- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.321
Hamile kalmak için 3 ay içilmesi lazımdiyo. Sabah öğle akşam diyo. Bende anlamadım :)Bende bakmistim netten soğan kuru kadar acik bi kkullanım sekli yok.AC -tok belli değil ,sabah aksami yok günde kaç kez???? Soru işareti dolu.anlamadim bende ..bi sana sorayim dedim..eltim normal gunde iki kez bildiğin kaynatip içiyordu.....peki adetlik hal yada adet bittikten sonra su gündDİE de yazmiyor demi.bi ay boyunca kullanilcak dio
Ya evet genelde adet belirtileri gibi diyorlar ben de anca ona umutlanabiliyorum zaten. Yoksa fısssValla adet belirtilerinden farkli yazmiyo kimse kimisi sag kasigim pit pit atiyo diyo bizimkide atmaya basliyo kimi gogusum sisti diyo bizimkide sisiyo tamamen psikolojik vucudu dinlememek lazim tabi basarabilirsek
Ya ben bunu bi an gebelik testi sandim. Üstelik de fotoyuEki Görüntüle 1875696 En son dün yaptığımda t çizgisi bomboştu. Kahverengi akıntılar falan filan derken kesildi o akıntılar. Şimdi yükselmeye başladı galiba.
Yok kuzumm nerdeee :) keşke öyle olsaYa evet genelde adet belirtileri gibi diyorlar ben de anca ona umutlanabiliyorum zaten. Yoksa fısssdedigin gibi dinlememek lazin aslinda
Ya ben bunu bi an gebelik testi sandim. Üstelik de fotoyuEmineeemm atti zannettim. Ay ben hic iyi degilim ya da malum oldu :))
Insallah ya bakalim belki bu ay olacaktir bana malum olmustur:)) erdim sanirim artik benYok kuzumm nerdeee :) keşke öyle olsa
İnşallah. Ama benim koca beni sinir ediyoooInsallah ya bakalim belki bu ay olacaktir bana malum olmustur:)) erdim sanirim artik ben
Ayyyy insallahhhhh...sen iyi olll ,malum olmuş olsunnn ... .Ya evet genelde adet belirtileri gibi diyorlar ben de anca ona umutlanabiliyorum zaten. Yoksa fısssdedigin gibi dinlememek lazim aslinda
Ya ben bunu bi an gebelik testi sandim. Üstelik de fotoyuEmineeemm atti zannettim. Ay ben hic iyi degilim ya da malum oldu :))
Sekerim o hepimizin sorunu :)İnşallah. Ama benim koca beni sinir ediyooo
Hayırlısı olsun kuzum ama ben senden umitliyim :)Ayyyy insallahhhhh...sen iyi olll ,malum olmuş olsunnn ... .bu kadar seyin ustine kirmizilari yedim die yazcamm heralde .tersine cikar kesin.
Aynen ya keçi boynuzu aldık onu içmez. Yarın yok bugün yapalım derim yapmaz. Sanki keyfime istiyorum.Sekerim o hepimizin sorunu :)
bir garip oblomov bak bu arkadas da bizden :)
Aglama duvari diye konu acicam dokelim orada dertlerimizi
OooooSekerim o hepimizin sorunu :)
Gelecek ayki planlarimi sana da anlatayımAynen ya keçi boynuzu aldık onu içmez. Yarın yok bugün yapalım derim yapmaz. Sanki keyfime istiyorum.
Yaa sorma
Aynen bu ay adet olana kadar deneyebildiğim kürleri deneyecem. Zaten ovulasyon testim de az kalmış onu da yapamam. Kendi bilir artık. Ben yoruldum ya. Hastaneye giderim akşama kadar hastanede olunca haliyle yemek yapamam. Yemek yok diye mızmızlanır. Ayy ne dertliymişim be.Gelecek ayki planlarimi sana da anlatayım
Tamamen topu kendisine atiyorum artık. Cani ne zaman isterse o zaman yanassin. Artik yumurtlama gunu mu olur regl gunu mu bilemiiiycim. Kendisi dertlensin biraz niye bebek olmuyor diye
Bence sen de oyle yap :)
Ya kiyamam maalesef erkek milleti böyle isteAynen bu ay adet olana kadar deneyebildiğim kürleri deneyecem. Zaten ovulasyon testim de az kalmış onu da yapamam. Kendi bilir artık. Ben yoruldum ya. Hastaneye giderim akşama kadar hastanede olunca haliyle yemek yapamam. Yemek yok diye mızmızlanır. Ayy ne dertliymişim be.
