- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 31
-
- Konu Sahibi Lotuss9335
Yok canım sorun değil ben hep kilolu hamile kaldım tabiki zorlukları var ama ben olursa şimdi istiyorum nasipse :))Sanırım kilo verme surecindesin. Bence birkaç ay daha buna odaklansan daha sağlıklı olur. Hamilelik başlı başına bir ağırlık demek kilodan öte. Ben 56 ile kaldım 75 ile doğuma gittim ve öylesine agirlasmistim ki çok zordu. O yüzden söylüyorum yanlış anlama lütfen.
Aa ilk çocuk değil mi? Ben ilk sandım. Tecrübe edip zorlanmadiysan tabii ki problem olmaz inşallah.Yok canım sorun değil ben hep kilolu hamile kaldım tabiki zorlukları var ama ben olursa şimdi istiyorum nasipse :))
Yok canım ilk değil 3, naisp olursa inşallahAa ilk çocuk değil mi? Ben ilk sandım. Tecrübe edip zorlanmadiysan tabii ki problem olmaz inşallah.
Sağlıkla hayırla nasip olsun inşallahYok canım ilk değil 3, naisp olursa inşallah
Amin Allah razı olsun insallahSağlıkla hayırla nasip olsun inşallah
Benimde 10 EylülHanımlar merhaba ben pcoluyum orta derecede hafifte olabilir dedi doktorum bu ay bana inofolic combi ve ovu testiyle dene dedi bende başladım testleri yapmsyada uğurlu topik olur bilemeyiz burası buyrun içeri alalım sizleri inşallah bu ay son ayımız olur...
L Lotuss9335 12.09
Hoşgeldin canım inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde 10 Eylül
Hoşbulduk bende pcos var yumurtalıkta ama ovulasyon testi yapıyorum adetim 5 gündür bitti. Hep negatifHoşgeldin canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Atsana resimlerini bakayım bende yapıyorum bugün 4. Günüm testteHoşbulduk bende pcos var yumurtalıkta ama ovulasyon testi yapıyorum adetim 5 gündür bitti. Hep negatif
TM abla böyle benimkiAtsana resimlerini bakayım bende yapıyorum bugün 4. Günüm testte
TM abla böyle benimki
Sonuncuyu bu öğlen yaptım su almadım son iki saat.Nasıl yaptın canım testlerianlatirmisin yani nelere dikkat ettin ne zaman yaptin