EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlar bata 6 gün var ama dayanamadım test yaptım. Sizce var mı bir şeyler?

Eklentiler

• 20160905_215819.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlısı olsun

çatlatma iğnesini oldum, kalçadan yaptılar, yaparken biraz sızladı ama geçti, yan etkisi var mı diye sordum yok dedi.iğneyi doktor değil ebe yaptı.
yarın akşam için ilişki olsun dedi,sonra gün aşırı 1 gün boş 1 gün dolu bu şekilde devam edin dedi.
ama haftaya çarşamba bayramın 3. günü eşim şehir dışına çakacak pazar dönecek.
yani 23-24-25-26. günler ilişki olmayacak zaten adete yakın günler ama olsa daha iyi olurdu tabii.
bende durumlar bu Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Son düzenleme:
birde doktor biraz atarlı olduğundan çok soru sorulmuyor yumuşlarım kaç tane idi ve büyüklüğü ne idi soramadım maalesef.
kendisi ultrasonla bakarken mutlu oldu ve oh bee bugün ki hastalarımın folikülleri çok iyi dedi.
bana da dönüp foliküller gayet güzel dedi bu kadar
haa bir de ilişki den sonra kalçanın altına yüksek bir şey koy sağ tarafına dön ve 45 dk. kalkma dedi

Hadi bakalım hayırlı olsun canım taktikleride aldın gerisi size ve Allaha kalmış.inşallah guzell sonuçlanır.

İnşallah tutar canım. Hayırlısı olsun :)

Canım benim hayırdır inşallah annene dua oku demek ki dua bekliyo senden bazen küçük sıkıntılarımızı bile öyle büyütüyoruz ki içimizde, daha büyük acıların olabileceğini unutuyoruz Allah beterinden korusun çok şükür halimize..

aynen canım bugün okuyacağım benim sıkıntılarım bebek istemelerim ona da malum olmuş demek ki rüyama girdi ama çok güzel bir rüyaydı baya enerji depolattı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…