- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
MasaAllah masaAllahevet canım pazardan beri değerlendiriyoruz
bak doğru hatırlamışım hadi inşallah güzel haberlerle canım bu ay senden de umut varakşam daha koyuydu canım dünü değerlendirdik bugünude değerlendiricez inşallah :)
sen üstüne düşeni yapta canım sonrası Allah'ın bileceği iş ol derse olurİnşallah canım ilk defa bu ay bu kadar dikkat ettim . Rabbim yüzümü kara çıkarmaz inşallah
ayyy inşallahhhh hepimizin yüzü gülsünnn mayıs anneleri arasına girelim inşallahbak doğru hatırlamışım hadi inşallah güzel haberlerle canım bu ay senden de umut var
"İşin Allah'a kalmışsa, olmuş bil." inşşallah olur canımsen üstüne düşeni yapta canım sonrası Allah'ın bileceği iş ol derse olur
Yeaaa bende Manisaliyiim yani anne baba :) Haziranda 2 yil bitti evleneli. Istanbulda oturuyoruz. Kismetse tonton bi bebek istiyoruzGamzecim ben de Hatice manisaliyim ailem Manisa da biz hakakride oturuyoruz eşim ogrt oraya atandı ben de yarından sonra kpss ye giriyorum bakalım ben atanabilecekmiyim. Şuan da tatildeyiz eşimin köyünde kafa dinliyoruz :) he 26 yaşındayım 9 gün sonrada evliligimizin 1 yılı dolacak inşallah :)
Ay tam arkadaslik sitesi oldu hahahahaBen size dokulurum dokulmesine de .tanidiklarimda dolaniyor burada...deşifreolsam rahat rahat yazamam..ama ozelden tanisirim ssizle .beni merak eden yazsin bana.gizemli kadinnnn.
Yeaaa bende Manisaliyiim yani anne baba :) Haziranda 2 yil bitti evleneli. Istanbulda oturuyoruz. Kismetse tonton bi bebek istiyoruzBen 25 esim 30 yasinda bende yarismaci beybilere basarilar diliyorum
Hahaay teyzem ya :) canm buyukler ne.diosa dogru cikio.eskiden tip mip olmadigi icin bulmak zornda oldklari yontrmler sonucta.annem de tutturdu sen nie soğan yapmadın bu ay diye şartlandırdı resmen öfff dioki madem soğan yapmadın fiki fikiden önce biraz sıcak suyun üzerine otur o ne dedim tüpleri açar diyor gercekten her ay torun aşkıyla yeni bir şey ile geliyor anacım :)
Daha makul.bi dilek:))Kizlar ablamlar facebooktan grup kurmuşlardı gizli grup ama iste benim gibi esiyle ortak kullananlar rahat edemez gibi :) adimi fotograflarda desifre ettim zaten herkese 23 desemde 27 yasindayim 89 dogumluyum :) esim 37 yasinda balikesir deyim :) yarismaci arkadaslara kuvvet diliyorum :)
Ay bizimkiler de istemiyor dicem olmucak ilkinde çok şaşırmışlar neden hemen yaptınz niye beklemediniz gibi laflara maruz kalmıştık şimdide bekleyin acele etmeyin atan bi vs vs diyorlar ama onları dinleyen kimannem de tutturdu sen nie soğan yapmadın bu ay diye şartlandırdı resmen öfff dioki madem soğan yapmadın fiki fikiden önce biraz sıcak suyun üzerine otur o ne dedim tüpleri açar diyor gercekten her ay torun aşkıyla yeni bir şey ile geliyor anacım :)
Bu ay inşallah tonton miniğin sıkıca tutunsun sana
morordek aradigim kan bulundu :) yuksek lisans dusunuyorum bende ales e gireceğim bu donem en son 2012 de girmistim 86 almistim ama bende ingilizce sıkıntı koy karsima ingilizi konusayim ama sinav deyince en fazla 20 alıyorum :) var mi tavsiyen
AmiiiiiinnnnAmiin canim hepimize insallah.Saglikli olsunlarda...
Şuan yarim saattir guluyorum okudukca ....ayyy sizler cooook yasayinnn emii.
Cinsel hayat danismanj ne ya.coook utandimmm..su ikiii gundr astik baya kendimizi...hala agzim kulaklarimda. topik senlendi yaaa.. M Masal_ayaz he heyyy bunlar nekiii.utanma utanma ...ahhhh bu kizlar yokmu ayip ayip kiz hamile kalmak icin topikte dolasiyor bz neler diyoruz.sen faydali olanlari sec canimmm..
Hepinizi cooook seviyorumm gonuldostlarimm benimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?