Canim su gün bugün yapalim demeyin sartlanmis hissediyor insan kendini..sizinle birşey paylasacagim gecen aylarda zaten pek bisey olamadida bu ay fazlasıyla olurunaydi..ve eşimin söylediğini soyliyeyim size, cook rahat olduğumuz için bu kez önünde hic bi engel yoktu dedi nasil yani dedim yani önceki aylarda birlikteligimzde boşalma esnasinda sanki önüne birşey ket vurmuş gibi olmuş ama bu ayda hic öyle birşey hissetmedim hepsi çok rahat ulasti gibi dedi...yani kasmadigim için herhalde oda rahat etti..yani gündelik yasam gibi devam edin.Aynen ya keçi boynuzu aldık onu içmez. Yarın yok bugün yapalım derim yapmaz. Sanki keyfime istiyorum.
İnşallah tutar canım bu ay. Rahat olmak gerekiyo ama hep aklımızda oluyo malesef.Canim su gün bugün yapalim demeyin sartlanmis hissediyor insan kendini..sizinle birşey paylasacagim gecen aylarda zaten pek bisey olamadida bu ay fazlasıyla olurunaydi..ve eşimin söylediğini soyliyeyim size, cook rahat olduğumuz için bu kez önünde hic bi engel yoktu dedi nasil yani dedim yani önceki aylarda birlikteligimzde boşalma esnasinda sanki önüne birşey ket vurmuş gibi olmuş ama bu ayda hic öyle birşey hissetmedim hepsi çok rahat ulasti gibi dedi...yani kasmadigim için herhalde oda rahat etti..yani gündelik yasam gibi devam edin.
Malesef canım. Allah bize sabır versin. :)Ya kiyamam maalesef erkek milleti böyle iste
Sekerim o hepimizin sorunu :)
Aynen ya keçi boynuzu aldık onu içmez. Yarın yok bugün yapalım derim yapmaz. Sanki keyfime istiyorum.
Valla kizlar bugun planlarim arasindaydi hic yanasmadim lafini bile etmedim dizi izlicem dedim mac var biraz bakayim dizinin ozeti bitince acarim dedi iyi ben biraz uzanayim dedim iceri gittim bir baktim arkamdan geldi sirti kasinmis neyse kasidim biraz isve biraz cilve hop oltaya geldi benim sazanim
Maşallah canım :)Valla kizlar bugun planlarim arasindaydi hic yanasmadim lafini bile etmedim dizi izlicem dedim mac var biraz bakayim dizinin ozeti bitince acarim dedi iyi ben biraz uzanayim dedim iceri gittim bir baktim arkamdan geldi sirti kasinmis neyse kasidim biraz isve biraz cilve hop oltaya geldi benim sazanimkotu emellrime alet oldu adamcagiz ben alacagimi aldim dizi mi dusunurum artik ama iste ovu gunu de ustuste olaydi iyiydi
Ahahah cok iyi yaValla kizlar bugun planlarim arasindaydi hic yanasmadim lafini bile etmedim dizi izlicem dedim mac var biraz bakayim dizinin ozeti bitince acarim dedi iyi ben biraz uzanayim dedim iceri gittim bir baktim arkamdan geldi sirti kasinmis neyse kasidim biraz isve biraz cilve hop oltaya geldi benim sazanimkotu emellrime alet oldu adamcagiz ben alacagimi aldim dizi mi dusunurum artik ama iste ovu gunu de ustuste olaydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?