Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hanzademm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
56
55
8
Merahaba kızlar

Agustosta hamile kalmak isteyip kalamayanlar olarak inşallah eylül ayi ugurlu gelir hepimizin yuzu guler minik meleklerimize kavusuruzz Allahin izniyle :KK15: :KK15:

saribaykus saribaykus -->15 agustos :duduk:
A April wind --> 26 agustos:duduk:

lulu_bitte lulu_bitte --> 26 agustos:anneadayı:
supurgelicadi supurgelicadi --> 27 agustos:duduk:
Afilim92 Afilim92 -->28 agustos :duduk:
H Hayat ne garip --> 29 ağustos
B buyan87 --> 30 ağustos
N nurimomo --> 31 agustos:duduk:
married_woman married_woman -->1 eylül
E Eliifdmr --> 1 eylül:duduk:
evaline evaline --> 1 eylül
Hanzademm Hanzademm --> 3 eylül:duduk:
I ilkbahar_ --> 3 eylül
turko2727 turko2727 --> 3 eylül
Mina_1414 Mina_1414 --> 5 eylül
LastMadOnEarth LastMadOnEarth --> 6 Eylül:anneadayı:
P Pelinimben --> 6 eylul:duduk:
H Hayallidya7 -->6-7 eylül
khaleesi41 khaleesi41 --> 8 eylül
Hasumran Hasumran --> 10 eylül
Defnelfin Defnelfin --> 11 eylül:duduk:
@nazeninnazmiyesu --> 12 eylul
M Mavipatiska --> 13 eylül
A anneveoglusu --> 17 eylül
lhuzurum lhuzurum --> 18 eylül
@Esmaa_91 --> 18 eylül
@annecikk-16 -->20 eylül
@karyaa48 --> 21 eylül
A April wind --> 23 eylül
@Umudunkirintilari2016 --> 23 eylül

Son düzenleme:
mrb kızlar hepinize bizde agustosta korunmayı bıraktık denemelere başlayacagz bu ay hatta yeni bittim bu cuma
bat:29 agustos eylülde hamiş kalıırız insallh hepimiz istediğimz sonucları alırız
benide ekleyin listeye takipteym konuyu

uzun zamandır ara verdim 7 yıldır kızım var 7 yasında simdi ikinci gebelik düşünüyorum cokk ama cokkkk heyecanlıyım insan özlüyor ve unutuyor hamileleiği gercekten cok güzel bir duygu allah hepimizi tüm isteyen bayanlara anneliği nasip etsin

çörek otu yagı neye iyi geliyor canimm
Bir velim zayiflamak icin corek otu yagi icmis o ay hamile kalmis yumurtayi gelistiriyormus bende haziranda 3 gun icmistim sonra ramazan gelince biraktim o ay kimyasal oldu bu ay tekrar denedim yumurtlama gunune kadar ictim yumurtlama gununde baya kasik agrim oldu ins yumurta gelismistir bu ay saglikli gebelik olur

uzun zamandır ara verdim 7 yıldır kızım var 7 yasında simdi ikinci gebelik düşünüyorum cokk ama cokkkk heyecanlıyım insan özlüyor ve unutuyor hamileleiği gercekten cok güzel bir duygu allah hepimizi tüm isteyen bayanlara anneliği nasip etsin
canim seni anliyorum benimde oglum 7 yaşında birkac aydir tedavideyim oglumda tedaviyle oldu evet bebek ozledik hamileligin heyecanini falan unuttum simdi.daha bilincliyim simdi yine anne istiyorum bakalim insallah cok bekletmeden gelir bebisler :anneadayı::KK200:

Bir velim zayiflamak icin corek otu yagi icmis o ay hamile kalmis yumurtayi gelistiriyormus bende haziranda 3 gun icmistim sonra ramazan gelince biraktim o ay kimyasal oldu bu ay tekrar denedim yumurtlama gunune kadar ictim yumurtlama gununde baya kasik agrim oldu ins yumurta gelismistir bu ay saglikli gebelik olur
aaaa oylemi aci degilmi tatli kasigiylami iciliyor ki

aaaa oylemi aci degilmi tatli kasigiylami iciliyor ki
Ben cay kasigiyla ictim hergun sabah ac karnina sonucta yag oldugu icin biraz mideni bulandiriyor pek yag sevmedigim icin hemen ustune su ictim ins rabbim onu vesile kilmistir simdi de Fatiha tesbihini yapiyorum bakalim cuma gunu adet

Merhaba kızlar bende geldim. Bat 26 ağustos..
Doğum kontrol hapını 1 ay öönce bıraktım o yüzden pek ümidim yok ağustostan, bakalım :KK50:

Kizlar bu arada çörek otunu arastirirken buldum çorek otu bal tarcin karismi yumurtaliklari guclendiriyormus cok iyi geliyormuss corek otunu normal alip evde ogutup karisim yapilcakmis bilginiz olsun :KK54:

Back