• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bende tam 15 ay vajinismusla mücadele ettim canım zor imtihanlardan geçtik ve geçmekteyiz.Derdi veren de alan da Allah şükürler olsun.
Alttan muayene için bende başta çok korkmuştum.ultrason cihazı ile bakacak sanırım.hiç korkma inan hiç bir şey yok zaten ultrason jeli sürdüğü için pek hissetmiyorsun kendini kasma rahat ol doktora güven.
Teşekkür ederim canım. Yarın gidecem bakalım. Yazarım yine son gelişmeleri :)

ya kızlar ben hiç anlamıyorum evde biri varken neden birlikte olmuyorsunuz ben 3,5 senedir kardeşimle yaşıyorum kayınvalidesi kayınpederiyle yaşayanlar var onlar ne yapsın ben ne yapayım. afedersiniz de çığlık çığlığa olmuyor bu iş:KK48: usulünce olduktan sonra neden birlikte olmuyorsunuz duş olayını takıyorsanız gecenin bir vakti yıkanmayın sabah yıkanın daha sonra ya da misafir uyuduğuna emin olduğunuzda yıkanın bir abdest yani. bence günlerinizi kaçırmayın 1 ay beklemek ölüm gibi ben sanki senelerdir bat bekliyo gibiyim daha ayın 8i olmadı:mad: günler ay gibi geliyor valla:KK43:

ya kızlar ben hiç anlamıyorum evde biri varken neden birlikte olmuyorsunuz ben 3,5 senedir kardeşimle yaşıyorum kayınvalidesi kayınpederiyle yaşayanlar var onlar ne yapsın ben ne yapayım. afedersiniz de çığlık çığlığa olmuyor bu iş:KK48: usulünce olduktan sonra neden birlikte olmuyorsunuz duş olayını takıyorsanız gecenin bir vakti yıkanmayın sabah yıkanın daha sonra ya da misafir uyuduğuna emin olduğunuzda yıkanın bir abdest yani. bence günlerinizi kaçırmayın 1 ay beklemek ölüm gibi ben sanki senelerdir bat bekliyo gibiyim daha ayın 8i olmadı:mad: günler ay gibi geliyor valla:KK43:

Canimm şimdi bu kardeşin yeni evli babam da bugün gidiyor daha işin taktik ve ince noktaları keşfedildi mi hayır o nedenle zamanla olurda bildiğin stres olucakti çünkü ilk defa babamı ağırlıyorum ya şimdi dedim bı yakalanma bi pot kirma falan olur durduk yere rezil olmayalım ama haklısın mecbur olduğunda durum değişir bakalım bugün kacirmam ins bide canım sende çalışan bi bayansin bi sorum olacak ben şimdi bi banka da ise başlıyorum 2 ay deneme sürem olacak ben bu ay hamile kalırsam bunu öğrenince beni isten çıkarırlar mi sizce sörün ederler mi yeni giriyorum diye

Canimm şimdi bu kardeşin yeni evli babam da bugün gidiyor daha işin taktik ve ince noktaları keşfedildi mi hayır o nedenle zamanla olurda bildiğin stres olucakti çünkü ilk defa babamı ağırlıyorum ya şimdi dedim bı yakalanma bi pot kirma falan olur durduk yere rezil olmayalım ama haklısın mecbur olduğunda durum değişir bakalım bugün kacirmam ins bide canım sende çalışan bi bayansin bi sorum olacak ben şimdi bi banka da ise başlıyorum 2 ay deneme sürem olacak ben bu ay hamile kalırsam bunu öğrenince beni isten çıkarırlar mi sizce sörün ederler mi yeni giriyorum diye
Canim eski bir bankaci olarak söylüyorum devlet bankasinda hicni sıkıntı cikmaz ama ozel bankalarin bir kısmı eskiden gebelik olmayacak diye sozlesme imzalatiyolardi simdilerde hamile kalinca biri ozellikle de portfoydeyse daha doguma gitmeden yerine birini buluyorlar ama tabi ki hepsi ayni diye bir sey yok

valla canım baştaki kişilere bağlı bu durum eğer kötü düşüncelilerse çıkarabilirler ama sakin anlayışlı insanlarsa hoş karşılayacaklardır o nedenle ben ne desem yalan olur ama hamilesin diye işten çıkarma hakları yok sigortan vs başlamadan öğrenirlerse işine son verebilirler:KK51: işte biz kadınların baş etmesi gerekn başka bir sorunda bu malesef:KK43: ben 7 senedir burdayım 3 senedir hamilelik mevzusu geçince hemen lafı bana atarlar yok dimi diye bir keresinde kimseye sormayacağım bu benim özelim dedim ondan sonra hiç sormadılar. bende hamile kalırsam 4 ay yasal iznim bittikten sonra işi bırakacağım mecbur:KK51:

