• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

melekler-engelchen

Çok yordun beni hayat
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5.268
6.092
198
Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler saygilar

EYLÜL HAMiLELERi :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )

2) morordek ( ovulasyon test kullandi)

3) Pelukk

4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )

5) dimaam (ovulasyon test)

6) nannen1

7) xDerinMavix

8) YESIMBOZ ( Ovulasyon test kullandi ve corek otu-bal-tarcin karisimi yedi)

EKIM HAMİLELERİ :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) rebeliousxx

2)Kuzugiller

3)Bircebala

Son düzenleme:
yeni grubumuz hayırlı olsun inşallah:KK36: ben bu ay reglim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlıyacağım faydasını gören çok olmuş inşallah bana da bebeğime kavuşmamda vesile olur:KK36:
Hayirli ugurlu olsun bu grup inşallah. Bende sogan kürü düşünüyorum Ama 5 gün sadece. Yumurtlamaya etki etmesin diye

yumurtlamaya etkisi olduğunu duymadım ben yapıp aynı ay hamile kalanlar çok var. senin duyduğun bir şey mi var paylaşır mısın?
Biz korunmadan ovulasyon testiyle harejet edicez. Hamilelik oluşursa eger sogan kürü rahmi temizleyici olduğu icin düşük yapar. Bu yüzden 5 gün düşünüyorum

Biz korunmadan ovulasyon testiyle harejet edicez. Hamilelik oluşursa eger sogan kürü rahmi temizleyici olduğu icin düşük yapar. Bu yüzden 5 gün düşünüyorum
canım onu çok araştırdım ben ama kesin bir şey bulamadım ablamda yaptığı ay hamile kalmış ağustos grubunda da son hamilelerden bir bayan aynı şeyi yazdı düşüğe neden olsaydı onlarda da sorun olurdu ya da ibrahim saraçoğlu kesinlikle üstüne basa basa korunmalısınız derdi diye düşünüyorum

Kızlar sanırım ben kimyasal geçirdim bu ay adetim 34. Gün geldi gelmeden 4 5 gün önceden sancim başladı bel ağrısından oldum ki benim normalde ağrım olur hemen arkasindan adetim gelir. Ver dünden beri çok yoğun ve çok ozur dilerim hiç normal gelmiyor löp löp geliyor

Kızlar sanırım ben kimyasal geçirdim bu ay adetim 34. Gün geldi gelmeden 4 5 gün önceden sancim başladı bel ağrısından oldum ki benim normalde ağrım olur hemen arkasindan adetim gelir. Ver dünden beri çok yoğun ve çok ozur dilerim hiç normal gelmiyor löp löp geliyor
Döngü uzayınca benim de öyle geliyor.ya da kürtajdan sonra vücut hala normale dönmedi.bat 17 ağustos benim.gelirse dr a gidicem.

Back