- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.201
Sanirim en sagliklisi boyle olacak. yoksa hamile olsam bile ona da bisey olacak diye her gun doktorda alicam solugu aglaya zirlaya. Guclu gorunsemde pozitif olmaya calissamda sanirim atlatamadim hala... Hangi sehirde yasiyosun?Ayni seyi dusundum at kafandan du fikri surekli bebek dusunme diyorum yapamıyorum ben psikolog arstiriyorum.su anda
İyi gelmiştir tatil kafan dagilmistir,bi enerji yyuklemesi olmuştur.
Yook canim adete bugunu saymazsam 7 gun kaldi.bi kanitlanmis durum yok.vucudum tuhaf ,esim senden supheleniyirum dedi,kizlar bi kan ver dedi.oyle canim.
Aynen canım bugün 17. gün ama adet oluyo gibiyim kahverengi siyah sonra kan gelip duruyo. Tabi bu soğan suyundan sonra oldu
Y YESIMBOZKuzugiller ya kıyamam size
Ya iste hamile kalsan dert, kalmasan dert... Biz de hamile kalabiliyor muyuz diye dertleniyoruz. Ama hamile kalsam kesin bi sey olacak mi diye dertlenirim. Kadin olarak her seyi kafamiza takiyoruz. Erkek rahatligindan istiyorum ya
Anladim canim belki donemsel bi seydir insallah bu ay adet olmazsin ama olursan gidersin doktora devam ederseBen hic kist bilmem hic olmadi bende tam sogan kuru yaptigim ayda olursam sasiririm valla. Doluluk hissi var evet ama bir sey hareket eder gibi bir sey yok agri var aci da yok kolun agrir degersin rahatsiz olursun ya onun gibi rahatsiz oluyorum ama pozisyon degistirdim mi atiyorum bacaklarimi havaya kaldirdim mi agri azaliyor ne bileyim ilk olunca huzursuz oldum
Aynen canim atamiyorum uzerimden bi turlu balikesir deyim ben burda da psikiyatr tanımıyorum hic ama bakıyorum bu gece de uyuyamayinca sabah gitmeliyim dedimSanirim en sagliklisi boyle olacak. yoksa hamile olsam bile ona da bisey olacak diye her gun doktorda alicam solugu aglaya zirlaya. Guclu gorunsemde pozitif olmaya calissamda sanirim atlatamadim hala... Hangi sehirde yasiyosun?
Aslinda erkekler de cok rahat degil ama duygularini bizim kadar belli etmiyolar hamile oldugumu esime soyledigim gun yuzundeki o mutlulugu hic unutmayacagim o ifadeyi tanidigim gunden beri ilk kez o gun gordum bebegimizin alinmasi gerektigini ogrendigimiz gunde aglama krizine girmisti ben bile ondan daha sakindim bu ay ovulasyon testi almis bana ben yumurtlamayi hesaplamiyorum dun aksam yemekte haftaya cuma yumurtlama var bi sey yemem gerekiyo mu napiym falan diye soruyo onlar cok belli edemiyo bence ama yasiyolar iclerindeY YESIMBOZKuzugiller ya kıyamam size
Ya iste hamile kalsan dert, kalmasan dert... Biz de hamile kalabiliyor muyuz diye dertleniyoruz. Ama hamile kalsam kesin bi sey olacak mi diye dertlenirim. Kadin olarak her seyi kafamiza takiyoruz. Erkek rahatligindan istiyorum ya
Ay iste gelde aglama... Allah esinin eksikligini gostermesin canim benim masallah.Aslinda erkekler de cok rahat degil ama duygularini bizim kadar belli etmiyolar hamile oldugumu esime soyledigim gun yuzundeki o mutlulugu hic unutmayacagim o ifadeyi tanidigim gunden beri ilk kez o gun gordum bebegimizin alinmasi gerektigini ogrendigimiz gunde aglama krizine girmisti ben bile ondan daha sakindim bu ay ovulasyon testi almis bana ben yumurtlamayi hesaplamiyorum dun aksam yemekte haftaya cuma yumurtlama var bi sey yemem gerekiyo mu napiym falan diye soruyo onlar cok belli edemiyo bence ama yasiyolar iclerinde
Amin canim benim iyi ki varlar iyi ki yanimizdalarAy iste gelde aglama... Allah esinin eksikligini gostermesin canim benim masallah.