Baktirdim. Insan utanıyor ama mecbur

Günaydınlar. Eskiden ben de çok utanırdım ama artık o kadar alıştım ki artık bana mısın demiyorum. Şimdi bir hesaplama yaptım, bugüne kadar 2'si erkek, 4'ü kadın toplam 6 farklı doktora alttan muayene olmuşum. Ama kaç kere diye sormayın valla işin içinden çıkamıyorum bu noktada :)

bende çok kez alttan muayene oldum ilk zamanlar kesinlikle kadın doktor diye tutturdum kadın doktor buldum mantar olmuştum alttan muayene şart dediler yattım çatala aman allahım kadın resmen tecavüz etti bana nasıl canım yanmıştı anlatamam 1 hafta afedersiniz oturamadım 1 senelik evliydim yani kaç sefer ilişki olmuştu:KK48: sonra erkek doktorlar daha iyi dediler ve gerçekten öyle çıktı kasım kasım kasılırken adam nasıl rahatlattı beni sen kardeşimsin sakin ol bu benim mesleğim bir sürü bayan hastam var sen ilk değilsin sonda olmucaksın dedi smear testi yaptırdım çıktım gittim sonra şans eseri tekrar bayan doktora denk geldim o nasıl nazikti kibardı anlatamam yani bu işler şans işi ama tecrübelerim gerçekten erkek doktorlar daha başarılı bu işte hiç çekinmeyin dedikleri gibi biz ne ilkiz ne son olacağız yapacak bişi yok Allah dert vermesin derman ararken ne erkek ne kadın görür gözümüz.

Tüp bebek uzun bir süreç canım. Başka bir şehre gidiyoruz. Şimdi gittiğimizi fark ederlerse 'kontrole gittim' diyorum ama tüp bebek tedavisinde daha çok gitmek gerekecek galiba
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. ama olurda tüp bebek yaptırırsan bakımda gerekecek 1 hafta yatman gerekecek diyebiliyorum dinlenmen lazım yorulmaman lazım o nedenle ailene mecbur söylemelisin annen ya da kardeşlerin varsa yardıma gelirler sana.

Canim eski bir bankaci olarak söylüyorum devlet bankasinda hicni sıkıntı cikmaz ama ozel bankalarin bir kısmı eskiden gebelik olmayacak diye sozlesme imzalatiyolardi simdilerde hamile kalinca biri ozellikle de portfoydeyse daha doguma gitmeden yerine birini buluyorlar ama tabi ki hepsi ayni diye bir sey yok

Garanti bankasi gise de olucam ya deneme suresinden sonra sıkıntı çıkarmaz bence çünkü yasal olarak ciddi önlemler alindı annelik ve hamilelikle alakali ama bu 2 aylık deneme süresi sıkıntı olabilir canım onu da saklama hakkım var diye biliyorum o şekilde yaparım sen bana ne onerirsin

Garanti bankasi gise de olucam ya deneme suresinden sonra sıkıntı çıkarmaz bence çünkü yasal olarak ciddi önlemler alindı annelik ve hamilelikle alakali ama bu 2 aylık deneme süresi sıkıntı olabilir canım onu da saklama hakkım var diye biliyorum o şekilde yaparım sen bana ne onerirsin
aynen canım sakla kimseye söyleme sakın yetiştirirler valla

valla canım baştaki kişilere bağlı bu durum eğer kötü düşüncelilerse çıkarabilirler ama sakin anlayışlı insanlarsa hoş karşılayacaklardır o nedenle ben ne desem yalan olur ama hamilesin diye işten çıkarma hakları yok sigortan vs başlamadan öğrenirlerse işine son verebilirler:KK51: işte biz kadınların baş etmesi gerekn başka bir sorunda bu malesef:KK43: ben 7 senedir burdayım 3 senedir hamilelik mevzusu geçince hemen lafı bana atarlar yok dimi diye bir keresinde kimseye sormayacağım bu benim özelim dedim ondan sonra hiç sormadılar. bende hamile kalırsam 4 ay yasal iznim bittikten sonra işi bırakacağım mecbur:KK51:

Aynen öyle canimmm aklımdan neler geçiyor bi yandan allahın verdiği bir lütuf kadın olmak bir yandan da anneligine bile karisiliyor deneme süresince bilmezlerse sıkıntı yok sonrasında dediğin gibi hamileyim diye işten çıkaramaz ciddi yasalar var ben iznim bitince dönerim onda problem yok annem bakicak benim ama bilmiyorum işte annelik isteğimi bile geçim derdinden yasayamiyorum

Back