EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bu ay bat vermedim canım ama evet aynı zamanlarda :)

Göğüs ve kasık ağrı varmış enfeksiyon temizlendi demi senin

Benim hiç belirti yok ama enfeksiyon temizlendi mi emin değilim
Temizlendi canim hatta bu ay sistit oldum 10 gun daha antibiyotik icmek zorunda kaldim. akinti dan anladim ben temizlendigini enfeksiyon varken krem gibi beyaz cok yogundu simdi de var akintim ama ovulasyon dan sonra basladi gecen ay oldugu gibi degil temizlenmistir diye düşünüyorum

Anladım canım. Hadi geçmiş olsun

Nedense ben tamamen temizlenmeedigini düşünüyorum ama bakalım

Kizlaaar herkese harika pazarlar! Bayraminiz simdiden mubarek ve bereketli olsun♡
Bu ay ustuste 4 gun iliski olunca (planli degildi ) baya arastirdim ve sık iliski yasayan erkeklerin sperm kalitesinin arttigini ogrendim. Spor yapmak gibi dusunmek gerekiyormus mesela karin kasini ne kadar calistirirsan o kadar saglikli guclu olur ya o hesap :) ve bi arastirma yapilmis 1 hafta boyunca hergun iliskiye giren erkek grubunda hasarli sperm orani 12% azalmis.
O zaman dansss kizzlar :)

Inşallah hayatınızda herşey yoluna girer.güzel bi evliliginiz olur.mümkünse karşılıklı bir konuşun neymiş su dertleriniz bir öğrenin..küsmek le olmaz....erkekler bazen bizim küstugumuzu bile anlamıyorlar.yada neye kustük .o yüzden oturun konuşun..

Vuhuuuu bu cok güzel haber :)

Canim umarim evliliginizde her şey yoluna girer

Vuhuuuu bu cok güzel haber :)
Isimize geldi demiii....canım seyrelme olmadı düzen değişmiyor yaa..amannn oluruna doğalına bırakalım.

Herkese şimdiden hayırlı bayramlar mutlu huzurlu pazarlar

Reglim dün bitti, bu ay taktik değiştireceğim bebek için yapmayıp anın tadını çıkaracağım ovü testi de almadım oluruna bırakacağım 2 günde bir kez mutlaka değerlendireceğiz
Muz badem çok işe yarıyomuş hergün yiyeceğiz keçi boynuzu da aklımda

Gerisi Rabbimin takdiri..

Hadi bakalım canimmm.güzel günler sizi bekler..kızlardan acı kahve duymuştum bende onu dikkate aldım bu ay.her gece yatmadan önce eşime sade türk kahvesi iciriyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…