- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 31
- Konu Sahibi Lotuss9335
Ben mesela hergun ayni saatte yapıyorum öğlen 12 de ve öncesinde sıvıyı kesiyorum zaten ilk idrarla olmuyor ama senin hiç yok gibiSonuncuyu bu öğlen yaptım su almadım son iki saat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesela hergun ayni saatte yapıyorum öğlen 12 de ve öncesinde sıvıyı kesiyorum zaten ilk idrarla olmuyor ama senin hiç yok gibiSonuncuyu bu öğlen yaptım su almadım son iki saat.
Ayn abla genelde öğlen yada öğleden sonra yapıyorum en son geçen ayda adetten önce görmüştüm yumurtaBen mesela hergun ayni saatte yapıyorum öğlen 12 de ve öncesinde sıvıyı kesiyorum zaten ilk idrarla olmuyor ama senin hiç yok gibi
Adetlerin kaç günde bir oluyor PCO varmı sendeAyn abla genelde öğlen yada öğleden sonra yapıyorum en son geçen ayda adetten önce görmüştüm yumurta
Masaj falan yapıyorm yumurtlama masajı falan ama etkisi yok bendeAyn abla genelde öğlen yada öğleden sonra yapıyorum en son geçen ayda adetten önce görmüştüm yumurta
Abla bundan iki ay öncede ilaç içmeden olmuyordm geçen ay 4 temmuzda ilaçla oldum bu ay ise kendilignden oldu oda kızımı sütten kestikden hemen sonra oldu .ben 9 ay önce boş gebelik geçirdim ondan sonra adet düzensizliğim ve yumurtalık da küçük kistler gozukduAdetlerin kaç günde bir oluyor PCO varmı sende
Bu en son olan 38 gün oldu ablaAdetlerin kaç günde bir oluyor PCO varmı sende