- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.921
Sagol canim benim darisi isteyen herkese hayirlisiyla saglikla insallah
Kizlar burda bi sey goruyo musunuz ?
müjdeli haber mi :) hadi inşallah
gördm gördüm var :) çok sevindim ya
Bende var sanirim balim :)Selam arkadaşlar. Nasılsıniz. ? Benim internet paketim bitti. Bu yuzden sik giremiyorum. Varmı pozitif haberler?
Varsa etiketleyin beni ben de bileyim
Kiz dur bana belli olmaz saglikli olup olmadigini bilmeden hamileyim bile demem ben :)Yaaaaaaaaaaaaaaa maşallah maşallah
Eminem kız ikimiz mi kaldı yavrum yaaaaa
Test yaptinmiBende var sanirim balim :)
Yaptim canim bata 3 4 gun var yukarda test bu arada nefertiti ben :)kullanici adimi degistirdimTest yaptinmi
Yok canim kan testi yaptirmayacagim idrar yestine devam ederim 7. Haftada da direk doktora giderimKan testi yaptır acilde
Listeye ekliyimmi?Yok canim kan testi yaptirmayacagim idrar yestine devam ederim 7. Haftada da direk doktora giderim
Var tatlim hayirlisi olsun insallah kac gun gecti adetinBu da testin icini açtığımda gordugum
Sen hamile misin?Var tatlim hayirlisi olsun insallah kac gun gecti adetin
Olur canim farketmez ama bi kesinlessin adetim gecsin de oyle ekle istersenListeye ekliyimmi?
Kan degerime gore evet canim ama daha bata var bekliyecegim kimyasal falan olmasin garanti olsun diye bat gecmedini bekliyorumSen hamile misin?
Daha gecmedi canim 3 4 gun var sagol kuzum sende icini fetah tut her şey olacagina varırVar tatlim hayirlisi olsun insallah kac gun gecti adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?