EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım illa ki umutlanıyoruz bu çok normal. Ya ben umutlandığım için suçluluk duymaktan çok sıkıldım. Sonuna kadar umutlan. Hamile gibi gez, konuş olmayan bebeğinle falan :) Ben artık öyle yapıyorum, en azından regl olana kadar hamileliğin tadını çıkarıyorum

Elinden geleni yap takdir Allahin

Kızlar selam. Bugün değişik duygular içindeyim. Az önce yaptığım predictor early'de çok çok silik bir 2. çizgi çıktı. BAT'a 5 gün var. Ama ben emin olamıyorum, acaba göz yanılması mı? Çünkü sadece ışığa tutunca gözüküyor. Eşim dahil kimseye de soramam. (Gereksiz umut vermek istemiyorum, eşim de öyle olunca çok üzülüyor çünkü.) Bu akşam dayanamayıp hastanede eşimden gizli bir kan testi yaptırcam. Sonuçlara da yine gizli internetten bakıcam. Acaba kanda çıkar mı? Artık idrarla yapılan gebelik testleri beni çok yoruyor. Hamileysem de değilsem de öğrenip önüme bakmak istiyorum. O yüzden biraz gerginim, sizinle de paylaşmak istedim.

canım testi atsana bakalım. benim adete 6 gün kala çıktı seninde çıkar inşallah ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma doktorum bana çıkmayabilir demişti ama çok şükür çıktı

canım testi atsana bakalım. benim adete 6 gün kala çıktı seninde çıkar inşallah ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma doktorum bana çıkmayabilir demişti ama çok şükür çıktı
Canım fotoda bir şey gözükmez. Ben bile ışığa bakınca görebiliyorum. Belki de hayal görüyorum bilmiyorum ki. Artık o bile olabilir. Senin kanda mı çıktı canım, testte mi? Bu arada 6 gün kala sonucun neydi?

kanda çıktı canım 6 gün kala 4,89du değerim 2 gün sonra tekrar ettiğimde 21,12ydi

kanda çıktı canım 6 gün kala 4,89du değerim 2 gün sonra tekrar ettiğimde 21,12ydi

Hadi bakalım, artık iyiye de kötüye de hazırım. Şu belirsizlik çok yoruyor beni. Gerçi pozitif çıksa, sonra yine BAT'ı beklemece var. Uff! Kızlar, yoruldum, hafiften de bunaldım :)

Hadi bakalım, artık iyiye de kötüye de hazırım. Şu belirsizlik çok yoruyor beni. Gerçi pozitif çıksa, sonra yine BAT'ı beklemece var. Uff! Kızlar, yoruldum, hafiften de bunaldım :)
bende bekliyorum batı günler geçmek bilmiyor sanki yarın hiç olmucak gibi bakalım cumal olacak mı bu hafta hakkında hayırlısı olsun canım inan erken öğrenmektense batı bekle derim sonra daha fazla bekleyeceksin

Bat 5 var çıkar

Canım çok isterim BAT'ı bekleyebilmeyi ama olmuyor. :) Benim için de zaman ovulasyon günümden beri geçmek bilmiyor. :) Artık iyiyi de kötüyü de öğrenip önüme bakmak istiyorum. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor ama kan testi yanılmaz. :) Hayırlısı olsun inşallah.

Bi kac gun once ayni seyleri yazdim hatta dalga gectim kendimle yumurtaliklarimla konuşuyorum diye yesa le geyigini yaptik regl olunca tebrik edelim birbirimizi ne guzel oldu diye dedik. Simdi hamileyim :) darisi basina kuzum hepinizin basina tabi ki saglikla ve hayirlisiyla

Canim testi ac. Cam gibi bi sey varya o olunca daha az goruluyo açınca isiga tutmasan bile goruluyo

aynen canım 10 gün geçmesine rağmen idrarda görünmeyen ama kan verip 500lü değerleri görenler varmış bugün kkda baya bir araştırdım birde 2 tane lise arkadaşım var whatsaaptan konuşuyoruz onlarında idrarda çıkmamış kanla öğrenmişler

Canim testi ac. Cam gibi bi sey varya o olunca daha az goruluyo açınca isiga tutmasan bile goruluyo

Canım yaptım çok silik beyaz çizgi. Sanırım testin kendi özelliği. Ben de boş yere karnımla konuştum o çizgiyi görünce. BAT'a kadar karnıyla konuşanlar yalnız değilsiniz yani :) O listeye beni de ekleyin :)

Dün eşimle çok tatlı bir kız çocuğu gördük kızlar. 3-4 yaşlarında ama görseniz dünya tatlısı maşallah. Eşim "Keşke bizim de böyle bir çocuğumuz olsa." dedi. Ben o an fazla istekli gözükmeden "İnşallah" diyebildim sadece. Gece o uyuduktan sonra salona gelip gizlice ağladım. Bu konu son zamanlarda üstümde biraz baskı oldu. Psikolojik olarak da yıprandım. Negatif çıkarsa bir daha hiç düşünmicem. Allah en doğru zamanda vericek. Benim üstüne düşmem bir şey değiştirmiyormuş demek ki. Çünkü bu ay bile olmadıysa "üstüne düşmek bir şey değiştirmiyormuş." dicem.

ben dün akşam 3 gün önceki idrar tahlilimi açtım bir baktım ters konulmuş nasıl yapmışlar anlamadım 2. pembe çizi vardı demek hatalı üretim olabiliyor o nedenle pek itibar etmemek lazım özellikle internetten sipariş verilenlere

Canım Allah hepimize hayırlısını versin. Beklemek sorun değil ama Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…