Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kasımın 7 sinde
bi moda evine gittim baya iyi bi yerdi
adamla konştum falan fiziğine göre tavsiye de bulunuyo aynı senin aldıgın elbiseyi tarif etti :)
aynı zamanda imaj danışmanıymış konştuk falan çıktım tavsiyelerini dinledim
ama hazır almak istiyorum diktirmek istemiyorum
alıp aklımdan çıksın istiyorum
dışarda salonda olcak 500 kişilik ne sade ne abartı olsun istiyorum off çok zor işlermiş ya

beni çok güzeldi bi ara artık bacaklarım titremeye başlamısdııı ama cok güzeldi sonradan anladım kı hıc telaş yapacak bırsey yokmuş...

ya bende ıstıyorum nısanlanmak ..benım olayım eylulude gecebılır kızlar moralım sıfır abbam hala gelsınler vs demedı ( ne guzel ramazandan once nısan olur dıye dusunmustum cunku ben evde ıstıyorum ama nerde daha ısteme bıle olmadı ( ımkansız artık ramazandan once olması eylulde olucagı bıle mechul banada dua edın nolur

beni çok güzeldi bi ara artık bacaklarım titremeye başlamısdııı ama cok güzeldi sonradan anladım kı hıc telaş yapacak bırsey yokmuş...

aslında evet telas yapıcak hiç birşey yok ama heyecandan başka birşey değil ki zaten oda olması lazım bir kere oluyor böyle şeyler oohh sen kurtulmuşsuun ALLAH bizlerede nasip etsin inşallah
opuyorumnanaktan

Geçer bu günler canım sabırlı ol ve dua et sadece. Peki abin falan sormuyormu ne yapıcaz ne edicez diye

Geçer bu günler canım sabırlı ol ve dua et sadece. Peki abin falan sormuyormu ne yapıcaz ne edicez diye

umarım geçer güzelim sabır ve dua zaten başka yapıcak bişey yok onuda yapıyoruz .ama bazen ınsan patlıyo .canım abim hıc bırsey sormadı sormuyo bende gıdıp bısey dıyemem ayıp olur artık.babmla konustuk gecen gun .benı ona verıcekler orada hem fıkırız ama zaman yok ortada gelsınler vs demıyo soktalarmıs neyın soku bu ya ınsan once dusunur sonra olumlu yada olumsuz kararını bıldırır :bızımkı once okeyı verdı sonra da dusunmeye cekıldı babm ıcın konusuyorum .abıme cok sınırlıyım zaten hep onun yuzunden boyle oldu .onun tepkısı babmıda etkıledı .ama bana davranıs acısından normale dondulerde ortada bu konuyla ılgılı bı durum yok cok sınır bozucu ya neyı beklıyoruz anlamıyorum sebebnı bılsem onada razıyım .töbe yaa...
sizde dua edin nolur kızlar aklınıza geldıkce lutfen:Saruboceq:boshayallersmile

sabretmekten başka çare yok canm ALLAH yardımcın olsun boshayallersmile

hoşbulduuummmm:kedi: eylülde olcak benim nişanda ama tam tarih yok evde olcak zaten daha kıyafetim falan belli değil daha başlamadım hazırlıklara moda giremedim ben yazdanmıdır nedirbayanssulusmile

bi benmi başladım hazırlıklara ne kadar meraklıymışım gitmeye :kedi:

aslında evet telas yapıcak hiç birşey yok ama heyecandan başka birşey değil ki zaten oda olması lazım bir kere oluyor böyle şeyler oohh sen kurtulmuşsuun ALLAH bizlerede nasip etsin inşallah
opuyorumnanaktan

amin amin inşallah önce allah herseyin hayırlısını nasip etsin cümlemiz için
zaten bacakların titreyecek kı heyecanı anlaa
nişanımda eylülün 26 sında cok heyecanlıyım ınsallah hersey gonlume göre olur

bi benmi başladım hazırlıklara ne kadar meraklıymışım gitmeye :kedi:

yok yok birtek sen degıl bende basladım ama zaten 20 gün sonra ramazan bu dönemdede fazla bırsey yapamayız kı oyuzden ben basladım

salonumu tuttum ,davetiye mi bastırdım,damat bohcasını hazırladım

galıba ben senden daha meraklıyımmm :kedi:
tatlı telas bunlar her bırı ayrı guzelll :1hug:

ohooo sen benden daha meraklı çıktın kaydirigubbakcemile3 ben kıyafetimı aldım cafeyı tuttum damadın takımı aldım bu kadar :2: yaaa yavaş gidiyorum o zaman ben hızlanma zamanıııı benden bir hafta sonra nişanın gündüzmü akşammı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…