- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.021
Canım illa ki umutlanıyoruz bu çok normal. Ya ben umutlandığım için suçluluk duymaktan çok sıkıldım. Sonuna kadar umutlan. Hamile gibi gez, konuş olmayan bebeğinle falan :) Ben artık öyle yapıyorum, en azından regl olana kadar hamileliğin tadını çıkarıyorumİnşallah canım hepimiz için güzel bir ay olsun. Ben bu ateş ölçme işini aylardır yapıyorum. Her zaman 36.2 ya da 36.0'a düşer, ben de ertesi gün regl olurum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İnşallah boşa umutlanmıyorumdur. Çünkü 3 yıldır her ay umutlana umutlana yıprandım valla.
Elinden geleni yap takdir AllahinBenim de sebepsiz canım 3 kere klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama olmadı inşallah senin olur bu tedaviden sonuç alırsın. Şuan başka tedavi görmüyorum doktor sadece yumurta takibi yapıyor ilaçlık bir durum yok diyor bende kararsız kaldım devam etsem mi yoksa bir süre bekleyip aşılama mi yaptırsam
ayy çok heyecanlandım hadi inşallah ya
ne olur ama ne olur sen hamile ol bizde sizlerin arkasından gelelimyesa ile
Kızlar selam. Bugün değişik duygular içindeyim. Az önce yaptığım predictor early'de çok çok silik bir 2. çizgi çıktı. BAT'a 5 gün var. Ama ben emin olamıyorum, acaba göz yanılması mı? Çünkü sadece ışığa tutunca gözüküyor. Eşim dahil kimseye de soramam. (Gereksiz umut vermek istemiyorum, eşim de öyle olunca çok üzülüyor çünkü.) Bu akşam dayanamayıp hastanede eşimden gizli bir kan testi yaptırcam. Sonuçlara da yine gizli internetten bakıcam. Acaba kanda çıkar mı? Artık idrarla yapılan gebelik testleri beni çok yoruyor. Hamileysem de değilsem de öğrenip önüme bakmak istiyorum. O yüzden biraz gerginim, sizinle de paylaşmak istedim.
Canım fotoda bir şey gözükmez. Ben bile ışığa bakınca görebiliyorum. Belki de hayal görüyorum bilmiyorum ki. Artık o bile olabilir. Senin kanda mı çıktı canım, testte mi? Bu arada 6 gün kala sonucun neydi?canım testi atsana bakalım. benim adete 6 gün kala çıktı seninde çıkar inşallah ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma doktorum bana çıkmayabilir demişti ama çok şükür çıktı
kanda çıktı canım 6 gün kala 4,89du değerim 2 gün sonra tekrar ettiğimde 21,12ydiCanım fotoda bir şey gözükmez. Ben bile ışığa bakınca görebiliyorum. Belki de hayal görüyorum bilmiyorum ki. Artık o bile olabilir. Senin kanda mı çıktı canım, testte mi? Bu arada 6 gün kala sonucun neydi?
inşallah listedeki kalan her bayan hamile olur ve sağlıkla hayırlı evlat kucagına alır bu ay muharrem ayının yüzü suhürmetine
kanda çıktı canım 6 gün kala 4,89du değerim 2 gün sonra tekrar ettiğimde 21,12ydi
bende bekliyorum batı günler geçmek bilmiyor sanki yarın hiç olmucak gibi bakalım cumal olacak mı bu haftaHadi bakalım, artık iyiye de kötüye de hazırım. Şu belirsizlik çok yoruyor beni. Gerçi pozitif çıksa, sonra yine BAT'ı beklemece var. Uff! Kızlar, yoruldum, hafiften de bunaldım :)
Kızlar selam. Bugün değişik duygular içindeyim. Az önce yaptığım predictor early'de çok çok silik bir 2. çizgi çıktı. BAT'a 5 gün var. Ama ben emin olamıyorum, acaba göz yanılması mı? Çünkü sadece ışığa tutunca gözüküyor. Eşim dahil kimseye de soramam. (Gereksiz umut vermek istemiyorum, eşim de öyle olunca çok üzülüyor çünkü.) Bu akşam dayanamayıp hastanede eşimden gizli bir kan testi yaptırcam. Sonuçlara da yine gizli internetten bakıcam. Acaba kanda çıkar mı? Artık idrarla yapılan gebelik testleri beni çok yoruyor. Hamileysem de değilsem de öğrenip önüme bakmak istiyorum. O yüzden biraz gerginim, sizinle de paylaşmak istedim.
bende bekliyorum batı günler geçmek bilmiyor sanki yarın hiç olmucak gibi bakalım cumal olacak mı bu haftahakkında hayırlısı olsun canım inan erken öğrenmektense batı bekle derim sonra daha fazla bekleyeceksin
Bat 5 var çıkar
Bi kac gun once ayni seyleri yazdim hatta dalga gectim kendimle yumurtaliklarimla konuşuyorum diyeCanım illa ki umutlanıyoruz bu çok normal. Ya ben umutlandığım için suçluluk duymaktan çok sıkıldım. Sonuna kadar umutlan. Hamile gibi gez, konuş olmayan bebeğinle falan :) Ben artık öyle yapıyorum, en azından regl olana kadar hamileliğin tadını çıkarıyorum
Canim testi ac. Cam gibi bi sey varya o olunca daha az goruluyo açınca isiga tutmasan bile goruluyoKızlar selam. Bugün değişik duygular içindeyim. Az önce yaptığım predictor early'de çok çok silik bir 2. çizgi çıktı. BAT'a 5 gün var. Ama ben emin olamıyorum, acaba göz yanılması mı? Çünkü sadece ışığa tutunca gözüküyor. Eşim dahil kimseye de soramam. (Gereksiz umut vermek istemiyorum, eşim de öyle olunca çok üzülüyor çünkü.) Bu akşam dayanamayıp hastanede eşimden gizli bir kan testi yaptırcam. Sonuçlara da yine gizli internetten bakıcam. Acaba kanda çıkar mı? Artık idrarla yapılan gebelik testleri beni çok yoruyor. Hamileysem de değilsem de öğrenip önüme bakmak istiyorum. O yüzden biraz gerginim, sizinle de paylaşmak istedim.
aynen canım 10 gün geçmesine rağmen idrarda görünmeyen ama kan verip 500lü değerleri görenler varmış bugün kkda baya bir araştırdım birde 2 tane lise arkadaşım var whatsaaptan konuşuyoruz onlarında idrarda çıkmamış kanla öğrenmişlerCanım çok isterim BAT'ı bekleyebilmeyi ama olmuyor. :) Benim için de zaman ovulasyon günümden beri geçmek bilmiyor. :) Artık iyiyi de kötüyü de öğrenip önüme bakmak istiyorum. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor ama kan testi yanılmaz. :) Hayırlısı olsun inşallah.
Canim testi ac. Cam gibi bi sey varya o olunca daha az goruluyo açınca isiga tutmasan bile goruluyo
ben dün akşam 3 gün önceki idrar tahlilimi açtım bir baktım ters konulmuş nasıl yapmışlar anlamadım 2. pembe çizi vardı demek hatalı üretim olabiliyor o nedenle pek itibar etmemek lazım özellikle internetten sipariş verilenlereCanim testi ac. Cam gibi bi sey varya o olunca daha az goruluyo açınca isiga tutmasan bile goruluyo
aynen canım 10 gün geçmesine rağmen idrarda görünmeyen ama kan verip 500lü değerleri görenler varmış bugün kkda baya bir araştırdım birde 2 tane lise arkadaşım var whatsaaptan konuşuyoruz onlarında idrarda çıkmamış kanla öğrenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?