- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.181
Ya haklisin her hamilelik ayni olmayabiliyor ama ne bileyim bi anda umutsuzluga kapildim, bat 29 Agustos. Ama gecikebilirde kurtajdan dolayi duzenli olur mu bilmiyorum. Acikcasi su anda resmen regl olmayi bekliyorum biraktim kendimi.Valla bence hiç de öyle düşünme belki de rüyanın bebeginin habercisidir.Belirtilere takılma her hamilelik aynı olmuyormuş.
Sabret canım biraz 5 eylüle kadar umitlenmekte yok ümitsizlikte. Belirtilere kulak vermeşimdi bize düşen sabırla beklemek Rabbim insaAllah gobuslerimizi hayırlı sağlıklı evlatlar doldursun sonra da kucağımıza almak nasip etsin insaAllah
kızlar günaydın
dün ilişki oldu çok şükür ama bu seferki de ağrılı oldu neden anlamıyorum üşütme falanda yok olsa kaşıntım olur akıntım olur ama içimde bir yer acayip ağrı yapıyor rahat olamıyorum sürekli pozisyon bulmaya çalışıyorum ama yok anam içim ağrıyor
yakın zamanda gitmicem doktora ilk defa geliyor başıma hadi mantar olduğumda kaşıntıdan dolayı acı hissim oluyordu ama bu bambaşka yabendede oluo dr a sorcam sen sorarsan bana haber ver olur mu
Doktoruna bağlı
yakın zamanda gitmicem doktora ilk defa geliyor başıma hadi mantar olduğumda kaşıntıdan dolayı acı hissim oluyordu ama bu bambaşka yasende gidersen beni etiketlersin canım
Geçen ay da böyleydi ama iltihap varsa düşük oluyormuş. O yüzden kontrole gideceğim bugün. Tampon kullanmıştım son aylarda o da enfeksiyona sebep olabiliyormus. Canım sıkıldı. Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybettiysem üzülürüm.Canim akintin asiri oluyo beyaz renkte bende bu ay oldu ordan biliyorum :)
Aa evet tampon enfeksiyon yapiyo ama enfeksiyon yuzunden olmamistir kimyasal cunku gebelikte yasanan en buyuk sorunlardan biriymis enfeksiyon vajina ici ph dengesi azaliyomus gebelikte fitille antibiyotik veriyolar zaten sen yine doktora sor bakalimGeçen ay da böyleydi ama iltihap varsa düşük oluyormuş. O yüzden kontrole gideceğim bugün. Tampon kullanmıştım son aylarda o da enfeksiyona sebep olabiliyormus. Canım sıkıldı. Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybettiysem üzülürüm.
Kizlar herkese gunaydinlar. Normalde bir onceki gebeligimde reglime 1 hafta kala gazdan siskinlikten perisandim. hatta tartildigimda 3 kilo fazla cikmistim. Dun gece itibariyle afedersiniz ne gazim var, ne regl agrim ... Sadece gecmeyen ara ara batan bi bel agrim ve regl olcakmisim gibi bi doluluk. O yuzden bi anda umutlarim suya dustu inanin.
Ruyamda gebelik testi yapiyorum bi sure sonra 2.cizgi cikiyo inanamiyorum. sonra diyorum ki bi daha yapayim o cizgi hemencecik cikiyo @Emineeemm i ariyorum kiz ben hamileymisim diye, o da aaa ben deee diyo agliyoruz falan.
Buradan cikarttigimiz sonuc benim bi sure coluk cocuk dusunmemem lazim anacimSanirim bi kayiptan sonra hemen olsun diye isteyince boyle sacma isler cikiyo ortaya...
