EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Aynen canım biz aylardır birlikteyiz. Senin güzel haberlerini almak hiç üzmez beni. Tam tersi çok seviniyorum. Öyle yazanlar da "ben üzülmüyorum ama başkaları üzülür yazmış" zaten.

(gülün kızlar gülün ata sporu tabi)

yesa yok canım nerdee hamilelik tek yaptığım sporla kaldım.
Sen nerelerdesin aklimdasin ne yaptı ne etti acaba die.

Anladım canım hayirlisi

Ben bu ay pek kafamı takmadan deneyim dedim bat da vermedim buralarda da çok takilmadim öyle yapınca oluyormus ya onu deneyimdedim hadi bakalım :)

canım sıkkın.
dün tedavimin 6. günüydü yumoşları kontrole gitmiştim doktora yumoşların gelişimi çok iyi gidiyor maşallah.
ama tek tüpümde sıvı birikimi gördü doktor ultrasonda.
daha detaylıca konuşmadık ama sanırım alalım tüpü diyecek netten araştırdığım kadarıyla.
keyfim şevkim çok kaçtı ağladım dün hep.

Canim hic internetten okuduklarinla uzme kendini internette tirnagim kirildi yazsan kansersin diye cikiyo doktorunla detayli gorusene kadar kafani bulandirma

Canim hic internetten okuduklarinla uzme kendini internette tirnagim kirildi yazsan kansersin diye cikiyo doktorunla detayli gorusene kadar kafani bulandirma

yarın tekrar kontrolüm var detaylıca konuşacağım çünkü çok kafama takıldı.
eşimde sıkıntı var diye tüp e başladık bende de sıkıntı çıktı.

Vee intherain kirmizi kartla oyun dışı kaldi bugün regl oldum kizlar.. M melekler-engelchen cnm yeni bat 5 ekim listeyi güncelleyiver sana zahmet..
Bu arada yarin yürüyüşe basliyorum kafami dagirmak icin. Ilk hamileligimde de spora basladigim ay hamile kalmistim, sonra kimyasal gebelik oldu orasi ayri.. bu ay da boyle deneyelim bakalim..

Geçmiş olsun. Üzülme. Dua et Allaha Sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…