- 22 Haziran 2016
- 194
- 223
- 18
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.061
canım benim cok gecmiş olsun dünkü testinde bariz çizgi görünyordu ama daha da cok var regline dilersen bi kaç gün ovulasyon testi ile takip edip sonra idrar testi yap.kızlar dün kaza atlattık otobüs kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı öyle bir fren yaptı ki soldan gelen araca çarpmamak için otobüs doluydu da eşimin üstüne doğru hamle yaptım tutunuyordum ama baya kastım kendimi belim kasıklarım çok ağrıdı zaten ağrım vardı berbat bir gece geçirdimhala sızı şeklinde bel ve kasık ağrım var
Gazel2110 canım 11buçukta ovu yaptım çizgi var ama kıpkırmızı değil yumurtam çatlamadan önceki kırmızılık gibi seninkiler bariz kırmızı mı çıkıyordu gerçi benim daha çok var ya hormon yükselmemiş olabilir ya da kutum boş olabilir
ben 16 gün sonra oluyorum canım burda bi arkadaş vardı o da 18 gün sonra oluyordu ama benim 3 aydır 16 daha önce hep 14 tü ne olduda değişti bilmiyorumya herkes yumurtası catladıktan 14 gün sonra mı adet görüyor bir kaç yerde okudum 14 gn sabittir diye bu mümkün gelmedi bana sizlerde durum genelde nasıl oluyor
ya herkes yumurtası catladıktan 14 gün sonra mı adet görüyor bir kaç yerde okudum 14 gn sabittir diye bu mümkün gelmedi bana sizlerde durum genelde nasıl oluyor
saolasın canım. evet daha çok var ya ovu testlerini bitirmek istemiyorum öteki ay için kalsın bu ay hamile değilsem ki dediğin gibi çizgi var ama hemen görmediğimden güvenemiyorum belirsizlik zormuşcanım benim cok gecmiş olsun dünkü testinde bariz çizgi görünyordu ama daha da cok var regline dilersen bi kaç gün ovulasyon testi ile takip edip sonra idrar testi yap.
evet buradaki tanıya göre 14 gün sonra regl gerçekleşir diyor benim normal reglime bugün 10 gn var ama benim tam 13 gün önce yumurtam çatladı. o sebepten kafam karıştıYumurta çatlaması ne zaman olur? Adetin kaçıncı günü gerçekleşir?
Yumurtlama olayı yaklaşık olarak adet kanaması gelmeden, 2 hafta önce meydana gelir. Adetleri daha seyrek örneğin 35 günde bir olan bir kadında, yumurtlama adet başlamasından 21 gün sonra oluşur. Buna benzer şekilde adetleri düzenli olarak 28 günde bir görülen kadında ise, yumurta çatlaması adet başlamasından 14 gün sonra olur, adetleri 30 günde bir olan bir kadında adet kanaması başladıktan 16 gün sonra gerçekleşir.
öyle bir şey varsa benim eylül 4te regl olmam lazım ovu testime göre ama bence bünyeye göre değişiyor ne yani düzensiz regl görenler geç yumurtladıkları için mi beklenen günlerinde olmuyorlar. benim 10 gün 15 gün gecikme yaşadığım zamanlar oldu bu sene. ben bunu ilk defa duyuyorum ama adeti düzenli olanlar için geçerli olabilir 14. gün yumurtlayım 14 gün sonra regl olabilirler 28 gün döngüsü olanlarya herkes yumurtası catladıktan 14 gün sonra mı adet görüyor bir kaç yerde okudum 14 gn sabittir diye bu mümkün gelmedi bana sizlerde durum genelde nasıl oluyor
ama işte senin erken olmanın sebebi erken yumurtlamışsındır belki ondan olabilir miöyle bir şey varsa benim eylül 4te regl olmam lazım ovu testime göre ama bence bünyeye göre değişiyor ne yani düzensiz regl görenler geç yumurtladıkları için mi beklenen günlerinde olmuyorlar. benim 10 gün 15 gün gecikme yaşadığım zamanlar oldu bu sene. ben bunu ilk defa duyuyorum ama adeti düzenli olanlar için geçerli olabilir 14. gün yumurtlayım 14 gün sonra regl olabilirler 28 gün döngüsü olanlar
Adet dongunuze gore hesaplama yapilir 30 gunde goruyorsaniz 16 gun adet olursunuz gibi seklindeevet buradaki tanıya göre 14 gün sonra regl gerçekleşir diyor benim normal reglime bugün 10 gn var ama benim tam 13 gün önce yumurtam çatladı. o sebepten kafam karıştı
dün yazmıştım buraya yumurta akı kıvamında akıntım var diye. döngüm 31 günde bir. bugün 12. gün ( adetin ilk gününü saymıyorum) lekelenme olmuş. 28 yıllık hayatımda ilk defa adet dışında lekelenme oluyor.
yumurtladım mı acaba
yumurtlama döneminde böle bi lekelenme yaşayanlar varmı
benim adet öncesi de dahil hiç bir lekelnmem olmamıştı daha önce
normal mi yoksa bi hastalık belirtisimi
Ay cok tatlisn cnm ya insallh senninledr ama bisey yoksa ovunn cok silik olmasi gerekiodubenim bunun biraz açığı canım.. valla iş yerindeyim oturamıyorum boşluğuma falan ağrı giriyor arada rahim içim sızlıyor sanki kasıklarımı okşuyorum bebeğim büyüyor musun diyehamile değilsem çok gülcem halime regl kanıyla konuşurum artık
Cnm yumrtlamm 13 agustos batim 31 agustostu yani 18 gun sonra adet olacaktm olsam.ya herkes yumurtası catladıktan 14 gün sonra mı adet görüyor bir kaç yerde okudum 14 gn sabittir diye bu mümkün gelmedi bana sizlerde durum genelde nasıl oluyor
vayy baya koyu evet bende hiç çizgi çıkmaması lazım belli belirsiz diye düşündüm ama çıktı baya çizgiAy cok tatlisn cnm ya insallh senninledr ama bisey yoksa ovunn cok silik olmasi gerekioducanm son 4 _5 gun falan t cizgisi daha koyu olack senin icin bugn e yaptm cekiyrm simdi
KırmızılıAy cok tatlisn cnm ya insallh senninledr ama bisey yoksa ovunn cok silik olmasi gerekioducanm son 4 _5 gun falan t cizgisi daha koyu olack senin icin bugn e yaptm cekiyrm simdi
Sana gonderdgm ilk olan adete 9 gun vardi daha pembe hergun koyulasio. Sen adetine 3 gun ya da 4 gun kala once ovu yap alistira alistira olsn ben oyle yaptm t c den koyu olunca hemen gebelk yaptm o da kopkoyuydu. Yani hcg degern ne kadr yuksekse ovu da onkadr yuksek cikio. Senn ondan daha pembe olabilir cnm ay heyecanliym ya senin adina puff gunler gecmio kivayy baya koyu evet bende hiç çizgi çıkmaması lazım belli belirsiz diye düşündüm ama çıktı baya çizgi
tesekkurler canimRabiak burası canım hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?