- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.561
Üzülme canım, hayırlısı böyleymiş demek ki
Her ay daha da çok üzülüyorum eşime adet oldum dedim benden daha çok üzüldü şaka dimi diyotek tesellim vardır Allahın bi bildiği..
Allah büyüktür canım. Bol bol dua et.
hayırlısı olsun canım benimde az önce akıntım gelmiş altıma kaçırdım sandım o kadar yoğun geldi adet öncesi akıntısı galiba ve sonrasında kasık ağrım başladı bende 2 güne olurum. bu ay böyle geçicek yapacak bir şey yok ne yazıldıysa o oluyor. yeni ay yeni umutlar diyip devam edicezEdiyorum Canım benim çok saol inşallah senin güzel haberlerini alırız bu ay..
hayırlısı olsun canım benimde az önce akıntım gelmiş altıma kaçırdım sandım o kadar yoğun geldi adet öncesi akıntısı galiba ve sonrasında kasık ağrım başladı bende 2 güne olurum. bu ay böyle geçicek yapacak bir şey yok ne yazıldıysa o oluyor. yeni ay yeni umutlar diyip devam edicez
Evet canım sağlık olsun Rabbim bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR
@Asuszooad 6 Eylül
@rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
@nefertiti989 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
ayllllliiiin35 22 Eylül
@YESIMBOZ 24 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
@Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
@Zilan92 30 Eylül
@rebelliousxx 1 Ekim
@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
kızlar bu yumurta akı kıvamındaki akıntı var ya onu gördükten ne kadar sonra birliktelik olması gerekiyor?
daha yeni gördüm akıntıyı akşam geç kalmış olmayız dimi?
Gec olmaz. Akşam başlayın ve Yarın akşamkızlar bu yumurta akı kıvamındaki akıntı var ya onu gördükten ne kadar sonra birliktelik olması gerekiyor?
geç olmaz canım 24-48 saat vücutta kalıyor yumurta bugün ve yarın ilişki olsun hatta mümkünse yarından sonraki günde olsunkızlar bu yumurta akı kıvamındaki akıntı var ya onu gördükten ne kadar sonra birliktelik olması gerekiyor?
valla canım sperm kalitesi tezini çürütenler çok var 4 gün üst üsteyle hamile kaldım diyenler çok bu forumda özellikle ovulasyonla takip yapanlar grubunda o nedenle eşin üst üste ilişki kabul ediyorsa bence değerlendirinM melekler-engelchen vebir garip oblomov doktor salı ve perşembe demişti ilişki için ama yarın akşamda mı olsa ki? yoksa sperm in kalitesi için perşembe mi olsa ?
valla canım sperm kalitesi tezini çürütenler çok var 4 gün üst üsteyle hamile kaldım diyenler çok bu forumda özellikle ovulasyonla takip yapanlar grubunda o nedenle eşin üst üste ilişki kabul ediyorsa bence değerlendirin
Geçmiş olsunKızlar ben geldimmm dolu dolu :)
bugün akşama kadar hastanedeydim çok yoruldum
Neler yaptın hastanedeKızlar ben geldimmm dolu dolu :)
bugün akşama kadar hastanedeydim çok yoruldum
Akşama kadar sıra bekledim :)Neler yaptın hastanede
İnşallah canım ya. İlk başta hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin. Bugün hastanede neler duydum neler. Halime şükrettim.kızlar yarın opu var.
biraz korkuyorum
bana dua edin arkadaşlarım iyi sayıda ve iyi kalitede yumoşlar çıksın güzel güzel döllensinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?