EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hakkinda hayirlisi olsun cnm.. insallah gonlune gore bir is bulursun..

Bende bu ay hamile olmayi cok istiyorum folik asitde folibiol kullananiz varmi bana mg az gibi geliyor

slm
WHO'nün ( dünya sağlık örgütü ) genel olarak hamile kalmak isteyen ya da hamile olanlar için günlük max doz kullanım izni 400 microgram folik asittir., fakat folbiolde 5 mg var. yani aslında uygun deil. ben solgar folacin alıyorum mesela, onon dozu 400 microgram ayrıca katkı maddesi de yok içinde güvenilir.

Hayirli olsun cnm.. darisi basimiza insallah

bir garip oblomov canim galiba silik çizgiyi görmüşsün çoook çoook sevindim. inşallah daha da koyulasir testin bebeğin seninledir ve annecigini hic üzmez. tatlım mutlaka beni de etiketle test yapınca...
amin canım inşallah bakalım baya erken yaptım haftaya tekrar yapacağım etiketlerim mutlaka

Bu durumda pko'sun canım.
Lh normalde fsh'den düşük olması lazım.
Ya da hemen hemen aynı olmaları ve 10'un altında olmaları lazım.
Lh Fsh'nin 1.5 katından fazlaysa pko oluyor.

Smear benim de normal şükür.

evet LH ın büyük olmaması gerektiğini biliyorum bende
kendisi ısrarla normal diyor hormonlarıma :)
neyse ben genelde düzenli olurum adetlerimi ultrasonda da görünen herhangi bir kist yok çok şükür
bu teselli ediyor beni :)
başka doktora gittim o da ultrason da kist yok diyor pco değilsin diyor
hatta 3 doktor dedi pco değilsin ama hormonlar öle demiyo :)
ben de demek ki benim ki hafif diye düşündüm böyle dediklerine göre
ama iğneyi de herhalde çatlama da sıkıntı olabilir garantiye alınsın diye istemiştir dedim
çünkü çok yumurta olduğunda ve çatlamadığında da kist oluyormuş Allah korusun.

kızlar mide bulantısı yaşıyorum bu saat oldu kaç sefer öğürdüm acıktım da ama açıkınca hiç öğürmem ben hormon mu yükseliyo acaba yoksa üşüttüm mü bu ayıda zindan ettim kendime

Evet canım çatlamayan yumurtalar kistleşebilir.
İnşallah kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize.

Canım ben doktora gidemedim yetisemedim öyle olinca özel den kan verdim soramadim doktora ins öyledir yarın yada ctesi giderim heralde ancak
Canım yarın mutlaka git. Düşük ihtimaline karşı ilaç verir en azından. Kahverengi akıntıdan korkmayın derler ama kırmızıya dönerse kötüymüş

Kızlar bugün progesteronuma baktırdım 12.5 çıktı nasıl sizce hiç anlamıyorum..

Bi de kan testi yaptırdım hcg 0.1 çıktı yine geçen ay 12 ağustosda adet olmuştum sizce bebiş olsa çıkar mıydı yoksa erkenmi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…