EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

hiçç ağlama baktın olmuyorsa sende tüple şansını denersin ne olmuş yani herkesin normal yolla olacak diye bir şey yok. inşallah ona gerek kalmadan kalacaksın inşallah. hiç canını sıkma. en azından sağlıklısınız eşinde sende. ben ne yapayım eşim varikosel ameliyatlı benim desen sağ tüpte genişleme sıvı birikimi var. tüpün bile tutacağı meçhul. tutmazsa bende ameliyat olacağım. yine de şükürler olsun boşver. beterin beteri var. yumurtamız var spermimiz var ya dünyanın en şanslılarıyız canım.

Kızlar hani dün demiştim ya size ateşim 36.2'ye düşünce anladım hamile olmadığımı diye? Bugün bat günüm ama sabah yine aynı saatte merak edip ölçtüm, bu sefer de 36.7 çıktı.

Hala adet olmadım bu arada ama hafif hafif belim ağrımaya başladı olacakmışım gibi. Sizce bat günü ateşin bu kadar yükselmesi normal mi? Ha bu arada bir de sabah evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye ped koydum altıma. İşe gelince tuvalete girip kontrol edeyim dedim, ama ne gelen var ne giden, sadece koyu sarı bir akıntı gelmişti. Adetlerim de çok düzenli. Of valla insanın durduk yere umutlanası geliyor.

tatlım ben hiç anlamıyorum ateş ölçmekten ama merak edip öğrendiğim günün öncesinde sabahları ölçmüştüm 36,2yi hiç görmedim ama 36,5-36,9 arasıydı hep benim ateşim ama regl döneminde nasıl olur düşer mi yükselir mi hiç bir fikrim yok

İşte ben de 36.2'yi sadece dün sabah gördüm. Ondan önce hep 36.6 ya da 36.7'ydi. Umut dünyası işte ne yaparsın
Sen nasılsın bu arada?

İşte ben de 36.2'yi sadece dün sabah gördüm. Ondan önce hep 36.6 ya da 36.7'ydi. Umut dünyası işte ne yaparsın
Sen nasılsın bu arada?

daha kırmızılar gelmediyse umudu kesmek yok diyorum ya içime hep sen hamileymişsin gibi doğuyor hatta kaç sefer nasıl gidiyor hamilelik diye sorasım geldi.
ben iyiyim sabahtan zımba gibiydim ama saatler ilerledikçe yoruluyorum sanırım ağrılarım çıkıyor meydana uzanabilme imkanım olsa iyi olacak ama sandalye tepesindeyim hep ayak uzatsamda kasıklarımda baskı hissediyorum.çabuk yorulmaya başladım..

İnşallah hic gelmez kirmizilar canim testin varsa aksam yap bi tane :)

Bakalım artık hayırlısı canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun sen? Eğer öyleyse dinlenmen zor cidden. Ben de aynı durumdayım. Sabah 9, akşam 6, bir de bugün mesai var poffff...

İnşallah hic gelmez kirmizilar canim testin varsa aksam yap bi tane :)

İnşallah canım ya gelmesin nolurrr

Testim son bir tane var ama onu da hemen harcamayayım diyorum. 10 tane almıştım, bir haftadan kısa sürede 9'unu harcamışım salak gibi :)

Bakalım artık hayırlısı canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun sen? Eğer öyleyse dinlenmen zor cidden. Ben de aynı durumdayım. Sabah 9, akşam 6, bir de bugün mesai var poffff...
evet tatlım özeldeyim. birde kalp atışını duyana kadar söylemeyeyim diyorum bakalım durumu nasıl idare etcem dayanabildiğim yere kadar artık sabah 8:30 akşam 19:30 çalışıyorum ben

ayy çok heyecanlandım hadi inşallah ya
ne olur ama ne olur sen hamile ol bizde sizlerin arkasından gelelim @yesa1 ile

evet tatlım özeldeyim. birde kalp atışını duyana kadar söylemeyeyim diyorum bakalım durumu nasıl idare etcem dayanabildiğim yere kadar artık sabah 8:30 akşam 19:30 çalışıyorum ben

Çıkışın çok geçmiş canım ya üzüldüm bak şimdi. Ama bence de kalp atışına kadar söyleme. Tabii tutabilirsen. Ben tutamazdım, hemen herkese yayardım herhalde

ayy çok heyecanlandım hadi inşallah ya
ne olur ama ne olur sen hamile ol bizde sizlerin arkasından gelelim @yesa1 ile

Canım çok çok çokkkkk sağ ol. İnşallah hepimiz hayırlısı ile görelim artık şu çift çizgileri yahu. Bir gün bugünlerimizi hatırlayıp güler miyiz dersiniz acaba?

Canım bu ateş ölçmeyi ben de denemiştim bi keresinde. Adet olana kadar hep 36.7 ,36.8 şeklindeydi. Adetten iki gün önce 35.6'ya düşmüştü

Ya sen de ver mutlu haberi Hadi inşallah

Canım çok çok çokkkkk sağ ol. İnşallah hepimiz hayırlısı ile görelim artık şu çift çizgileri yahu. Bir gün bugünlerimizi hatırlayıp güler miyiz dersiniz acaba?

sen çok bekledin @nisandeniz ve sonra bende uzuun zamandır bekliyoruz artık o gün bize de gelsin inşallah.
gönlüm burada tanıyıp sevdiğim dert ortağı olduğum herkesin mutlu haberini almaktan yana.
Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Canım bu ateş ölçmeyi ben de denemiştim bi keresinde. Adet olana kadar hep 36.7 ,36.8 şeklindeydi. Adetten iki gün önce 35.6'ya düşmüştü

Ya sen de ver mutlu haberi Hadi inşallah

İnşallah canım hepimiz için güzel bir ay olsun. Ben bu ateş ölçme işini aylardır yapıyorum. Her zaman 36.2 ya da 36.0'a düşer, ben de ertesi gün regl olurum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İnşallah boşa umutlanmıyorumdur. Çünkü 3 yıldır her ay umutlana umutlana yıprandım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…