EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hamile kalmak için 3 ay içilmesi lazımdiyo. Sabah öğle akşam diyo. Bende anlamadım :)

Valla adet belirtilerinden farkli yazmiyo kimse kimisi sag kasigim pit pit atiyo diyo bizimkide atmaya basliyo kimi gogusum sisti diyo bizimkide sisiyo tamamen psikolojik vucudu dinlememek lazim tabi basarabilirsek
Ya evet genelde adet belirtileri gibi diyorlar ben de anca ona umutlanabiliyorum zaten. Yoksa fısss dedigin gibi dinlememek lazim aslinda
Eki Görüntüle 1875696 En son dün yaptığımda t çizgisi bomboştu. Kahverengi akıntılar falan filan derken kesildi o akıntılar. Şimdi yükselmeye başladı galiba.
Ya ben bunu bi an gebelik testi sandim. Üstelik de fotoyu Emineeemm atti zannettim. Ay ben hic iyi degilim ya da malum oldu :))

Yok kuzumm nerdeee :) keşke öyle olsa

Ayyyy insallahhhhh...sen iyi olll ,malum olmuş olsunnn ... . bu kadar seyin ustine kirmizilari yedim die yazcamm heralde .tersine cikar kesin.

Aynen ya keçi boynuzu aldık onu içmez. Yarın yok bugün yapalım derim yapmaz. Sanki keyfime istiyorum.
Gelecek ayki planlarimi sana da anlatayım
Tamamen topu kendisine atiyorum artık. Cani ne zaman isterse o zaman yanassin. Artik yumurtlama gunu mu olur regl gunu mu bilemiiiycim. Kendisi dertlensin biraz niye bebek olmuyor diye
Bence sen de oyle yap :)

Aynen bu ay adet olana kadar deneyebildiğim kürleri deneyecem. Zaten ovulasyon testim de az kalmış onu da yapamam. Kendi bilir artık. Ben yoruldum ya. Hastaneye giderim akşama kadar hastanede olunca haliyle yemek yapamam. Yemek yok diye mızmızlanır. Ayy ne dertliymişim be.

Ya kiyamam maalesef erkek milleti böyle iste

Aynen ya keçi boynuzu aldık onu içmez. Yarın yok bugün yapalım derim yapmaz. Sanki keyfime istiyorum.
Canim su gün bugün yapalim demeyin sartlanmis hissediyor insan kendini..sizinle birşey paylasacagim gecen aylarda zaten pek bisey olamadida bu ay fazlasıyla olurunaydi..ve eşimin söylediğini soyliyeyim size, cook rahat olduğumuz için bu kez önünde hic bi engel yoktu dedi nasil yani dedim yani önceki aylarda birlikteligimzde boşalma esnasinda sanki önüne birşey ket vurmuş gibi olmuş ama bu ayda hic öyle birşey hissetmedim hepsi çok rahat ulasti gibi dedi...yani kasmadigim için herhalde oda rahat etti..yani gündelik yasam gibi devam edin.

İnşallah tutar canım bu ay. Rahat olmak gerekiyo ama hep aklımızda oluyo malesef.

Sekerim o hepimizin sorunu :)
bir garip oblomov bak bu arkadas da bizden :)
Aglama duvari diye konu acicam dokelim orada dertlerimizi

Ooooo bir garip oblomov cooook is gördü sadece bigun kocasi transfer yapmadi DİE kizdi.
Valla kizlar bugun planlarim arasindaydi hic yanasmadim lafini bile etmedim dizi izlicem dedim mac var biraz bakayim dizinin ozeti bitince acarim dedi iyi ben biraz uzanayim dedim iceri gittim bir baktim arkamdan geldi sirti kasinmis neyse kasidim biraz isve biraz cilve hop oltaya geldi benim sazanimkotu emellrime alet oldu adamcagiz ben alacagimi aldim dizi mi dusunurum artik ama iste ovu gunu de ustuste olaydi iyiydi @Emineeemm kiz 7 kere olmus ne cokuAllah bereket versin gun asiri degil ama 2 gunde bir yine

Maşallah canım :)

Ahahah cok iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…