EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sen olumlu dusun ne olur. ben gittigimde de doktorum 'gorebilir miydik? Evet gorebilirdik ama goremememiz orda olmadigi anlamina gelmiyo. Ufakliga biraz zaman verelim.' demisti. Sabret canim,bol bol dua et. Acil serviste bana igne yapan hemsire agladigimi gorunce 'siz iyi olcaksiniz ki bebeginizde iyi olsun,herseyi hissediyolar' dedigi anda donakalmistim. O yuzden sen kendini motive edeceksin. Insallah saglikla gorunecek bebegin ama en olumsuzunu dusunursek (ki basima geldi) Rabbimin takdiri buymus demek ki bi anormallik varmis diyecegiz.

canım yumurtaların çatlamıyor olabilir mi çok garip diğer testlerini de hatırlıyorum hep aynı renk koyuydu yani

canım içini ferah tut bol bol dua et bak doktorun olumsuz konuşmamış bekliceksin canım inşallah hayırlısıyla görürsünüz

kızlar adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve göğüs ağrım hiç geçmedi her ay farklı bir şey oluyor anlamış değilim üşüttüm mü acaba diyorum ama üşütme ağrısını biliyorum onunla alakası yok ve kuruyum üşütsem akıntım olur. bata 13 gün kaldı. erken yumurtladım 33 gün döngüye göre normlade 26sı olması gerekirken 21inde yumurtladım

evet cnm haklısın herzman hayırlısı olsun diye dua ettim eşimde öyle diyor kendinide bebeğide harap ediyosun diyor haklıda Allahın takdiri 4 sene boyunca hiç hamile kalamamıştım bu ilkti .o yüzden sevincim biraz buruk kaldı en kötüsüne kendimi hazırlıyorum dün ağlama krizine girdim bütün gün başım ağrıdı mide bulantılarıda bi yandan ilaç da almadım sabahı zor ettim sağol cnm desteğin için

Canim benim uzme kendini icini ferah tut internetten arastir bak diktorun da dedigi gibi 22 - 25 mm arasına gelmeden kese bebek gorunmeyebilir yolk kesen var mi bi de vajinal ultrasondan bakti mi doktorun

Benim 4 gun var ama bu sabah resmen adet olacakmisim gibi kasik agrisiyla uyandim 2 gundur agrim yoktu. Goguslerim sismis ama sadece dokununca aciyor hafif. Kuruluk var.
Ben adet olcak diye yordum ama senin daha varmis tatlim. Insallah yerlesme agrisi falandir :)

Canim benim bak hala miden bulaniyo,genelde doktorlar bunun gebeligin devam ettigine isaret oldugunu soylerler. Zaten halsiz ve yorgunsundur iyice aglayip harap etme. Emin ol esinde etkileniyo bu durumdan o da senin kadar uzuluyo.

Al benden de o kadar
Kasık agrisi da yok
Kupkuruyum ve goguslerim hafif şiş ama o her regl oncesi olur bende zaten. Hatta daha fazla şişip acıdığı olurdu ama bu sefer sadece biraz şişlik var
Ben bu belirtilere bakarak (her ne kadar bakmak istemesem de) regl olucam diyorum
Of 30 Agustos gelse de netlesse her sey kafamda kurup durmaktan cok sıkıldım

bende erken regl olucam diye yordum ama inşallah yerleşmedir ama öyle olsa bile yine çok erken acaba 10. günde hafif koyu çizgi gördüm acaba o günde mi yumurtlamıştım eğer o günde tuttuysa 6 günde yerleşiyor derler. ama 16. gün daha fazla koyuydu o zamanda değerlendirdim of bu ay baya karışım zaten gerçi hepsini değerlendirdim zor da olsa bakalım bekleyip göreceğim hayırlısı Allahtan artık

benim gecen ayki ovulasyon testlerim gibi olmuş şeker senin de bu ay. Hataa ben regle 6 gün kala bir daha yapmıştım o zaman da koyu cıkmıştı ovulasyon testim. senin şuan kaç gün var bat a . Bu arada benim de bu ay ovulasyon testim sıvıya da dikkat etsem naparsam yapayım o kadar silik ki

