- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.641
canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah omuydu bumuydu derken bebeğin sürpriz yaptı gördün müsonuç 264 çıktı... ikiye katlamış şükür. inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız. tabi ki 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. günüm geçmiş olacak o zaman. bayramda memlekette olacağız. girmeye fırsat da bulamam. şimdiden hepinize iyi bayramlar kızlar. arkadaşlığınız için, samimi cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. aklım hep sizlerde olacak. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
olmuş canım değerlendirin hadi hayırlısı olsun inşallah tutar valla gün doğmadan neler doğar derler ya Rabbimin işinden sual olmuyorbir garip oblomov M melekler-engelchen canarin şimdi pik olmuş galiba t daha koyu c daha açık bu ay yakalicam sanırım çok sevindim walla buna bile şimdi bu aksam yarın akşam sonraki akşam degerlwndirilecek akşam yine test yapayim ona göre ilerlerim
olmuş canım değerlendirin hadi hayırlısı olsun inşallah tutar valla gün doğmadan neler doğar derler ya Rabbimin işinden sual olmuyoren umutsuz olduğumuz anlarda hep bir güzellik gönderiyor yeterki sabırlı olalım
canım aklım sende olacak en çok. nedense seni kendime yakın gördüm. ara ara seni takip ederim. okullar açılacak, ben de işe başlayacağım, boş günüm de yok, yoğun bir çalışma dönemim olacak... ve ilk hamileliğimdeki gibi olursa muhtemelen nefes almadan kusacağım ve hayat benim için duracak. kızımda 14 ay beklemiştim. sabırla... bunda tahmin bile edemedim. 35 günde regl olan biri 12. gün hamile kalır mı ya. çok ilginç..canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah omuydu bumuydu derken bebeğin sürpriz yaptı gördün mübizlerede dua et olur mu iyi bayramlar canım döndüğünde habersiz bırakma bizim dikkat et kendine
canım saolasın bende seni yakın gördüm kendime ne yalan söyleyeyim dikkat et çok yorma kendini inşallah kolay bir hamilelik yaşarsın. dediklerini de yapmaya çalışacağım herkese takma diyorum ama en çok ben takıyorum gibi geliyorcanım aklım sende olacak en çok. nedense seni kendime yakın gördüm. ara ara seni takip ederim. okullar açılacak, ben de işe başlayacağım, boş günüm de yok, yoğun bir çalışma dönemim olacak... ve ilk hamileliğimdeki gibi olursa muhtemelen nefes almadan kusacağım ve hayat benim için duracak. kızımda 14 ay beklemiştim. sabırla... bunda tahmin bile edemedim. 35 günde regl olan biri 12. gün hamile kalır mı ya. çok ilginç..
bu küçük fındıkların ne yapacağı ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyor. gönüllerinizi ferah tutun. onlar gelince hayat biraz zor oluyor. o yüzden o güne kadar yapmak istediğiniz her şeyi yapın. kurslara gidin, eşinizle bol bol gezin. her gece film izleyin. uyuyun. bunlar sadece benim düşüncelerim tabi. söylemek kolay diyeceksiniz ama ben böyle hamile kaldım kızıma. hiç hesap yapamadan, sperm kalitesini düşünmeden, her gün, günde iki kez kocamı sıkıştırarak :)))
ne güzel her şey yoluna giriyor demekki birde bebiş gelirse ballı lokma tatlısıKesinlikle canım size hatirlarmisiniz bilmem is bulamiyorum bebekte olmuyor ben bu işleri beceremicem diyordum ama şimdi allah nasip etti isim var inş bu ay doğru yolda ilerliyor gibiyim bebek konusunda da dediğin gibi sabırli olunca hepsi oluyor
Canim ikinci kez yumurtlama olabilir ama gecen gittiğinde gormemesi bana da degisik geldi dediğin gibi sivi yuzunden gormemis olabilir gec dollenme denilen sey bi aslinda adete yakin yumurtlama. Mesela gecikmenin 10. Gununde falan ancak cikiyo gebelik onlar da adete yakin yumurtluyoKızlaaaaar burada mısınız? Benim bir derdim var ne olur bana da bir el atın Allah rızası için. Biraz uzun olabilir ne olur kusuruma bakmayın, konu benim için çok önemli ve sizden başka kimseden mantıklı cevaplar alabileceğimi sanmıyorum :)
Az önce doktordan geldim. Bugün adetimin 26. günü. Belki hatırlayanınız vardır, son birkaç gündür sabahları gebelik testi yapıyorum bir umut ama hep negatif çıkıyor.
Düzenli olarak 29 günde bir regl olan biriyim ve şu anda da normal şartlarda bata 4 gün kalmış olması gerek. Ara sıra da sol kasığım ağrıyor. Bugün doktor bana muayenede daha henüz yeni yumurtlamakta olduğumu söyledi!! Hatta ultrasonda bana da gösterdi. Şu anda nasıl bir şok içindeyim size anlatamam. Sol tarafımda koskocaman olgun bir yumurtam var yahu! Hem de 24 mm! Hem de adetimin 26. gününde!
