- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.141
Ayyy canım Allah sabır versin. En hayırlı zamanda sağlıkla bebişine kavuştursun inşallahYok canim 7+5 te melegimin kalbi durdu. Ikinci ay bu ay.
Yumurtan catlamis. O günü degerlendirdiysen bir aksilik olmazsa insallah hamile kalırsın demek.Kizlar hastanenin web sitesinden baktim sonucuma progesteron 16.46 cikmis. Iyi galiba di mi?
Canim akintin asiri oluyo beyaz renkte bende bu ay oldu ordan biliyorum :)Regl sancısı gibi sancım var ve belim ağrıyor. Akıntım da fazla sanırım bende iltihap olabilir. Nasıl anlaşılıyor bu iltihap yaayum catladi catlamadi derken catlamanin bu kadar uzun sürecek hali yoktur herhalde.
Hoşgeldinizcnm benide kayit et cnm bat 15 eylul
Kaydettim 1.sayfadacnm benide kayit et cnm bat 15 eylul
Degerlendirdik ama hayirlisi bakalim :)Yumurtan catlamis. O günü degerlendirdiysen bir aksilik olmazsa insallah hamile kalırsın demek.
Yok canım onu yapmıyorum. Soğan suyu da işe yaramadı. Bugün doktora gittim yumurtalar aynı duruyo. Bal tarçın çörek otu kürüne başlıyorum.Incirden uzak dur. Prolaktini artiriyor. Sakın incir kürü felan yapma
Ben bugün yaptırdım düşük çıktı benim yumurtlamıyomuşum. 0.27 Çıktı. Normal aralığı 1 ile 15 arası olması gerekiyomuşKızlar herkese selamlar. Bugün 11. günüm, Klomen kullanmıştım. Doktorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi. Tekrar kontrole de çağırmadı ama adetin 22-24. gün aralığında progesteron testi yaptırıp test sonucu ile birlikte tekrar muayeneye gelmemi istedi. Böylece yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini anlayacakmış.
Ben bu testi daha öncesinde adetin 2. günü yaptırmıştım ama 22. gün de bakılmalıymış. İlk kez duyduğum için merak ettim ben de.. Aranızda bu testi adetine 1 hafta kala yaptıran var mı?
Ben bugün yaptırdım düşük çıktı benim yumurtlamıyomuşum. 0.27 Çıktı. Normal aralığı 1 ile 15 arası olması gerekiyomuş
5 Eylülde tekrar gel bakalım dedi. Bilmiyorum ki canım. Baya moralim bozuldu kürlerle kafayı bozdum. Gittim bir sürü bişey aldım.Peki süreç nasıl ilerleyecekmis canim
5 Eylülde tekrar gel bakalım dedi. Bilmiyorum ki canım. Baya moralim bozuldu kürlerle kafayı bozdum. Gittim bir sürü bişey aldım.
Aynen canım bugün 17. gün ama adet oluyo gibiyim kahverengi siyah sonra kan gelip duruyo. Tabi bu soğan suyundan sonra olduAnladım canım protestegon adet 21. Gun bakılıyor o gün gittin demi
Adet günü gidersen istersen 0 çıksın hiç bir anlamı yok
İyi gelmiştir tatil kafan dagilmistir,bi enerji yyuklemesi olmuştur.Bitti canım bitti hatta yarın son günüm perşembe is basi yapıyorum :)
Sen ne yapıyorsun hamile misin yoksa :)
Ya biz batdas sayiliriz ama bende hicbir gariplik yokİyi gelmiştir tatil kafan dagilmistir,bi enerji yyuklemesi olmuştur.
Yook canim adete bugunu saymazsam 7 gun kaldi.bi kanitlanmis durum yok.vucudum tuhaf ,esim senden supheleniyirum dedi,kizlar bi kan ver dedi.oyle canim.
Bakma canimmm bana.hiccc belli olmaz kimin ne olacagi ...bi bakmisin bel klasik derken adetYa biz batdas sayiliriz ama bende hicbir gariplik yok
Keske bi gariplik olsa da umutlansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?