13 gün var bata döngüm 33 gün ya geç oluyorum

Ya agri resmen regl olcakmisim gibiydi simdi gitti hafif doluluk var iyi mi... elin kolun olsa bakip anlarsin da gormedigim icinde ne oldugunu bilmedigim bi yer olunca anacim insan sinir oluyo ne oluyo ne oluyo diye. Vallahi ovulasyondan sonra kahve icmeyen ben koca bi bardak kahve yaptim rahatlamak icin. Seytan diyo ki yarin sabah test yap negatifi gor rahat et
Kiz belli mi olur bakarsin supriz olur 30 Agustos kutlamasi yapariz havai fiseklerle

Canim benim uzme kendini icini ferah tut internetten arastir bak diktorun da dedigi gibi 22 - 25 mm arasına gelmeden kese bebek gorunmeyebilir yolk kesen var mi bi de vajinal ultrasondan bakti mi doktorun
yolk keseside görünmüyor cnm karından baktı alttan baksam belki görürüm dedi bende bakın ozaman 1 hafa daha bekleyemem dedim bakmak istmedi nedense anlamadım başka doktora gitmek istememedim ayı şeyi duymak istemedim birde cnm

Canim benim bak hala miden bulaniyo,genelde doktorlar bunun gebeligin devam ettigine isaret oldugunu soylerler. Zaten halsiz ve yorgunsundur iyice aglayip harap etme. Emin ol esinde etkileniyo bu durumdan o da senin kadar uzuluyo.

pembepatiks canim üzme kendini
Doktorun kotu bir sey olsa soylerdi
Ama iste her seyi kafamiza takip yok yere uzuyoruz kendimizi

pembepatiks canim mide bulantisi iyiye isaret. Hala seninle ufaklik skma canini.[/QUOTE]

sağolun kızlar derdime ortak oldunuz inşallah benimledir bebeğim bazı bebekler geç gösterirmiş kendini öyledir umarım perşembe güzel haberlerle gelirim inşallah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin Rabbim inşallah

Aa gerçekten bayağı koyu. İlk idrarla yapmıyorsun di mi canım. Kullanma kılavuzuna baktın mı?

yok canım akşama doğru yapmıştım.

Canim t c den daha da koyu. bu genelde gebelige isaretmis. Hamile olmadigina emin misin? Ya da yakin zamanda dusugun,kaybin oldu mu? Hormonlar normale donmemiste olabilir.
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. hormonlarım düzelmişti. bhcg tamamen düşmüştü.

canım yumurtaların çatlamıyor olabilir mi çok garip diğer testlerini de hatırlıyorum hep aynı renk koyuydu yani
geçen ay da böyleydi çatlamadı dedim ama geçen ay çatlamıştı. ovu testleri bende işe yaramıyor galiba. zaten 13-14-15. günleri değerlendirmedim bu ay gebelik beklemiyorum. yarın iltihap için doktora gideceğim. kaç gündür çok işim var bir türlü gidemiyorum. bakalım o ne diyecek. yumurta var mı yok mu soracağım. canım sıkılıyor bu hormonlara.

pembepatiks ilk gebeliğimde bana da aynı şeyleri söylemişlerdi. çok ağladım. sekizinci haftada gördük biz. ama alttan baktırıp yolk kesesini görmüştüm ben. arkadaşım kadın doğumcuydu. ona gittim. o göstermişti yolk kesesini. belki alttan baksalar görürlerdi.

sağolun kızlar derdime ortak oldunuz inşallah benimledir bebeğim bazı bebekler geç gösterirmiş kendini öyledir umarım perşembe güzel haberlerle gelirim inşallah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin Rabbim inşallah[/QUOTE]
Canim bekleyebilirim dersen bekle tabi persembeyi ama vajinal bakilsa daha iyi olur gibi geldi bana 20mm oldugunda kese yolk kesesi gorunur hale gelir diye biliyorum tabi ki doktorun cok daha iyi bilir kese gunde 1.1 mm buyuyo benim kesem buyumemisti mesela iki hafta boyunca 11.5 mm de kalmisti bebek 6+5 e kadar buyuyebilmisti vajinal bakilmadan bana da once herkes bos gebelik dedi sonra ben vajinal bakin dedigimde olayin aslini ogrenmistik sen kafani yorma bi seye kesen gayet guzel gelismis vajinal den baksalar eminim yolk keseni de gorurler bebisinin dogumunu da ben doguma gidiyorum kizlar diye bize soyleyeceginden eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…