- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.341
Senin baya iyi çıkmış canım üst sınır 15 galiba.Evet düşükmüş canim benimki de 12 cikmisti da ondan sormuştum inşallah düzelir
Ahh emineemm bende ayni dertten muzdaribim :) nasil seyreltecegim onu dusunuyorum :)
Hergn mu oha:))) kiz bekleyn azck sperm biriksn:)) ama enerjinize hayranm. Gun asiri yap yumurtan catlaynca uc gun ust uste yap cnm
18 yazıyordu ust sınır canim benim de gecen ay yumurtam gelismedi her ay bi farklıyızSenin baya iyi çıkmış canım üst sınır 15 galiba.
Ayyy güldürdün beni eminemm
Idareliii olamiyoruzzz.idarelii olamıyoruz harvurup harman savuruyoruz(demekki birlikmiyor spremcikler)...enerji bulmuyoruz ata sporu oldu bizim..
Ayy alemsiniz valla
Idareliii olamiyoruzzz.idarelii olamıyoruz harvurup harman savuruyoruz(demekki birlikmiyor spremcikler)...enerji bulmuyoruz ata sporu oldu bizim..
Insallah degerlerin normal cikar cnm. Bu tahlil ne icin yapiliyo peki?
Sonuç bu ay negatif maalesefB benyoruldumhayat09 nbr Nerelerdesin. ?
Canimm sen nasılsın? Benim soğan cücüklemedi.2 gün rotarli adet oldum...ama soganları cucükleyenler oldu....
Hergn mu oha:))) kiz bekleyn azck sperm biriksn:)) ama enerjinize hayranm. Gun asiri yap yumurtan catlaynca uc gun ust uste yap cnm
Kızlar benim bugün adetin 8.günü ama hala kahverengi akinti geliyor aslında sadece bigün yoğun diğer günler lekelenme şeklinde devam ediyor acaba bu üstüne görme olayı olabilir mi ki yaaa
Canm ovu testleryle ve vucudunu takip edecn simdi. Akintina goguslerinn agrisina falan bakacan. Ben bu ay ovu testiyle yakaladm akintm olmadgi icin tam da denk geldi 3 defa ust uste iliski oldu sonra olmadi.Merhaba,
Gunasiri olayini anladim da, yumurta catlayinca yazmissin nasil anlicazki onu ??
Pratik bisi varmi ?
Yoğun geldiyse kırmızı renkte üstüne görme ihtimali düşüktür bence canım yaKızlar yardım edin bana
Himm.. Inşallah hersey yolundadir, iyi bi deger alirsin cnm...Canim test adetin 21. ve 24. gunleri arasinda yapiliyor. Sonucuna gore yumurtlamanin gerceklesip gerceklesmedigi anlasiliyor bildigim kadari ile. Ama ben bugun sonucumu maalesef ogrenemedim. Cihazlarinda bir sorun varmis, pazartesi 5'ten sonra dediler.
Cnm idrar testi var mi elinin altinda? varsa bi test yap istersen...Kızlar yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?