EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Regl sancısı gibi sancım var ve belim ağrıyor. Akıntım da fazla sanırım bende iltihap olabilir. Nasıl anlaşılıyor bu iltihap yaa yum catladi catlamadi derken catlamanin bu kadar uzun sürecek hali yoktur herhalde.

Canim akintin asiri oluyo beyaz renkte bende bu ay oldu ordan biliyorum :)

Ben bugün yaptırdım düşük çıktı benim yumurtlamıyomuşum. 0.27 Çıktı. Normal aralığı 1 ile 15 arası olması gerekiyomuş

5 Eylülde tekrar gel bakalım dedi. Bilmiyorum ki canım. Baya moralim bozuldu kürlerle kafayı bozdum. Gittim bir sürü bişey aldım.

Anladım canım protestegon adet 21. Gun bakılıyor o gün gittin demi

Adet günü gidersen istersen 0 çıksın hiç bir anlamı yok

Anladım canım protestegon adet 21. Gun bakılıyor o gün gittin demi

Adet günü gidersen istersen 0 çıksın hiç bir anlamı yok
Aynen canım bugün 17. gün ama adet oluyo gibiyim kahverengi siyah sonra kan gelip duruyo. Tabi bu soğan suyundan sonra oldu

Bitti canım bitti hatta yarın son günüm perşembe is basi yapıyorum :)

Sen ne yapıyorsun hamile misin yoksa :)
İyi gelmiştir tatil kafan dagilmistir,bi enerji yyuklemesi olmuştur.
Yook canim adete bugunu saymazsam 7 gun kaldi.bi kanitlanmis durum yok.vucudum tuhaf ,esim senden supheleniyirum dedi,kizlar bi kan ver dedi.oyle canim.

İyi gelmiştir tatil kafan dagilmistir,bi enerji yyuklemesi olmuştur.
Yook canim adete bugunu saymazsam 7 gun kaldi.bi kanitlanmis durum yok.vucudum tuhaf ,esim senden supheleniyirum dedi,kizlar bi kan ver dedi.oyle canim.
Ya biz batdas sayiliriz ama bende hicbir gariplik yok
Keske bi gariplik olsa da umutlansam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…