Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rsuperisi

<3 <3 <3
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
578
0
46
İstanbul
kızlar nısandada gun sayılırmı demeyın 74 günümüz kaldı sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan cok bekledık olcak ınsallah hayırlısyla kaydirigubbakcemile2 eylülde sadece bu heycanı yasayacak olan benmıyım ? (=
:teytey:

Ayy canım benimm inşallah bende olurum bayramdan sonra dendi...Gerçekmi hala yaaaaa çok zor şeyler yaşadık o yüzden inanamıyorum herhalde.. kaydirigubbakcemile3 Sanırım isteme-söz-nişan hepsi bir arada olacak şimdilik düşünceler o yönde aksilik olmazsa..Ve tabi sevgilimin zayıflamasına da bağlı :Saruboceq: seninde allh tamamına erdirir inşalhh cnm

inşallah canm ALLAH yardımcın olsn çok zor safhalar ısteme sözü atlattık çok şükür kaldı şimdi 2 (= nişanıda düğünüde yaptıkmı daha ne isteriz 4 te 4 :lepi: teşekkür ederim amin insallah zemuszemus

Sağolasın canım benim seninde yardımcın olsun..Oh ne güzel senin herşey yolunda görünüyor allh ağız tadınızı hiç bozmasın inşallh..Çok zor şeyler gerçekten ben çok sorunlu başladım umarım sonumuz güzel olur.. boshayallersmile Allah herkesi sevdiğine kavuştursun..AMİN.. :))

Nişanın ayın kaçında canım benim?Tuvalet mi yoksa abiye mi almayı düşünüyorsun?Ayy ne tatlı heyecanlar bunlar yaa ..

19 eylül canm ALLAH kısmet ederse inşallah :) kabark olmıcak şekilde abiye düşünüyorum canm cafe tuttuk bakalm daha almadık ama kaydirigubbakcemile2

Hayırlısı olsun ..Bencede hoş olur canım..Ayyy bir sürüü seçenek var gel de beğen şimdi kaydirigubbakcemile3 kafanda tasarladığın bişi varsa ohh rahatsın da,benim gibi kararsızın önde gideniysen eyvah ki ne eyvahh .. sempatiksalakcinni

kızlar bizde eylül gibi düşünüyoruz ama daha henüz karar veremedik

söz 26 haziranda oldu cnm
biz eylül gibi istiyoruz ama sevgilimin kardeşi askerde izin alamama gibi durumu söz konusu öle olursa ekim sonuna doğru kalacak ozmanda hava soğuk olacak die ben pek tarafdar değilim

hayırlısı ne zamansa o zman olsun canım sözlünün kardeşide insallah izin alabilir :)

Son düzenleme:
insallah bizde ramazandan sonra düşünüyoruz en son öyle konusuldu insallah aksilik olmazda ertelenmez bayramdan sonra hemen tanışma söz nişan olur insallah daha fazla beklemeye tahammülüm yok

ohhh gittikçe çoğalıyoruz güzeller kaydirigubbakcemile3 ben kıyafetmı aldım çok şükür bi ayabbıyla çantam kaldı oda en yakın zmanda geliyorrrrrrrrr sempatiksalakcinni

kızlarr bende temmuz topiğinden geldim :)
bi atlatayımda nişanı sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

ahhhh ne stress ne stress daha var ama 1 ayı saymıyoruz zaten malum ramazan çok çabuk geçse keşke boshayallersmile

ohhh gittikçe çoğalıyoruz güzeller kaydirigubbakcemile3 ben kıyafetmı aldım çok şükür bi ayabbıyla çantam kaldı oda en yakın zmanda geliyorrrrrrrrr sempatiksalakcinni

Kızzz aldın mı ne çabukk aklinialirimsmile güle güle giy inşallh nası bişi aldın..İyi valla onları da halledersin kısa zamanda merak etme allh giymeyi nasip etsin

valla bıraz cabuk oldu ama önümüz ramazan gezip bakamıcaz çalışıyorumda ayrıca fırsatım pek fazla yok şimdi bulmuşken ve hazır beğenmişken alalım dedik kaydirigubbakcemile3 krem rengi hafif çan geliyor birazcık kuyruğu var üstündede dore rengi işlemeler ve pullar var göğüs kısmnda dore rengi boncuk işlemeli bu kadar sempatiksalakcinni teşekkür ederim güzelim darısı başına sözlümede siyah takım beyaz gömlek dore kıravat ve mendil nasıl durur sizce ? soooooooonnnnnn 71 günn

selam kızlar madem bizde burdan devam edelim :))
bende babmla pazartesi günü konustum okeyı aldım abımlede aksmaında konustuk abımd eokeyledı ama abım cok aglamıs agladı bıraz sındıremedı abım oyle yapınca babmın tepkısıde degıstı 2 gun falan surat cektım sımdıde tam anlamıyla duzelmıs sayılmaz ama daha ıı bıa dım beklıyourz babm gelsınler denılınce gelıp ısteme olucak sozle nısanıda bır ıstıyoruz evde ve ramazandan once ıstıyoruz umarım sorun cıkmazda olur banada dua edın nolur cok streslıymıs ya cok zor donemler gecırdık cok korkuyoduk olumlu olmıycak sonuc dıye cok sukur RABBıM e sonuc olumlu ama bu belırsızlık ınsanın canını cok sıkıyo eger ramazandan once olmazsa bızde eylule kalırız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…