- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.181
Geç döllenme olabilir bi daha tekrarlarsın iki gün sonra inşallah yükselirbenim dün adet günümdü. ama adet 32-33 falan değişiyo arada. dün akşamki dr bişey demedi. gebelik var tebrikler dedi.
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallahben biraz erken yaptım tahlili dün adet günümdü buradaki arkadaşlara danıştım dene sonuç çıkar dediler, gerçekten çıktı..
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.. insallah gonlune gore bir is bulursun..Kizlara herkese selamlar. Bu aralar baya stresli zamanlar geciriyorum. Cok buyuk bi sirkette calisiyorum ama supriz bi sekilde sirketimiz iflasini acikladiIssiz kaldim ve is ariyorum yani... Su anda ne zaman kapanacagi ne olacagi net degil baya gerginiz...
@morordek aklim hep sendeydi yaa masallah HCG cok iyi. insallah saglikla buyusun kucuk ordek :)
bir garip oblomov baska test yaptin mi kuzum? Kac gun var beklenen adete ?
Bende bu ay hamile olmayi cok istiyorum folik asitde folibiol kullananiz varmi bana mg az gibi geliyor
Hayirli olsun cnm.. darisi basimiza insallahkızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
kızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
amin canım inşallah bakalım baya erken yaptım haftaya tekrar yapacağım etiketlerim mutlakabir garip oblomov canim galiba silik çizgiyi görmüşsün çoook çoook sevindim. inşallah daha da koyulasir testin bebeğin seninledir ve annecigini hic üzmez. tatlım mutlaka beni de etiketle test yapınca...
Bu durumda pko'sun canım.
Lh normalde fsh'den düşük olması lazım.
Ya da hemen hemen aynı olmaları ve 10'un altında olmaları lazım.
Lh Fsh'nin 1.5 katından fazlaysa pko oluyor.
Smear benim de normal şükür.
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
@titiz gelin 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
X xDerinMavix 18 Eylül
beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
@nefertiti989 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
ayllllliiiin35 22 Eylül
M melekler-engelchen 27 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
evet LH ın büyük olmaması gerektiğini biliyorum bende
kendisi ısrarla normal diyor hormonlarıma :)
neyse ben genelde düzenli olurum adetlerimi ultrasonda da görünen herhangi bir kist yok çok şükür
bu teselli ediyor beni :)
başka doktora gittim o da ultrason da kist yok diyor pco değilsin diyor
hatta 3 doktor dedi pco değilsin ama hormonlar öle demiyo :)
ben de demek ki benim ki hafif diye düşündüm böyle dediklerine göre
ama iğneyi de herhalde çatlama da sıkıntı olabilir garantiye alınsın diye istemiştir dedim
çünkü çok yumurta olduğunda ve çatlamadığında da kist oluyormuş Allah korusun.
Canim cok guzel yukselmis degerin akinti icin bisi dedi mi doktor kiminde 1 hafta yerlesme kanamasi devam edermisKızlar bugün yine kan testi yaptirdim 162 ye çıkmış Çok sukur ama hala akinti devam ediyor pembesi gelmeye başladı
Canım ben doktora gidemedim yetisemedim öyle olinca özel den kan verdim soramadim doktora ins öyledir yarın yada ctesi giderim heralde ancakCanim cok guzel yukselmis degerin akinti icin bisi dedi mi doktor kiminde 1 hafta yerlesme kanamasi devam edermis
Canım yarın mutlaka git. Düşük ihtimaline karşı ilaç verir en azından. Kahverengi akıntıdan korkmayın derler ama kırmızıya dönerse kötüymüşCanım ben doktora gidemedim yetisemedim öyle olinca özel den kan verdim soramadim doktora ins öyledir yarın yada ctesi giderim heralde ancak
Aynen doğru diosun canım suan çamaşırı kirletmiyor silince bazen az geliyor yarın gideyim benCanım yarın mutlaka git. Düşük ihtimaline karşı ilaç verir en azından. Kahverengi akıntıdan korkmayın derler ama kırmızıya dönerse kötüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?