- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.001
Canim cok sagol desteklerin icin. Ama ne bileyim ya benim de 3 yili gecti. Artik aylari saymayi biraktim. Kendimi cok caresiz hissediyorum. Ayni zamanlarda hamile kalalim diye muhabbet ettigim herkes birer ikiser aldi cocuklarini kucagina. En umitsiz vakalar bile hem de. Allah hepsinin de bahtlarini acik etsin. Ama bir tek ben kaldim boyle. Isyan etmek istemiyorum ama sanirim dayanma gucum yavas yavas tukendi. Of yine agliyorum yaaa(
teşekkür ederim cnm, darısı tüm bebek isteyen annelereSelam kızlar ne zamandır uğrayamadım.
Bir baktım hamileler listesi uzamış.
rebelliousxx Kuzugiller bir garip oblomov Tebrik ederim kızlar.
teşekkür ederim cnm, darısı tüm bebek isteyen annelere
tatlım ben hiç anlamıyorum ateş ölçmekten ama merak edip öğrendiğim günün öncesinde sabahları ölçmüştüm 36,2yi hiç görmedim ama 36,5-36,9 arasıydı hep benim ateşim ama regl döneminde nasıl olur düşer mi yükselir mi hiç bir fikrim yokKızlar hani dün demiştim ya size ateşim 36.2'ye düşünce anladım hamile olmadığımı diye? Bugün bat günüm ama sabah yine aynı saatte merak edip ölçtüm, bu sefer de 36.7 çıktı.
Hala adet olmadım bu arada ama hafif hafif belim ağrımaya başladı olacakmışım gibi. Sizce bat günü ateşin bu kadar yükselmesi normal mi? Ha bu arada bir de sabah evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye ped koydum altıma. İşe gelince tuvalete girip kontrol edeyim dedim, ama ne gelen var ne giden, sadece koyu sarı bir akıntı gelmişti. Adetlerim de çok düzenli. Of valla insanın durduk yere umutlanası geliyor.
tatlım ben hiç anlamıyorum ateş ölçmekten ama merak edip öğrendiğim günün öncesinde sabahları ölçmüştüm 36,2yi hiç görmedim ama 36,5-36,9 arasıydı hep benim ateşim ama regl döneminde nasıl olur düşer mi yükselir mi hiç bir fikrim yok
İşte ben de 36.2'yi sadece dün sabah gördüm. Ondan önce hep 36.6 ya da 36.7'ydi. Umut dünyası işte ne yaparsın
Sen nasılsın bu arada?
İnşallah hic gelmez kirmizilar canim testin varsa aksam yap bi tane :)Kızlar hani dün demiştim ya size ateşim 36.2'ye düşünce anladım hamile olmadığımı diye? Bugün bat günüm ama sabah yine aynı saatte merak edip ölçtüm, bu sefer de 36.7 çıktı.
Hala adet olmadım bu arada ama hafif hafif belim ağrımaya başladı olacakmışım gibi. Sizce bat günü ateşin bu kadar yükselmesi normal mi? Ha bu arada bir de sabah evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye ped koydum altıma. İşe gelince tuvalete girip kontrol edeyim dedim, ama ne gelen var ne giden, sadece koyu sarı bir akıntı gelmişti. Adetlerim de çok düzenli. Of valla insanın durduk yere umutlanası geliyor.
daha kırmızılar gelmediyse umudu kesmek yok diyorum ya içime hep sen hamileymişsin gibi doğuyor hatta kaç sefer nasıl gidiyor hamilelik diye sorasım geldi.
ben iyiyim sabahtan zımba gibiydim ama saatler ilerledikçe yoruluyorum sanırım ağrılarım çıkıyor meydana uzanabilme imkanım olsa iyi olacak ama sandalye tepesindeyim hep ayak uzatsamda kasıklarımda baskı hissediyorum.çabuk yorulmaya başladım..
İnşallah hic gelmez kirmizilar canim testin varsa aksam yap bi tane :)
Hahaha olsun bosver adetin duzenliyse ve bugun olmazsan varsa cikar zaten :)İnşallah canım ya gelmesin nolurrr
Testim son bir tane var ama onu da hemen harcamayayım diyorum. 10 tane almıştım, bir haftadan kısa sürede 9'unu harcamışım salak gibi :)
evet tatlım özeldeyim. birde kalp atışını duyana kadar söylemeyeyim diyorum bakalım durumu nasıl idare etcem dayanabildiğim yere kadar artıkBakalım artık hayırlısı canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun sen? Eğer öyleyse dinlenmen zor cidden. Ben de aynı durumdayım. Sabah 9, akşam 6, bir de bugün mesai var poffff...
Kızlar hani dün demiştim ya size ateşim 36.2'ye düşünce anladım hamile olmadığımı diye? Bugün bat günüm ama sabah yine aynı saatte merak edip ölçtüm, bu sefer de 36.7 çıktı.
İnşallah canım ya gelmesin nolurrr
Testim son bir tane var ama onu da hemen harcamayayım diyorum. 10 tane almıştım, bir haftadan kısa sürede 9'unu harcamışım salak gibi :)
evet tatlım özeldeyim. birde kalp atışını duyana kadar söylemeyeyim diyorum bakalım durumu nasıl idare etcem dayanabildiğim yere kadar artıksabah 8:30 akşam 19:30 çalışıyorum ben
ayy çok heyecanlandım hadi inşallah ya
ne olur ama ne olur sen hamile ol bizde sizlerin arkasından gelelim @yesa1 ile
Canım bu ateş ölçmeyi ben de denemiştim bi keresinde. Adet olana kadar hep 36.7 ,36.8 şeklindeydi. Adetten iki gün önce 35.6'ya düşmüştüKızlar hani dün demiştim ya size ateşim 36.2'ye düşünce anladım hamile olmadığımı diye? Bugün bat günüm ama sabah yine aynı saatte merak edip ölçtüm, bu sefer de 36.7 çıktı.
Çokmuş mesai saatleri yaevet tatlım özeldeyim. birde kalp atışını duyana kadar söylemeyeyim diyorum bakalım durumu nasıl idare etcem dayanabildiğim yere kadar artıksabah 8:30 akşam 19:30 çalışıyorum ben
Canım çok çok çokkkkk sağ ol. İnşallah hepimiz hayırlısı ile görelim artık şu çift çizgileri yahu. Bir gün bugünlerimizi hatırlayıp güler miyiz dersiniz acaba?
Canım bu ateş ölçmeyi ben de denemiştim bi keresinde. Adet olana kadar hep 36.7 ,36.8 şeklindeydi. Adetten iki gün önce 35.6'ya düşmüştü
Ya sen de ver mutlu haberiHadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?