- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.541
Kızlar progesteron test sonucum 17,85 çıkmış. Yorumlayabilecek birileri var mı acaba?
Canim foto açmadan siluet silueti var gibi gibi.bence bi iki güne tekrarla.Kızlar bata 6 gün var ama dayanamadım test yaptım. Sizce var mı bir şeyler?
Canim foto açmadan siluet silueti var gibi gibi.bence bi iki güne tekrarla.
Hayırlısı olsunBen ağrısız sizisiz regl oldum üzüldüm bu defa ama elden ne gelir. Erken yumurtluyorum muhtemelen bir dahaki yumurtlama döneminde kayinvalidemlerde olacağız değerlendirmemiz güç hem o sebepten hem de regl tarihimi kestiremedigimden yeni bat vermeyeceğiminşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız
Bekleyebilirsen çarşamba sabah yap biraz daha geçsin.Ay çok heveslendim ya, sanırım yarın sabah yine yapacağım
Kızlar bata 6 gün var ama dayanamadım test yaptım. Sizce var mı bir şeyler?
Hadi bakalım hayırlı olsun canım taktikleride aldın gerisi size ve Allaha kalmış.inşallah guzell sonuçlanır.birde doktor biraz atarlı olduğundan çok soru sorulmuyor yumuşlarım kaç tane idi ve büyüklüğü ne idi soramadım maalesef.
kendisi ultrasonla bakarken mutlu oldu ve oh bee bugün ki hastalarımın folikülleri çok iyi dedi.
bana da dönüp foliküller gayet güzel dedi bu kadar
haa bir de ilişki den sonra kalçanın altına yüksek bir şey koy sağ tarafına dön ve 45 dk. kalkma dedi
İnşallah tutar canım. Hayırlısı olsun :)birde doktor biraz atarlı olduğundan çok soru sorulmuyor yumuşlarım kaç tane idi ve büyüklüğü ne idi soramadım maalesef.
kendisi ultrasonla bakarken mutlu oldu ve oh bee bugün ki hastalarımın folikülleri çok iyi dedi.
bana da dönüp foliküller gayet güzel dedi bu kadar
haa bir de ilişki den sonra kalçanın altına yüksek bir şey koy sağ tarafına dön ve 45 dk. kalkma dedi
kızlar günaydın dün eşimle barıştık ben yatıyordum o geldi sarıldı öptü sonrası malum
bugün biraz daha iyiyim barışmanın da etkisi var ve çok güzel rüyalar gördüm canım annemi gördüm çok özlemişimAllah hayırlara çıkarsın inşallah gördüğüm rüyayı
aynen canım bugün okuyacağım benim sıkıntılarım bebek istemelerim ona da malum olmuş demek ki rüyama girdi ama çok güzel bir rüyaydı baya enerji depolattı banaCanım benim hayırdır inşallah annene dua oku demek ki dua bekliyo senden bazen küçük sıkıntılarımızı bile öyle büyütüyoruz ki içimizde, daha büyük acıların olabileceğini unutuyoruz Allah beterinden korusun çok şükür halimize..
Hadi bakalım hayırlı olsun canım taktikleride aldın gerisi size ve Allaha kalmış.inşallah guzell sonuçlanır.
İnşallah tutar canım. Hayırlısı olsun :)
Kızlar günaydın. Bu sabah test yaptım ama negatif. Gerçi bata 5 var, daha çok erken. O yüzden moralimi hiç bozmuyorum.
Ve adet oluyorum bu ay da ümitler suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?