sana sorayim dedim..eltim normal gunde iki kez bildiğin kaynatip içiyordu.....peki adetlik hal yada adet bittikten sonra su gündDİE de yazmiyor demi.bi ay boyunca kullanilcak dioKaynatıyorum 1 bardak suyu. İçine yarum tatlı kaşığı atıp 10 dk dinlendiriyorum. Her yerde farklı yazıyo
@monte cristo prensesi isimli arkadaş hayit kürü yapmış daha önce. Etiketledim dönüş yaparsa tarif eder bize belki.Ben hapı kullandığım için kürü bilmiyorumBende bakmistim netten soğan kuru kadar acik bi kkullanım sekli yok.AC -tok belli değil ,sabah aksami yok günde kaç kez???? Soru işareti dolu.anlamadim bende ..bi sana sorayim dedim..eltim normal gunde iki kez bildiğin kaynatip içiyordu.....peki adetlik hal yada adet bittikten sonra su gündDİE de yazmiyor demi.bi ay boyunca kullanilcak dio