Eylül Ayı Tüp Bebek Adayları

melzo2021

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2021
1
1
1
Merhaba kızlar
Tedaviye adetimin 2.günü 24 Ağustosta başladım. Başka benimle yakın tarihlerde başlayanlar var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım. Hikayem kısaca. Tüm hormonlarım yumurta rezervim normal, hsg filmim normal, eşimde de bir problem yok ancak 8 yıldır çocuğumuz olmuyor. Düşük vs de yok yani hiç olmadı. Daha önce bir defa çatlatma iğnesiyle denedik olmadı. Şimdi bu ay Acıbadem Maslak ‘ta başlayacağız. Yiğit Hoca ile. 2 ay önce kontrole gittiğimde 3 adet vitamin yazdılar 1000 küsür tutuyor. Bende 2 ay anca toparlananildim. Vitaminleri kullanmadım. Ne zaman kullanmam gerek. Bilginiz var mı?

Merhaba , neler oldu paylaşabilir misin
Merhaba :)
Bu süreçte bende başlamış bulundum. Geçen hafta start verdik. Per Cm cts pz 3 doz iğne oldum. Aslında doktorum sonuçlarımın iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylemişti ama bana uyguladığı tedavi baya ağırmış. 33 yaşındayım bu arada 8 yıllık evliyim. Hiç hamilelik yaşamadım. Eşiminde benimde sonuçlarımız temiz. Neyse doktora bu durumu bugün kü randevumuzda sorduğumda küçük bir çik kistim vardı, kistimden dolayı diğer yumurtalığımdaki yumurtalar azmış ve büyümesi içinmiş. Sorun etmedim. Şuanda toplamda 11 yumurtam var ve olması gerektiği şekilde gelişmişler eğer bu hafta pts sl çrş iğnelerim faydalı olursa çatlatma iğnesi verilecek ve cts yada pz yumurta toplama işlemimiz gerçekleşecekmiş inşaallah. Çok heycanlıyım. Bu arada bu haftaki iğnelerin arasında çatlamayı önleyici iki iğne var yarın ve öbürgün öğlen 12-14 arasında olmam gerekiyormuş. Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum hepimiz için Önümüzdeki randevudan sonra yine yazarım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

Teşekkür ederim :) hayırlısı inşallah hepimiz için. Allah yardımcımız olsun . Benim tedavim sürecimle aynı zamanlı gidiyor gibi. bugün kontrolüm var kaç yumurta oluşmuş bakacak dr. 5 gün boyunca , ikiser iğne oldum inşallah bir aksilik sorun çıkmadan ilk denemelerimizde olur.

Dilerim aynı anda güzel haberlerle buluşuruz inşallah

Reactions: Siu
Dilerim aynı anda güzel haberlerle buluşuruz inşallah
Inşallah, inşallah....❤.iğneler beni çok geriyor . Kalcadan oluyorum ayni yerlere denk geliyor canim yaniyor. Allahtan hepimize sabir ve güç diliyorum . Hayırlı, güzel, müjdeli haberlerimiz olsun

Selam kızlar güncelleme yapmak istedim. Bayadır yazmıyorum.
Benim 9 yumurtam toplamdı. 7si olgundu döllendi.
İlk gün 7 taneden 5 tanesi yoluna 1. Kalite devam etti.
2.gün yine 5 tanesinin 3ü 1.kalite devam etti.
3.gün 5 tanesinin 4ü 1.kalite 1i orta kalite devam etti.
4.gün randevu için aradılar. Dün Allah’a şükürler olsun başarılı bir şekilde Embriyo Glue ile 2 tane 5.gün embriyosu yerleştirildi. 20 dk yatmam istendi. Sonrasında eve geldim. Bazen dolaştım bazen yattım. Ama şöyle bir durum söz konusu bilinç altım felaket durumda gece belki 10-12 kez kabus görüp uyandım ve bir daha görmemek adına her seferinde yatmak istemedim. Aslında çok pozitiftim ama nasıl böyle oldum bilmiyorum. Sürekli deli gibi konuşuyorum onlarla. Beni bırakmayın sıkı tutunun diyorum. Yarın ayakta ılık su ile banyo yapacağım. Ayın 14ü Allah nasip ederse test günü. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Dilerim inşaallah bu çektiğim acıların mükafatı sağlıkla dünyaya gelen hayırlı evlatlarımız olur. Yine yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…