Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bluemacaw

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
837
864
38
Umutlarin yeserdigi bir ay olur umarim 🙏🏻
ANNE ADAYI BEKLENEN
ADET TARIHI
( BAT )
SONUC

B Bluemacaw >>>> 01.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

R Ruyam13 >>>> 02.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

NaNa_ NaNa_ >>>> 04.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

akan_h akan_h >>>> 04.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Spring05 Spring05 >>>> 05.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

WATER DROP WATER DROP >>>> 05.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

lavieenrose26 lavieenrose26 >>>> 06.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

mavii33 mavii33 >>>> 08.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

K KvrckEla >>>> 09.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Sessizperi123 Sessizperi123 >>>> 11.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Chocalete Chocalete >>>> 16.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

A amanoff >>>>> 16.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Guli007 Guli007 >>>> 17.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Lraybrs Lraybrs >>>> 20.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

H hasletim >>>> 23.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Camerram Camerram >>>> 23.09.2020 >>>>>> :anneadayı:

Son düzenleme:
Allah aşkına yaşın çok genç ve henüz yeni evlisin neden moralini bozuyorsun?normal yoldan olmuyor mu
2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri

2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri
[/QUOT
Hey Allah'ım yaaa ogullarinda sıkıntı olunca ses yok anca gelinlere yetsin güçleri . Hiç ezdirme kendini ilerleyen zamanlarda sağlığın bile bozulur psikolojik baskı çok kötü ondan da olmaz . Muhattap bile olma cahille uğraşmak insanı mahvediyor. İnşallah kısa zamanda çeneleri kapanır Allah yardımcın olsun 🙏

Amin oglunu duyunca 1 ay üstüme gelmemişti şimdi yine ayni 1 tane görümcem var oda öyle adet oluyor bu senin şeyin anca alarm gibi diyor sati satine geliyor pek düzenli maşşalah diyip laf sokuyor kendininde 1 tane kızı var Allah görüyor ama hepsini duyuyor beni çok aglattılar asla affetmicem onları beni zehir zehir aglatıklarını hiç unutmicam

Herseyin vakti saati vardir. Allah nezaman ol derse ozaman olur biz ne yaparsak yapalim. Hayatta herkes farkli sekilde sinanir kimi ailesiyle kimi sagliyla kimi varlikla kimi yoklukla onemli olan fakina varip sabredip sinavi gecmek. Esinle aran iyiyse kapinin disinda kalanlari bosver. Allah gonlune gore versin iyi dusun iyi olsun.

Ya Allah aşkına sorun eşimde diyosun hangi hakla senin üstüne geliyorlar. Eşin ağızlarının payını versin ya, zaten biz yeteri kadar üzülüyoruz olmadığı için bide bu cahiller ile uğraşıyoruz ya..
Gerçekten sinirlerim bozuluyor.

Va
Amin oglunu duyunca 1 ay üstüme gelmemişti şimdi yine ayni 1 tane görümcem var oda öyle adet oluyor bu senin şeyin anca alarm gibi diyor sati satine geliyor pek düzenli maşşalah diyip laf sokuyor kendininde 1 tane kızı var Allah görüyor ama hepsini duyuyor beni çok aglattılar asla affetmicem onları beni zehir zehir aglatıklarını hiç unutmicam
Valla sorduklarında oglunuzdan olmuyor de. Kocanla da anlaş sesleri kesilir

Canım benim boşver onları, onlar boş konuşur durur anca.
Bi tanıdığım da aynı durumdaydı, 5 yıl çocuğu olmadı, eşinden dolayı olmuyordu. Ama kaynanası hep onu suçluyordu, sanki evlat sahibi olamamak suçmuş gibi 😔😔

X