• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayında aşılama yaptırıcak olanlar hadi birbirimize umut olalım dua edelim 🌸

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba , sperm düşüklüğü ile aşılama olan varmı ? Eşimin spermi en son 8milyondu acaba direkt tüp bebek mi derler bize of doktora giden kadar dokuz dogurcam 🙄

Regl iken alttan bakmıyor doktorum göbekten bakıyor çok sıkışık değildim ama yumurtalar gelişmiş mi diye bakmaya gittiğimde sıkışıktım alttan bakamadı o yüzden
inşallah pozitif haberini aliriz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲 Ben diane kullaniyorum şuan zaten pazar bitecek, pazartesi adet olsam yada salı perşembe gittigimde İlaca baslayabilirim sanirim , bu surecte kiloda verdim 4 kg bir ayda , rabbim insallah Sizinde benimde isteyen herkesinde yuzune güler

Arkadaşlar merhaba , sperm düşüklüğü ile aşılama olan varmı ? Eşimin spermi en son 8milyondu acaba direkt tüp bebek mi derler bize of doktora giden kadar dokuz dogurcam 🙄
umuttepedemi yaptirdiniz sperm testini ? Perhizde bir aksilik olmuş olmasin? benim esiminde ilk testi yanlis olmuştu perhizden dolayi, 2. sini tekrarlattik o dogru ciktiydi, eger ilk sonuca baksaydik Eşimde ilaç tedavisi gorecekti

umuttepedemi yaptirdiniz sperm testini ? Perhizde bir aksilik olmuş olmasin? benim esiminde ilk testi yanlis olmuştu perhizden dolayi, 2. sini tekrarlattik o dogru ciktiydi, eger ilk sonuca baksaydik Eşimde ilaç tedavisi gorecekti
Yok canım İstanbul'da bir özel hastane de yapıldı

Yok canım İstanbul'da bir özel hastane de yapıldı
bir çaresi vardır elbet inşallah Duzelmiştir benim eşimede doktor sigarayi biraktirdi sperm seviyesi ondan dusmus olabilir diye ve Dedigi gibide Sigara spermi çok etkiliyormuş bunu deneyebilirsiniz eger mümkün olursa ,inşallah tez vakit bir çaresi bulunur

bir çaresi vardır elbet inşallah Duzelmiştir benim eşimede doktor sigarayi biraktirdi sperm seviyesi ondan dusmus olabilir diye ve Dedigi gibide Sigara spermi çok etkiliyormuş bunu deneyebilirsiniz eger mümkün olursa ,inşallah tez vakit bir çaresi bulunur
İnşallah canım aminnn, sigarada kullanmıyor. Ama sperm yerlerde 😊 inşallah sizde olumlu sonuçlar alirisniz

merhabalar bugun adetin 4. gunu diye gittim, rahim kalinligim 8 mm,miş. tedaviye baslamak icin çok kalin dedi ordaki yardimci doktor. Pzartesi tekrar gel dedi , biraz moralim bozuldu acikcasi hiç boyle ummuyordum 😔

aşılamanın 13. günü yani dün regl oldum uzun süre kalkamadım yattığım yerden, ağlayamadım da. eşim de ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı. bir gün önce hayaller kurmak sabah kalktığında hayallerinin yıkılması, insanların hiç zorlanmadan sahip olabildiği şeye sahip olamaman belki de hiç bir zaman sahip olamayacak olman... nasıl kalkacağım buradan bilmiyorum

aşılamanın 13. günü yani dün regl oldum uzun süre kalkamadım yattığım yerden, ağlayamadım da. eşim de ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı. bir gün önce hayaller kurmak sabah kalktığında hayallerinin yıkılması, insanların hiç zorlanmadan sahip olabildiği şeye sahip olamaman belki de hiç bir zaman sahip olamayacak olman... nasıl kalkacağım buradan bilmiyorum
ahhh canım yaa, inşallaahh biran önce kavuşursun yavruna. hayat bir imtihan işte herkes bırseyler ımtıhan oluyor sabır etmek lazım cok zor ama zamanı gelmeden açmıyor çiçekler. bende aynı ıkı yıldır beklıyorum ve her adette cok uzuluyorum ama her seferınde de yenıden umut ıle başlıyorum cunku baska yapılacak bırsey yok dua edıyorum Rabbim anne olmak ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın kımsenın kucagını boş koymasın cok fazla bekletmesın amınn

pazartesi günü aşılama oldum arkadaşlar. iki gün evden neredeyse hiç kalkmadan yattım ilk gün regl ağrısına benzer bi ağrım oldu hala da ufak kramplar oluyor rabbim inşallah nasip eder ama beklemek çok zor ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Canım sonuç ne test yaptınmı sen ?
Bende çok berbatım aşılama oldu bugün çok ağrım var kıvranıyorum😞

gerçekten cok zor aslinda İnsanlar kiymet bilmiyorlar.. Evlat sahibi olabilmek bile bir insan icin ne buyuk nimet.. bizler sabir ederek çabalayarak anne olmaya calisiyoruz. belkide imtihanimiz boyle, umarim hersey guzel olur ve hepimiz anne oluruz🤲 Şükür oldu sevinci yasatsin rabbim herkese

Back