- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.941
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler saygilar
maya_gallo 10 Ekim
@mtkt 12 Ekim
@amelia2 13 Ekim
@beren20 16 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@tdsozlem 19 Ekim (klomen tedavisi)
@Tutuy 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
@ismetbeyinbiricikhanimi 31 Ekim (sayfa 375 te yazmis yaptiklarini)
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
5) dimaam (ovulasyon test)
6) nannen1
7) xDerinMavix
8) YESIMBOZ ( Ovulasyon test kullandi ve corek otu-bal-tarcin karisimi yedi)
EKIM HAMİLELERİ
1) rebeliousxx
2)Kuzugiller
3)solitarywoman
Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Kasım ayini ben tutmuycam. Internet paketim bitti. @morsevdam5 isimli arkadaşin actigi topik var. O takip ediyor canimM melekler-engelchen canım ben bugun adet oldum tam gunum de yeni bat 2 Kasım bu ay da fos çıktı 2 sene bitti tık yok
Banada birsene oldu bata ucgun var karamsarlik sardi klmn ctltma ignesi oldum cok zor benimki sebeb siz sende sorun varmi tedavi oldunmu hic dertleselim buradaM melekler-engelchen canım ben bugun adet oldum tam gunum de yeni bat 2 Kasım bu ay da fos çıktı 2 sene bitti tık yok
Canım düşüncelerin aglaman canını sıkman o kadar normal ki
Hepimiz aynı yerlerden geçtik ve geçmeye devam edeceğiz
Önemli olan umutları tüketmemek hep iyi düşünmek hayırlısıyla bir gün gelecekler demek :)
Ah kuzum ya dua etmeye devam umit kesmek yok Allah kimi kulunun kapisina gelmesinden memnun olurmus ki ona hemen istedigini vermezmis kulum kapima gelsin bol bol dua etsin diye sabir guzelim insallah kucagin dolacak...
Benim bir cok arkadasim idrar testinde negatif gordugu halde kanda baktirip hamile oldugunu ogrenmis. Ben bu sabah kasik agrisiyla uyandim eyvah regl olucam defim ve test yaptim negatif cikti sanirim kimyasal geciriyorum olmadi regl gunum gecerse doktora gidicem belki idrara daha gecmedi hcg degerim zaten kanda da cok dusuk cikti ya nasip diyorum mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler. Rabbim hic birimizin kucagini bos koymasin
aa üzdün beni de ama
bende 23 aydır her ay aynı şeyleri düşünüp üzüldüğümü bilirim.
yine de umut kesmek yok.
şu tüp durumu bana biraz umut oldu.
hep bir umut vardır.
sakın canını sıkma canım benim.
Bu da testin icini açtığımda gordugum
Bat 3 ya da 4 gun sonra canim bakalim bat bi gecsin inşallah bu kez saglikli bir gebelik olur :)Cok bariz var hem de kuzu. Bat be zamandi?
sonraki mesajlara henuz bakmadim ama ben burdayim canim :) noldu de bakalim :)
Gebelik testi paylaştım canisi cozgi var mi yok mu bakin diye cogunluk oldugu yönünde :)sonraki mesajlara henuz bakmadim ama ben burdayim canim :) noldu de bakalim :)
aaaaa hamilesinnnnnnn :)))Bu da testin icini açtığımda gordugum
Ama daha bata cok var onun icin ben hic sevinemedim ya :) ben hala cok inanmıyorum yarin sabah baska bi test daha yapacagim :)aaaaa hamilesinnnnnnn :)))
ya insallah vardir kuzucum yaaa :)) ekim ne bereketli ne hizli bir ay :) hayirlis olsun simdiden, allahim saglikla nasip etsin insallah :)Ama daha bata cok var onun icin ben hic sevinemedim ya :) ben hala cok inanmıyorum yarin sabah baska bi test daha yapacagim :)
canim su an olmamis bir sey icin uzme kendini nolur. Dur bakalim ne olacak ne bitcek. Kaldi ki sonuc olumsuz bile olsa hep demiyor muyuz hayirlisi diye. Hadi toparlan, gül bakiyim :)Kızlar dün yumurtam çatlamış olmalı. Bugün karnımda regl olacak gibi ağrı var. 33 aydır hiç böyle bir şey olmamıştı. Bu ay da olmazsa ben kasımda yokumCanım çok sıkkın
Ya kiyamam, yapma boyle canim benim ya. Ne biliyoruz neyin hayirli oldugunu. Allah sevdigi kullarini sinarmis. Sinavlardan iyi not almak icin de bu sinavlara illa ki girmemiz gerek. Hadi sen de toparlan, kocaman sen de gül :)Canim cok sagol desteklerin icin. Ama ne bileyim ya benim de 3 yili gecti. Artik aylari saymayi biraktim. Kendimi cok caresiz hissediyorum. Ayni zamanlarda hamile kalalim diye muhabbet ettigim herkes birer ikiser aldi cocuklarini kucagina. En umitsiz vakalar bile hem de. Allah hepsinin de bahtlarini acik etsin. Ama bir tek ben kaldim boyle. Isyan etmek istemiyorum ama sanirim dayanma gucum yavas yavas tukendi. Of yine agliyorum yaaa(
Canım bundan sonrası tüp bebek. Başka şehirde yapılacağı için hiç istemiyorum. Doğru diyorsun. Allah'tan ümit kesilmez. Teşekkürler desteğin içincanim su an olmamis bir sey icin uzme kendini nolur. dur bakalim ne olacak ne bitcek. Kaldi ki sonuc olumsuz bile olsa hep demiyor muyuz hayirlisi diye. Hadi toparlan, gül bakiyim :)
İnşallah hayirliysa vardir canim darisi hepinize insallaaahhh :)ya insallah vardir kuzucum yaaa :)) ekim ne bereketli ne hizli bir ay :) hayirlis olsun simdiden, allahim saglikla nasip etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?