Doluluk hissi gibi bi agriysa kist olabilir canim ben dogum kontrol hapini biraktigimda kistim oluyo ilk yumurtam kiste donusuyo adetle atiyorum o zaman benim de agrim oluyo ama boyle dayanilmaz degil sanki bi yumru varmis o hareket ediyomus gibi bi agrikızlar günaydın
dün ilişki oldu çok şükür ama bu seferki de ağrılı oldu neden anlamıyorum üşütme falanda yok olsa kaşıntım olur akıntım olur ama içimde bir yer acayip ağrı yapıyor rahat olamıyorum sürekli pozisyon bulmaya çalışıyorum ama yok anam içim ağrıyor
Kayiptan once bence daha zor kaybi olan bi insan olarak söylüyorum cunku hamile kalabiliyo muyum esim de sorun var mi bunlari dusunuyosun ben deli gibi test yapiyodum mesela simdi de surekli yine mi oyle olacak sagliksiz olacak diye düşünüyorum 1 haftadir toplasan 10 saat uyumusumdur bu kismin da oyle bi zorlugu var ve daha sabirsiz oluyosun yeri dolsun istedigin icincanım
canım kaybından önceki bebek çalışmalarında da bu kadar umutlanmıyor muydun? Ben hiç hamile kalmadım ama gene de her ay kafaya takıyorum ister istemez benim bir süre coluk cocuk istememem lazım iye düşünme bence
evet ben mesela hamile kalabilecek miyim acaba diye o kadar cok merak ediyorum ki insanın öncelikleri değişiyor ne demek istediğini anladım canım allah hepimizin gönlünü ferahlatacak güzel haberler versin o zaman ne diyeliKayiptan once bence daha zor kaybi olan bi insan olarak söylüyorum cunku hamile kalabiliyo muyum esim de sorun var mi bunlari dusunuyosun ben deli gibi test yapiyodum mesela simdi de surekli yine mi oyle olacak sagliksiz olacak diye düşünüyorum 1 haftadir toplasan 10 saat uyumusumdur bu kismin da oyle bi zorlugu var ve daha sabirsiz oluyosun yeri dolsun istedigin icin
kızlar siz ilişkiden sonra ne kadar süre ile yatıyorsunuz yada wcye gitmek için ne kadar bekliyorsunuz bana uzanmak gerekiyor ve hemen wcye gitmemelisin dedi eczacı bir arkım o sebepten kafam karıştı
Ben hic kist bilmem hic olmadi bende tam sogan kuru yaptigim ayda olursam sasiririm valla. Doluluk hissi var evet ama bir sey hareket eder gibi bir sey yok agri var aci da yok kolun agrir degersin rahatsiz olursun ya onun gibi rahatsiz oluyorum ama pozisyon degistirdim mi atiyorum bacaklarimi havaya kaldirdim mi agri azaliyor ne bileyim ilk olunca huzursuz oldumDoluluk hissi gibi bi agriysa kist olabilir canim ben dogum kontrol hapini biraktigimda kistim oluyo ilk yumurtam kiste donusuyo adetle atiyorum o zaman benim de agrim oluyo ama boyle dayanilmaz degil sanki bi yumru varmis o hareket ediyomus gibi bi agri
Sadece ilk ay olmustu sonra oluruna birakmistim ilk ay ki hayal kirikligindan sonra. Zaten 3 ya da 4. aydi sanirim hamile oldugumu ogrenmistimcanım
canım kaybından önceki bebek çalışmalarında da bu kadar umutlanmıyor muydun? Ben hiç hamile kalmadım ama gene de her ay kafaya takıyorum ister istemez benim bir süre coluk cocuk istememem lazım iye düşünme bence
Ayni durumdayim inan. Hele ki 3 gundur toplasan 10 saat uyumamisimdir. Surekli kafamda sorular sorular... 1 saat uyusam kalkip evin icinde geziniyorum.Inan bu sabah acaba psikolojik yardim mi alsam dedim.Kayiptan once bence daha zor kaybi olan bi insan olarak söylüyorum cunku hamile kalabiliyo muyum esim de sorun var mi bunlari dusunuyosun ben deli gibi test yapiyodum mesela simdi de surekli yine mi oyle olacak sagliksiz olacak diye düşünüyorum 1 haftadir toplasan 10 saat uyumusumdur bu kismin da oyle bi zorlugu var ve daha sabirsiz oluyosun yeri dolsun istedigin icin
En az 15 dakika uzanmak gerekiyo canim tuvalete özellikle gitme akiyo hepsikızlar siz ilişkiden sonra ne kadar süre ile yatıyorsunuz yada wcye gitmek için ne kadar bekliyorsunuz bana uzanmak gerekiyor ve hemen wcye gitmemelisin dedi eczacı bir arkım o sebepten kafam karıştı
Ayni seyi dusundum at kafandan du fikri surekli bebek dusunme diyorum yapamıyorum ben psikolog arstiriyorum.su andaAyni durumdayim inan. Hele ki 3 gundur toplasan 10 saat uyumamisimdir. Surekli kafamda sorular sorular... 1 saat uyusam kalkip evin icinde geziniyorum.Inan bu sabah acaba psikolojik yardim mi alsam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?