EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bak doğru hatırlamışım hadi inşallah güzel haberlerle canım bu ay senden de umut var
ayyy inşallahhhh hepimizin yüzü gülsünnn mayıs anneleri arasına girelim inşallah ablam hamile bana çok üzülüyor her gün dua ediyor valla hamilenin duası kabul olur dıye sizede ettiricem

Yeaaa bende Manisaliyiim yani anne baba :) Haziranda 2 yil bitti evleneli. Istanbulda oturuyoruz. Kismetse tonton bi bebek istiyoruz Ben 25 esim 30 yasinda bende yarismaci beybilere basarilar diliyorum

annem de tutturdu sen nie soğan yapmadın bu ay diye şartlandırdı resmen öfff dioki madem soğan yapmadın fiki fikiden önce biraz sıcak suyun üzerine otur o ne dedim tüpleri açar diyor gercekten her ay torun aşkıyla yeni bir şey ile geliyor anacım :)

Kizlar ablamlar facebooktan grup kurmuşlardı gizli grup ama iste benim gibi esiyle ortak kullananlar rahat edemez gibi :) adimi fotograflarda desifre ettim zaten herkese 23 desemde 27 yasindayim 89 dogumluyum :) esim 37 yasinda balikesir deyim :) yarismaci arkadaslara kuvvet diliyorum :)

Hahaay teyzem ya :) canm buyukler ne.diosa dogru cikio.eskiden tip mip olmadigi icin bulmak zornda oldklari yontrmler sonucta.

Daha makul.bi dilek:))

Ay bizimkiler de istemiyor dicem olmucak ilkinde çok şaşırmışlar neden hemen yaptınz niye beklemediniz gibi laflara maruz kalmıştık şimdide bekleyin acele etmeyin atan bi vs vs diyorlar ama onları dinleyen kim

morordek aradigim kan bulundu :) yuksek lisans dusunuyorum bende ales e gireceğim bu donem en son 2012 de girmistim 86 almistim ama bende ingilizce sıkıntı koy karsima ingilizi konusayim ama sinav deyince en fazla 20 alıyorum :) var mi tavsiyen

Ben sana ing vereyim sen bana matematiği ben de matematikten yapamıyorum senin branş ne canım ben de istiyorum da önce bi atanma sarti koydum kendime

Yok yok ben memnunum ogreniyorum ablasi ilerde bende diğerlerine anlatırım hahahah arada böyle gülmek gerekiyor hep hep bebek olunca kendimizi dinliyoruz yoksa bende burda ki Herkesi tanımadan sevdim başım agrisa buraya geliyorum şey acaba belirti mi diye iyiki varsınız hepiniz sevgi pitircigi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…