- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.961
Ya kiyamam, yapma boyle canim benim ya. Ne biliyoruz neyin hayirli oldugunu. Allah sevdigi kullarini sinarmis. Sinavlardan iyi not almak icin de bu sinavlara illa ki girmemiz gerek. Hadi sen de toparlan, kocaman sen de gül :)
Kizlar burda bi sey goruyo musunuz ?
Yaaaaaa kuzuuuuuucukkkk varr canimm Varr.kiz içine doğdu senin bence dün kendimi tutamıyorum diyordun...ve hep böyle zamanda olur ya.sen olmasın bıraktım dersin o bi anda olur...ve içimden bi ses olacak demişti şimdi sen ise Yonelirsin bebek gelir diye...inşallah sağlıkla gelir canım ya.Yaaaaaaaaaaaaaaa maşallah maşallah
Eminem kız ikimiz mi kaldı yavrum yaaaaa
Yok canim kan testi yaptirmayacagim idrar yestine devam ederim 7. Haftada da direk doktora giderim
İnşallah canim ama yumurtladigimdan emin değilim. Ovulasyon testleri 13. günden 17. güne kadar silikti. Bilmiyorum ya hic yumurtlamadim ya da ovulasyon testlerinin öncesi veya sonrasi yumurtladim. Bata 6 gün kaldı keşke totemin tutsa canım benimmide bulantısı mı :) hadi inşallah totemim tutacak :)
Benim de sebepsiz canım 3 kere klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama olmadı inşallah senin olur bu tedaviden sonuç alırsın. Şuan başka tedavi görmüyorum doktor sadece yumurta takibi yapıyor ilaçlık bir durum yok diyor bende kararsız kaldım devam etsem mi yoksa bir süre bekleyip aşılama mi yaptırsamBanada birsene oldu bata ucgun var karamsarlik sardi klmn ctltma ignesi oldum cok zor benimki sebeb siz sende sorun varmi tedavi oldunmu hic dertleselim burada
Gunaydin canim. Bende ayni seyi dusundum simdi bi test daha yaptim o daha belirgin çıktı. Gecikmeden once sagliksiz olsa da adet gunu yukselir diye düşünüyorum bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum ama. Gecen sefer iki gun kala 33 adet gunu 118 cikmisti artti zaten diye bi daha kontrole gittigimde yaptirdim bi baktim ki artiyo ama iki kat degil kese 5. Haftada kaldi buyumedi daha fazla. Bende hic bilemedim ne yapacagimiCanım ben normalde çok erkenden yapılan kan testine karşıyım sonra yükselecek mi 2 katı mi diye stres yapılıyor
Ama senin 1 düşük var ya o yüzden korkuyorum biraz acaba bi kontrol için gitsen mi en azından bat biraz geçince...
Allahim.inşaat sağlıklı bi gebelik vardır :2
YaaYaaaaaa kuzuuuuuucukkkk varr canimm Varr.kiz içine doğdu senin bence dün kendimi tutamıyorum diyordun...ve hep böyle zamanda olur ya.sen olmasın bıraktım dersin o bi anda olur...ve içimden bi ses olacak demişti şimdi sen ise Yonelirsin bebek gelir diye...inşallah sağlıkla gelir canım ya.
yesa canimm harbiden biz artık ultrademirbas olduk...bir yandan seviniyorum herkes hamile oldukça sanki sıra bana geliyormuş gibi hissediyorum.
.
.Ayyy bu ekim ayının gözünü seveyim maşallah maşallah cook güzel gidiyor...artsın bereketli olsun ,gelsin bebelerrr...
Sagol canim sen nasilsin iyi gidiyodur umarim hamilelik :)Selam kızlar ne zamandır uğrayamadım.
Bir baktım hamileler listesi uzamış.
rebelliousxx Kuzugiller bir garip oblomov Tebrik ederim kızlar.
Sagol canim sen nasilsin iyi gidiyodur umarim hamilelik :)
Selam kızlar ne zamandır uğrayamadım.
Bir baktım hamileler listesi uzamış.
rebelliousxx Kuzugiller bir garip oblomov Tebrik ederim kızlar.
teşekkür ederim canım ben kese ve kalp atışı duymadan daha hamile gibi hissetmicem heralde kendimi normal hayata devam ediyorum bugün hele ne ağrı ne sızı hiç bişi yokhafif ağrım olunca hah burda bebeğim diyordum
regl günüm yarın bakalım ne olacak az önce sanki regl olacakmışım gibi bacak ve bel ağrım başladı ama oluyormuş sanırım hatta 9 ay boyunca regl zamanında bu belirtileri yaşayan hamileler varmış korkma dedi deneyimli hamilelerCanım belirtiler başlayınca öyle bir hamile hissediyorsun ki
Ben keseyi gördüm ama henüz kalp atışını duymadım.
Ama belirtiler sürekli sen hamilesin otur oturduğun yerde diyor
regl günüm yarın bakalım ne olacak az önce sanki regl olacakmışım gibi bacak ve bel ağrım başladı ama oluyormuş sanırım hatta 9 ay boyunca regl zamanında bu belirtileri yaşayan hamileler varmış korkma dedi deneyimli hamilelerama benim değerim düşük olduğu için acaba diyorum hep çarşamba günü yine kan vericem cumada doktorumdan randevu aldım bakalım değerlerimin yükselişini beğenecek mi
canım ya umut oldun vallaCanim benim de dusuk basladi. Battan onceki gun 28 cikti. Ondan 3 gun sonra 109. 109'dan 1 hafta sonra da 3205'le keseyi gordum. 19 ekimde de insallah keseyi gorucez.
Canim benim de dusuk basladi. Battan onceki gun 28 cikti. Ondan 3 gun sonra 109. 109'dan 1 hafta sonra da 3205'le keseyi gordum. 19 ekimde de insallah keseyi gorucez.
Ablam dogum yapana kadar yasadi onu canim rahim genisliyo ya o yuzden de bu aralar agri kramp normal ayaginin altina yastik koy uzan :)regl günüm yarın bakalım ne olacak az önce sanki regl olacakmışım gibi bacak ve bel ağrım başladı ama oluyormuş sanırım hatta 9 ay boyunca regl zamanında bu belirtileri yaşayan hamileler varmış korkma dedi deneyimli hamilelerama benim değerim düşük olduğu için acaba diyorum hep çarşamba günü yine kan vericem cumada doktorumdan randevu aldım bakalım değerlerimin yükselişini beğenecek mi
canım ya umut oldun vallaadete 4 gün varken 21,12 çıktı benim yani cuma günü birde çarşamba yaptırayım diyorum bat yarın cumada randevum var o zamanda bakar belki doktor 109dam 3000i görmek harikaymış
ah çalışmasam uzancamda 12 saat sandalye tepesindeyimAblam dogum yapana kadar yasadi onu canim rahim genisliyo ya o yuzden de bu aralar agri kramp normal ayaginin altina yastik koy uzan :)
Canım keşke 1 gün arayla tekrar yaptırıp artışa baksaydın.
Evet o bana da sürpriz oldu.
Çünkü 2 günde bir 2'ye katlansa diye hesapladığımda 3205 gördüğüm gün 1700'lerde bir değer bekliyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?