Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
peri canım sen daha tecrübelisin bize isteme yi anlatsan anaptın neler oldu ben apıcam bılmıyorum

pri kız tuvaletını gorme sansımız olursa bızımlede paylasırmısın bızede fıkır olsun canım benım olarmı

resimleyip koycm yaknda inşallah canım kaydirigubbakcemile2 bende o kadr zor dönemler yaşadımki çünkü sözlüm abimin arkadaşıydı çok korktuk bizde sorun çıkıcak diye ama çok şükür hiç sorun çıkmadı ama sürekli belirsizdi senin gibi istemye geldiler söz ne zman olcak hiç kmse birşey demiyor söz oldu nişan ne zman olcak babamdan tık yok çok zor dönemler ALLAH kolaylıgını versin inşallah ama nasip,kısmetse ne olursa olsun oluyor canım merak etme sadece biraz sabır lazm bak bizim 1 mayıstı sözümüz 19 eylül nişan 3.5 ay nerdeyse geçmiş oluyur sesimiizi çıkartmıyoruz öyle yapmak zorundayız boshayallersmile bi istemeye gelsinlerde gerisi kolay canm ALLAH yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer sorunsuz bir şekilde

amin güzelim çok teşekkür ederim .bizimde hem akrabalık var hemde abımın cok sevdıgı arkadası gıbı bı durum var .çok karısık ıste bakalım neler olucak RABBıM hepimizin yardımcısı olsun .bu durumada çok şükür ama işte insan bir an önce adı konulsun telaslar baslasın ıstıyo dediğin gibi istemeye gelsinlerde gerisi nasipse olur zaten ama bakalım oda belırsız abimle babam bıraz buruklar buda benı cok yaralıyo annemde yok o yuzden cok zor zaten kardesim bılmıyo oda ayrı bı sok gecırıcek boyle ıste
sen neler yapıyosun canım hazırlıklarınız tamam gıbı mı bırde su ıstemeyı bı anlat kıs nolur zahmet olmazsa naptınız ozellıkle sen en yaptın

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH yardımcın olsun canım. hazırlk olarak sadece elbisemı aldık sözlümünkinide haftasonu alıcaz nişan alışverişine ay sonu gibi çıkıcaz inşallah ALLAH kısmet ederse

tabikide ikimizde çok heyecanlıydık sanki kırk yıldır birbirlerni tanıyorlar gibi muhabbet etti ailelerimiz bu bizi çok mutlu etti çok güzeldi çok şükür ben tabiki mutfaktan cıkmadım mutfağın kapısından sözlümü izledm hep o tabi kıpkırmızı babamn karşısında ama istenildiğimi duymadım ya küçük görümcemle ilgileniyordum o arada delikafadulden

inşallah canım.

hahahahah bend eoyle yapıcam hehe mutfaktan ızlıycem bızımde mutfaktan gorunuyo salon aynalardan ama salondna bırıde benı gorurse ızleıdgımı cok ayıp olurkaydirigubbakcemile3
canım cok guzel bı heycan dımı RABBıM isteyen herkeze en kısa zamanda hayırlısıyla bızede nasip etsin o tatlı heycanları.
güzelim hani şimdi geldiler sen çıkmadın dimi karsılamaya yanı hosgeldınız falan dedın mı ??sadece haveler ıcın mı gırdın ıcerı ne deıdn bıde kahvelerı ne zaman verdın bende ıstenıldıgım anı duymayı cok ıstıyorum umatrım duyarım kaydirigubbakcemile3

canm bız kımseyı çağırmadık istemeye kayınvalidem kayınpederm annem babam abım sözlm ben vardık kımse olmadığı için hizmetide ben yaptım ama sadece hizmet etmek için çıktım karşılarına kaydirigubbakcemile2 neyseki beni kimse görmedi abim ve sözlümden başka hihoyyyt he bide canm hoşgeldin diyorsun kapıdan sonra girmiyorsun içeri çiçeğini ve çikolatanı alıyorsun ama çikolatayı açma sakın baban verdim demeden bize 2 hafta açtırmamıştı babam =)

hehe ayy bızde olsun bırılerı ben naparım zaten mustakbel sozlumun kardeslerı ve eslerıde gelır muhtemelen halamlarda olurlar darılırlar bıze zaten olsunlarda ben pek cıkmak ıstemıyorum kahvelerı dagıtırım tamam bıde el operım hehehe utanıyorum ya aslınd ahıc utangac bırı dgeılım ama abımle babmın tepkısı bı degısık olunca bıraz cekınıyorum bıde yanlıs anlasılmaktanda korkuyorum amma evlılık meraklısı demesınler sonra hahahahahah anladım cnaım benım cok tesekkürler babn baya bekletmıs cıkolata ıcın hehe benım kı verır heralde hemen cunku ben babmdan okeyı aldım tamma hayırlısı olsun RABBıM yolunuzu acık etsın dedı bıde agladı bend eagladım tabı:gitme: boyle ıste

merhaba kızlar benimde sözüm 26 haziranda oldu nişanımda kısmetse 26 eylülde salonda yapıcaz,şimdiden kocaman bi heyecan sardı beni de inşallah hepimiz bu süreçleri sorunsuz atlatırız:)) ne giysem diye kara kara düşünüyorum bu aralar, hala karar veremedim kabarık mı giysem düz mü diyebilmiyorumkismile

böyle birşey istiyorum nerden aldın ?

benimde eylüllün 26 sında cümlemiz için hayırlı olsunn

cok heyecanlıyım aslında hemde daha şimdiden

kızlar ALLAH utandırmasın hiçbirimizi ..

kızlar nolur şu isteme gününü anlatın ya neler yaptınız ????

aynı böyle birşey istiyorum diktirmekle uğraşmak istemiyorum
hazır bulcama da inanmıyordum pek
daha 3 ay var benim nişanıma gerekirse gelir ordan alırım
ne kadara aldın

özel mesaj atamıyorum güzelim mesaj sayım az oldugu için =) eski edirne asfaltında ali fuat başgil tranvay durağının tam karşısında juvenile diye bir mağazadan aldım yalnız öyle model sadece benim aldığımdı diğerleri daha gece kıyafetine kaçıyordu ve benımkınden 3 tane vardı 2 sı satılmıştı bakmak amaçlıda olsa elini çabuk tut bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…