- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.721
Bence bugun yarin canim hatta ben bu ay 4 gunde 6 iliskiyle kapattim :)
kızlar merhaba bugün giremedim baya yoğundum ben sabah regl oldum M melekler-engelchen canım listeden çıkarabilirsin beni bat vermicem ama buralarda olucam güzel haberler gelmeye devam eder inşallah
Canimmm bende kalkmiyorum canım yatıyorum bi yarım saat kadar ayaklarımı dikiyorum şimdi ben dun aksami degerlendirdim bugun ve yarında olsun dimi
Canimmm bende kalkmiyorum canım yatıyorum bi yarım saat kadar ayaklarımı dikiyorum şimdi ben dun aksami degerlendirdim bugun ve yarında olsun dimi
Y YESIMBOZmaya_gallo kizlar normal bi zaman olsa memnun olurdum da yumurtlama olunca insallah spermler kalitelidir diyorum :) gerci soyle bir sey düşünüyorum her orgazm da 400000 sperm oluyormus her gun yapilinca yarisi bile olsa ne kadar cok o kadar iyi mi acaba :)
Hayırlısı olsun canım bizim soğanlar cücükledi miydi neydi @Emineeemm :)
bir garip oblomov güzel haberlerle bekliyor olacağız seni.
Canim cizgi bariz var ama ne zaman cikti acaba kan testi yaptirsan? Ay hadi inşallah
tatlım ya bebiş olsaydı bebişler soğan cücüğü olacaktı bizde işe yaramadıama ben bu ay kesinlikle inofolik alcam 100 lira bile dese en azından denemedim demem normalde ağustosta alacaktım ilacım var diye almadım üzüldüm açıkcası kısmetmiş bu ay alıcam bakalım inşallah işe yarar
amin canım sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum özellikle de seninhayat 2. bir şans verdi sana ve tesadüf olduğunu düşünmüyorum bebişin gelecek inşallah
Canim senin bat ne zamandi ?Kızlar yebi test yaptım bişey yok sanırım o beklediği için öyle olmuş calışmalara dewam ama akşam ki ovulasyon testi yine koyu t daha koyu hatta siliklesmiyor benim ki acaba catlamiyor mu yumurtam ondan olabilir mi
Bat vermemis listede yokCanim senin bat ne zamandi ?
Aynen canim baktım listeye goremedim ondan sordumBat vermemis listede yok
Bence yaptigi testler ovulasyon testi.Aynen canim baktım listeye goremedim ondan sordum
Canim 27 agustosta lekeler geldi 28 inde oldum diye düşünüyorum ama çok moralim bozuldu suan ağladım aglicam bi kaç aydır zaten akinti takibi yapiyordum ve ona göre de değerlendiriyorum olmadı bu ay ovu testiyle deniyim dedim oda 10.gün silik 11.gün daha koyu 12.günden itibaren bildigin t hep koyu ben sundan korkuyorum acaba yumurtam catlamiyor mu var mı bilginizCanim senin bat ne zamandi ?
Bence yaptigi testler ovulasyon testi.
Canim benim de ovulasyon testim uc gun koyuydu bu ay 3. Gun sabah koyuydu aksam uzeri acilmaya baslamisti sonra bi daha yapmadim biz birbirimize destek olmak icin bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz kuzum ne rahatsızlığı. Sen devam et ovulasyon testlerine acilmamaya devam ederse doktora gidersin ultrasonla bakar yumurta catladiysa gebelik olusmus olabilir catlamadiysa da bir aylik bi sey olabilir cunku yılda bir ya da iki kez yumurtlama olmayabiliyomusCanim 27 agustosta lekeler geldi 28 inde oldum diye düşünüyorum ama çok moralim bozuldu suan ağladım aglicam bi kaç aydır zaten akinti takibi yapiyordum ve ona göre de değerlendiriyorum olmadı bu ay ovu testiyle deniyim dedim oda 10.gün silik 11.gün daha koyu 12.günden itibaren bildigin t hep koyu ben sundan korkuyorum acaba yumurtam catlamiyor mu var mı bilginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?