EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ahh emineemm bende ayni dertten muzdaribim :) nasil seyreltecegim onu dusunuyorum :)

Hergn mu oha:))) kiz bekleyn azck sperm biriksn:)) ama enerjinize hayranm. Gun asiri yap yumurtan catlaynca uc gun ust uste yap cnm

Idareliii olamiyoruzzz.idarelii olamıyoruz harvurup harman savuruyoruz(demekki birlikmiyor spremcikler)...enerji bulmuyoruz ata sporu oldu bizim..

Kızlar benim bugün adetin 8.günü ama hala kahverengi akinti geliyor aslında sadece bigün yoğun diğer günler lekelenme şeklinde devam ediyor acaba bu üstüne görme olayı olabilir mi ki yaaa

Insallah degerlerin normal cikar cnm. Bu tahlil ne icin yapiliyo peki?

Canim test adetin 21. ve 24. gunleri arasinda yapiliyor. Sonucuna gore yumurtlamanin gerceklesip gerceklesmedigi anlasiliyor bildigim kadari ile. Ama ben bugun sonucumu maalesef ogrenemedim. Cihazlarinda bir sorun varmis, pazartesi 5'ten sonra dediler.

Selam kızlar ağustos olmadı
Eylül de bayram haftası yumurtlama oluyo
Memlekette olacaz nasol olcak bilmiyorum eylül de olmaz bu gidişle
Of

Merhaba,
Gunasiri olayini anladim da, yumurta catlayinca yazmissin nasil anlicazki onu ??
Pratik bisi varmi ?
Canm ovu testleryle ve vucudunu takip edecn simdi. Akintina goguslerinn agrisina falan bakacan. Ben bu ay ovu testiyle yakaladm akintm olmadgi icin tam da denk geldi 3 defa ust uste iliski oldu sonra olmadi.

Himm.. Inşallah hersey yolundadir, iyi bi deger alirsin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…