Ah canim o zaman oyle bi sevinir ki sen bile sasirirsin :) En kotu ihtimalle erkekler bebegi gorunce degisiyolar.kızlar rabbim tekrardan doldursun hayırlısıyla göbüşlerinizi. o heyecanı yaşayıpta kaybetmek zordur eltimde yaşadım 9 haftalık düşük yaptı o da kalbi durdu. güya teselliye gittim ondan daha fazla ağladım hasta olmuştum dudaklarım uçukladı kendi başıma gelse ne yapardım hiç bilmiyorum ama Allah'ın takdiri elden bir şey gelmiyor.
bende bu aralar bu kadar uğraşıyorum hamile kalsam sevinmicez normal karşılıcaz heralde diye takar oldum hepimiz ayrı kafayı yiyoz galiba sonra diyom kızım emeğinin karşılığını alcan anne olcan sevinirsin diyorum sonra ya eşim sevinmezse diyorum benim eşimde hiç belli etmez böyle şeyleri en çok onun tepkisini merak ediyorum
inşallah canım ya yeğenimin fotolarına videolarına bakarken bazen çok tepkisiz kalıyor aslında yapısı gereği soğuktur eşim ama kendi çocuğu olunca başka olur dimiAh canim o zaman oyle bi sevinir ki sen bile sasirirsin :) En kotu ihtimalle erkekler bebegi gorunce degisiyolar.
stres yapmayalım diye daha cok stress yapıyoruz kendimizi bu bir döngü resmen stress yapmıycam diye kasmaya da karşıyım başka şekilde çıkıyor sonra bizden vucudumuzdan o sebepten ne hissediyorsan dürüstçe kendine itiraf edip yasamak heralde bu ay umudum yok diip surekli vucudumuzu dinliyoruz niye umudumuz olmasın anacım var var ki dinliyoruz istiyoruz ki korunmuyoruz sanki ben umudum yok dersem kendimi kandıracağım aaa umudumun olmadığı ay hamile kaldım bende diyeceğim herkes gibi diye oyun oynuyor zihnim kendini doğrulayan kehanet dedikleri şey varya o takmazsam hamile kalırım eğer o ay hamile kaldıysam takmamışımdır mantığı eeeh takıyorum umuyorum istiyorum dinliyorum telaşlanıyorum sonucta ayıp değilSadece ilk ay olmustu sonra oluruna birakmistim ilk ay ki hayal kirikligindan sonra. Zaten 3 ya da 4. aydi sanirim hamile oldugumu ogrenmistimStres yapmamak akla pek getirmemek lazim. Cok istemekten belki bilmiyorum bi anda umitsizlige kapildim.
stres yapmayalım diye daha cok stress yapıyoruz kendimizi bu bir döngü resmen stress yapmıycam diye kasmaya da karşıyım başka şekilde çıkıyor sonra bizden vucudumuzdan o sebepten ne hissediyorsan dürüstçe kendine itiraf edip yasamak heralde bu ay umudum yok diip surekli vucudumuzu dinliyoruz niye umudumuz olmasın anacım var var ki dinliyoruz istiyoruz ki korunmuyoruz sanki ben umudum yok dersem kendimi kandıracağım aaa umudumun olmadığı ay hamile kaldım bende diyeceğim herkes gibi diye oyun oynuyor zihnim kendini doğrulayan kehanet dedikleri şey varya o takmazsam hamile kalırım eğer o ay hamile kaldıysam takmamışımdır mantığı eeeh takıyorum umuyorum istiyorum dinliyorum telaşlanıyorum sonucta ayıp değil
Y YESIMBOZKuzugiller kizlarr gözlerim dolu dolu okudum burnunun direği sizladi. insalahh o guzel gunler gelecek sabirla bekliyelim canlar.coook zor o kalp atislarindan sonra.bende uyuyamiyorum son gunlerde.yatakta ordan oraya.haliya yatiyorum odalari geziyorum.
Yesimimm insallah ruyan gercek olur da yine aglarim ben....
yesa canim adeti beklemek istiyorum ama tamda o sira memlekete gidecegiz korkuyorumda .acabalar icindeyim.
Yarindan sonra gidiyoruz canim.yanima alirim.dikkat etmeye calisirim kendime nolur nolmaz.Olmazsa tam memlekete gitmeden önce yap canım
Ya da yanına al adeti bekle geçerse günün yaparsin:)
canım seninde rahmin tersti dimi dün eşimin aklına geldi bir de böyle deneyelim dedi ters ilişki oldu ilk defabakalım ne olacak her yolu deniyoruz bebek sahibi olmak için inşallah kadir kıymet bile hayırlı vefalı bebeklerimiz olur
benim akmadı galiba ya valla ne yapalım her yol mübah diyoruızevet canım benim de rahmim ters ama ben hiç denemedim daha yani rahat olmaıyorum o şekilde daha cok dışarı dökülüyor gibi geldi dün valla 1 saat diktim bacaklarımı artık napacağımı şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?