- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.221
Kızlar test yaptım ve negatif. Tüp bebek için doktoru aradım. Reglin 2. günü gideceğim. İnşallah cumartesiye denk gelmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen eger kuruysan ağrın olur. Islak olunca rahat olursun. Bu yüzden ön sevişme şartkızlar günaydın
dün ilişki oldu çok şükür ama bu seferki de ağrılı oldu neden anlamıyorum üşütme falanda yok olsa kaşıntım olur akıntım olur ama içimde bir yer acayip ağrı yapıyor rahat olamıyorum sürekli pozisyon bulmaya çalışıyorum ama yok anam içim ağrıyor
yok canım bu ay hiç kuruluk olmadı normalde de olmaz bende sadece haziran ayında çok olmuştu hatta koskoca ayda 2 kere birlikte olmuştuk o kadar çok oldu ama şükür geçti.bu ayrının nedenini anlamadım bakalım hayırlısı inşallah kötü bişi çıkmaz kistle falan uğraşmam inşllahSen eger kuruysan ağrın olur. Islak olunca rahat olursun. Bu yüzden ön sevişme şart
Adete on gün kala sogan kürü yapmaaaaaa. Eğer döllenme varsa kesin düşer. Demedi deme.Canim bn agustosta sogan kuru yaptm 15 gun bu auda adetime 10 gun kala tekrar sogan kuru yapicam 10 gun M melekler-engelchen
kesin havadan izmir çok sıcak. hatta dün eve gittim kurutmak için astığım patlıcanlarım çürümüş attım hepsini nem çok nemHavadan midir nedir ruhum daraldii..coook sıkılıyorum.Ll
beklenen adet tarihipardon bat ne demek acaba
birde sat var o da son adet tarihipardon bat ne demek acaba
cok sagol cnmKaydettim 1.sayfada
Ne kadar zamandir deniyorsunuz canim? Oncesindeki tedavileri denemis miydiniz? Haftasonu doktorun yok diye mi ? Belki 1-2 gun opsiyonu vardir bu yuzden. 1. ya da 3.gunu falanda olabillir belki.Kızlar test yaptım ve negatif. Tüp bebek için doktoru aradım. Reglin 2. günü gideceğim. İnşallah cumartesiye denk gelmez
Ay gercekmi bnde internette o sekilde okumusdum 15 gun yapilio 2.ayda adete 10 gun kala tekrar yapilio dieAdete on gün kala sogan kürü yapmaaaaaa. Eğer döllenme varsa kesin düşer. Demedi deme.
Hiç bilmiyorum canım ya. Hiç bişey anlamadımAnladım canım doktor 17. Günden sonra yumurtlamis olabilir misin diye dusunup eylüle de tekrar gel mi dedi yoksa bu ay yumurtlama olmadı Gelecek ay olacak mı acaba diye mi bakacak acaba
Sürekli bi akıntım var canım 5 gündür falan kahverengi siyah kanlı akıntılar geliyo.Noldu canim soğandan sonra. Her bünye farklı aman dikkat et yeni uygulayacagn kürlere onlarda ters etki yapmasin...
Adetin ilk günüpardon bat ne demek acaba
Döllenme olduysa düşürür diye duydumAy gercekmi bnde internette o sekilde okumusdum 15 gun yapilio 2.ayda adete 10 gun kala tekrar yapilio die
Birşeyleri söküp atıyor git bir kontrole bence. Kist temizliyormu diyeSürekli bi akıntım var canım 5 gündür falan kahverengi siyah kanlı akıntılar geliyo.
Canım 32.aya girdik. Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. Hiçbir sorunumuz kalmadı ve yine olmayınca doktora gittim. En hafif derecede PKO olabilir dedi. Verdi ilaçları, 8-10 yumurtam oluştu. Yani ilaca da ihtiyacım yokmuş ama olmuyor işteNe kadar zamandir deniyorsunuz canim? Oncesindeki tedavileri denemis miydiniz? Haftasonu doktorun yok diye mi ? Belki 1-2 gun opsiyonu vardir bu yuzden. 1. ya da 3.gunu falanda olabillir belki.
Canim netten hayit otu tohumunu bir arastirsana...coook faydasini gören varCanım 32.aya girdik. Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. Hiçbir sorunumuz kalmadı ve yine olmayınca doktora gittim. En hafif derecede PKO olabilir dedi. Verdi ilaçları, 8-10 yumurtam oluştu. Yani ilaca da ihtiyacım yokmuş ama olmuyor işte