Merhaba :)
Bu süreçte bende başlamış bulundum. Geçen hafta start verdik. Per Cm cts pz 3 doz iğne oldum. Aslında doktorum sonuçlarımın iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylemişti ama bana uyguladığı tedavi baya ağırmış. 33 yaşındayım bu arada 8 yıllık evliyim. Hiç hamilelik yaşamadım. Eşiminde benimde sonuçlarımız temiz. Neyse doktora bu durumu bugün kü randevumuzda sorduğumda küçük bir çik kistim vardı, kistimden dolayı diğer yumurtalığımdaki yumurtalar azmış ve büyümesi içinmiş. Sorun etmedim. Şuanda toplamda 11 yumurtam var ve olması gerektiği şekilde gelişmişler eğer bu hafta pts sl çrş iğnelerim faydalı olursa çatlatma iğnesi verilecek ve cts yada pz yumurta toplama işlemimiz gerçekleşecekmiş inşaallah. Çok heycanlıyım. Bu arada bu haftaki iğnelerin arasında çatlamayı önleyici iki iğne var yarın ve öbürgün öğlen 12-14 arasında olmam gerekiyormuş. Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum hepimiz için
Önümüzdeki randevudan sonra yine yazarım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.