EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Günaydın kızlar yardiminiza ihtiyacım var. Dün sabahtan beri afedersiniz idrarimi yaptıktan sonra yanma oluyor. Enfeksiyon mu olmuş sizce ve ne yapabilirim bu durumda.

Günaydın kızlar yardiminiza ihtiyacım var. Dün sabahtan beri afedersiniz idrarimi yaptıktan sonra yanma oluyor. Enfeksiyon mu olmuş sizce ve ne yapabilirim bu durumda.
Bol su ic canim sende sistit olmus olabilirsin havalar dengesiz ya cok oluyo bu aylarda suyla da gecmezse doktora git antibiyotik veriyo ama korunmadigini soyle doktora ona uygun antibiyotik veriyo

Bol su ic canim sende sistit olmus olabilirsin havalar dengesiz ya cok oluyo bu aylarda suyla da gecmezse doktora git antibiyotik veriyo ama korunmadigini soyle doktora ona uygun antibiyotik veriyo
Sagol canim cevabin icin hemen su icmeye baslayayim

Kizlaarr dayanmadim ovulasyon testlerinin yaninda verilen erken gebelik testi var ya ondan yaptim tek cizgimi izliyorum su anda 3 dk gecti aradan haka cikmadi ikinci cizgi acip kendim ikinci cizgiyi cizeyim kirmizi kalemle diyorum
Evet canim kendin çiz çünkü 19 eylülmüs batin daha çıkmayabilir. Ama inşallah birkaç gün sonra kendiliginden çıkıverir ikinci cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…