- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.981
Sandalyenin altina kasa falan koysan olmaz mi abes kacar mi calistigin yerde ? Gerci abes kacacaksa da kacsin bosver sen koy ayaginin altina bi seyah çalışmasam uzancamda 12 saat sandalye tepesindeyim
bilgisayar kasasına uzatıyorum ayağımı ama bu seferde uyuşuyorSandalyenin altina kasa falan koysan olmaz mi abes kacar mi calistigin yerde ? Gerci abes kacacaksa da kacsin bosver sen koy ayaginin altina bi sey
canım 21,12den 2 gün önce 4,89 dubirde pazara denk geldi pazarda evde değildim bugün yine baktırsam mı? özel hastanede de 35lira kan testi işyerinden zırt pırt izin alamıyorum sağlık ocağına gitsem işe geç gelcem 2 günde bir gittiğimi düşün ne oluyor dicekler
canım sen kan testini ne zaman yaptırcan?Sandalyenin altina kasa falan koysan olmaz mi abes kacar mi calistigin yerde ? Gerci abes kacacaksa da kacsin bosver sen koy ayaginin altina bi sey
çok oynamaz heralde ya ama bu ay baya para kaçırcam sanırımHaklısın canım.
Yalnız farklı laboratuvar olunca değerler farklı çıkabiliyor. O yüzden ilk yaptırdığın yerde yaptırmak daha mantıklı geliyor bana.
Yaptirmayacagim :) ya bana ne oldu bilmiyorum ilk hamileligimde cok heyecanliyim su anda tik yok :) adetim gecsin bi carsamba bat diye tahmin ediyorum onumuzdeki hafta kan testi yaptiririm belki. 7. Haftada da doktora giderim tek tek kese için kalp atisi icin gitmek istemiyorum oyle zor oluyo strest oluyor. Bilmiyorum belki cok soğukkanlı yaklasiyorum ama sagliksizsa eger 7. Haftada gidersem cok uzulmeden kurtaj olacaksam olurum. Ama erken gidersem her gun baska doktor umut falan o kismi yasamak istemiyorum. Saglikliysa da zaten saglikli insallah sagliklidircanım sen kan testini ne zaman yaptırcan?
çok oynamaz heralde ya ama bu ay baya para kaçırcam sanırımneyse bebeğim iyi olsun da. olmadı öğlen tekrar gidip kan vereyim bakalım kaça çıktı değerim
canım 21,12den 2 gün önce 4,89 dubirde pazara denk geldi pazarda evde değildim bugün yine baktırsam mı? özel hastanede de 35lira kan testi işyerinden zırt pırt izin alamıyorum sağlık ocağına gitsem işe geç gelcem 2 günde bir gittiğimi düşün ne oluyor dicekler
devlet hastanesi de dahil mi özelleri biliyorum daAkşam iş çıkışı da baktırabilirsin canım. Aklında olsun. Genelde hastane laboratuvarları 24 saat hizmet veriyorlar.
bilgisayar kasasına uzatıyorum ayağımı ama bu seferde uyuşuyor
devlet hastanesi de dahil mi özelleri biliyorum da
var canım yarın koyulaşmaya başlaya bilir adet döngün 28 ise hatta yarın çift yapmaya başla akşam bir anda koyulaşabilirKızlar kızlar benim sıralı ceyizler ...ama daha var herhalde koyulasmasna.ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1895718
Aynen 28 gün dongum soliicim...ilk yapıyorum ya ne bileyim değişik birşey heyecanlı..bakalım yarına ne olacak ara ara soldan batma hissediyorum.bi sanki adet olacakmış gibiyim.var canım yarın koyulaşmaya başlaya bilir adet döngün 28 ise hatta yarın çift yapmaya başla akşam bir anda koyulaşabilir
işte çatlıcak yumurtan sinyal veriyorAynen 28 gün dongum soliicim...ilk yapıyorum ya ne bileyim değişik birşey heyecanlı..bakalım yarına ne olacak ara ara soldan batma hissediyorum.bi sanki adet olacakmış gibiyim.
Eşimle birlikte okuduk ..tamam taktikleri aldık diyor.işte çatlıcak yumurtan sinyal veriyorhiç telaş yapma ilk ay olmasada 2. ay alışacaksın inşallah ilk aydan tutar unutma koyulaştığı ilk gün ilişki olacak ertesi gün 2. çizgi 1. çizgiden daha koyu oluyor o zamanda ilişki olacak 3. gün ise rengi açılıyor 2. çizginin o günde ilişki olacak. baktın 2. çizgi daha açılmadı yine ilişki olsun 3 ya da 4 gün üst üste ilişki ben 3 günle kaldım hamile
Kızlar kızlar benim sıralı ceyizler ...ama daha var herhalde koyulasmasna.ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1895718
Eşimle birlikte okuduk ..tamam taktikleri aldık diyor.
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur solicimm.cook teşekkürler.
Yarin koyulasmaya baslar canisi bu ay koyulasmadan iki gun once koyulastigi gun sabah ve bi gun sonra sabah iliski olmustu aklinda olsun :)Kızlar kızlar benim sıralı ceyizler ...ama daha var herhalde koyulasmasna.ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1895718
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?