O kadar ovulasyon testleri filan hep hikaye mi yani, gerçekten anlayamıyorum. Gerçi son aylarda hiç ovulasyon testi yapmadım, çünkü geçmiş aylarda düzenli yaparken hep 14. ya da 15. gün çift çizgiyi yakalayınca artık test yapmayı bırakmıştım.
Ayrıca daha önce 3 kere klomen + çatlatma iğnesi ile tedavi olmuştum ama onlarda bile bu kadar olgunlaşan bir yumurtam olmamıştı. En fazla 17 mm oluyordu, o da bir tane ve hep 14-15. günlerde.
Cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Ama günleri değerlendirin filan demedi. Ben değerlendirmeyi düşünüyorum gerçi :)
Şimdi size sormak istediğim şunlar:
Adete birkaç gün kala hamile kalmak mümkün müdür?
2 gün önceki muayenede aynı doktor yumurta ya da kist göremiyorum, yalnızca biraz sıvı birikmesi var, muhtelemen yumurta çatladığı içindir demişti. Bu 24 mm yumurta 2 günde hiç yoktan sizce bu kadar gelişebilir mi? Ya da vardı da acaba doktor sıvı yüzünden göremedi mi?
Okuyanlara ve yanıtlayanlara çoooook teşekkürler şimdiden :)
Sirke once hafif yakiyo korkma :)cok sagolun kızlar. akıntımda oyle sut kesıgı gıbı seyler hıssetmedım yada farklı bısey gayet normal sanırım enfeksıyon suanda bayram telaşı falan derken yogunum bayrama kadar sırkeyle temızlıyeyım bakalım eger hala gecmezse bayramdan dönüşte dr.a gıderım cok cok sagolun sevıyorum sızı
Canim cok sevindim hayirli olsun tekrar tekrar :)sonuç 264 çıktı... ikiye katlamış şükür. inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız. tabi ki 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. günüm geçmiş olacak o zaman. bayramda memlekette olacağız. girmeye fırsat da bulamam. şimdiden hepinize iyi bayramlar kızlar. arkadaşlığınız için, samimi cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. aklım hep sizlerde olacak. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hayırlı ugurlu olsun. Bak ikiye katlanmış. Yani normal hamilelik. Gözün aydınsonuç 264 çıktı... ikiye katlamış şükür. inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız. tabi ki 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. günüm geçmiş olacak o zaman. bayramda memlekette olacağız. girmeye fırsat da bulamam. şimdiden hepinize iyi bayramlar kızlar. arkadaşlığınız için, samimi cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. aklım hep sizlerde olacak. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben de seninle aynı fikirdeyimya kızlar ben hiç anlamıyorum evde biri varken neden birlikte olmuyorsunuz ben 3,5 senedir kardeşimle yaşıyorum kayınvalidesi kayınpederiyle yaşayanlar var onlar ne yapsın ben ne yapayım. afedersiniz de çığlık çığlığa olmuyor bu işusulünce olduktan sonra neden birlikte olmuyorsunuz duş olayını takıyorsanız gecenin bir vakti yıkanmayın sabah yıkanın daha sonra ya da misafir uyuduğuna emin olduğunuzda yıkanın bir abdest yani. bence günlerinizi kaçırmayın 1 ay beklemek ölüm gibi ben sanki senelerdir bat bekliyo gibiyim daha ayın 8i olmadı günler ay gibi geliyor valla
ooo 10 gündür benim doktor alttan baka baka akraba olduk alıştım artık acı yok merak etme
Canim ikinci kez yumurtlama olabilir ama gecen gittiğinde gormemesi bana da degisik geldi dediğin gibi sivi yuzunden gormemis olabilir gec dollenme denilen sey bi aslinda adete yakin yumurtlama. Mesela gecikmenin 10. Gununde falan ancak cikiyo gebelik onlar da adete yakin yumurtluyo
sonuç 264 çıktı... ikiye katlamış şükür. inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız. tabi ki 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. günüm geçmiş olacak o zaman. bayramda memlekette olacağız. girmeye fırsat da bulamam. şimdiden hepinize iyi bayramlar kızlar. arkadaşlığınız için, samimi cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. aklım hep sizlerde olacak. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hayırlısı olsun.Kızlar yarın 2. kez aşılama yapılacak. Hiiiç heyecan yok, beklenti yok. Artık tüp bebeği düşünüyorum. Tabi tüp bebek olursa ailelere söylemek zorundayız. Asıl onu düşünüyorum
Hayırlısı olsungünaydın kızlarrr, benim sonuç malesef negatif. 2 gün önce kan verdim 0.34 çıktı hcg. hayırlısı. rahim filmi çekilcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?