Umarim gelmez gelirse eylul ayina ekliyim6 Ağustos yani yarın canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣
- Konu Sahibi Bluemacaw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
İnşallahUmarim gelmez gelirse eylul ayina ekliyim
Bu ay kavusursun umarim canim mucizene her yeni ay yeni bir umutBugün regl oldum((( bat 4 eylül.
2yıllık evliyim. 10 aydır istiyoruz olmadı.
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Canım hastaneye gittiniz mi herhangi bir sorun yoktur inşallahBugün regl oldum((( bat 4 eylül.
2yıllık evliyim. 10 aydır istiyoruz olmadı.
Aminn inşallahBu ay kavusursun umarim canim mucizene her yeni ay yeni bir umut
Hsg hariç her şeye bakıldı yani tüm kan tahlillerim normal çıktı. Adetim de düzenli pcos fln yokCanım hastaneye gittiniz mi herhangi bir sorun yoktur inşallah
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Eşiniz peki?Hsg hariç her şeye bakıldı yani tüm kan tahlillerim normal çıktı. Adetim de düzenli pcos fln yok
Ovulasyon testi kullanmayi denedinmiHsg hariç her şeye bakıldı yani tüm kan tahlillerim normal çıktı. Adetim de düzenli pcos fln yok
Ona hiçbir test yapılmadı. Doktorun da yönlendirmesi olmadı bu yöndeEşiniz peki?
4aydır ovu testi kullanıyorum. Arada 1ay gün aşırı denedim. Bu ay tam doğru günkeri değerlendirdim. Öncekiler de uygun günleri birebir değerlendirememiştimOvulasyon testi kullanmayi denedinmi
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Canım eşinin de test yapması gerekiyor, ona göre hareket edersiniz. Bende hic bir problem yok sorun eşimde maalesefOna hiçbir test yapılmadı. Doktorun da yönlendirmesi olmadı bu yönde
Ürolojiye mi gittiniz? Ne diyerek tahlil istediniz? Hangi tahliller yapıldı?Canım eşinin de test yapması gerekiyor, ona göre hareket edersiniz. Bende hic bir problem yok sorun eşimde maalesef
Doktorun iki tarafli test ismesi gerekli diye biliyorum. Siz bilirsiniz ama esinizede test yaptirsaniz birsey varsa yoksa haberiniz olur canimOna hiçbir test yapılmadı. Doktorun da yönlendirmesi olmadı bu yönde
Hangi dr ye gtmeli hangi testler yapılıyor acaba?Doktorun iki tarafli test ismesi gerekli diye biliyorum. Siz bilirsiniz ama esinizede test yaptirsaniz birsey varsa yoksa haberiniz olur canim
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ben hep gidiyordum bi sıkıntı yoktu, benim haberim yoktu 8 ay çocuk olmayınca eşim ürolojiye randevu almıştı, doktora çocuğum olmuyor diye sormuş o da sperm testi istemiş, maalesef düşğk çıktı. Ama sperm testi açısından pek iyi bakmayan bi devlet hastanesinde yaptı testi, benim doktorum başka hastanede tekrar etsin dedi, İnşallah bu sefer iyi çıkar sperm sayısi değişkendir, ama test yapmakta fayda varÜrolojiye mi gittiniz? Ne diyerek tahlil istediniz? Hangi tahliller yapıldı?
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Üroloji canım, zaten doktor sizi yönlendirirHangi dr ye gtmeli hangi testler yapılıyor acaba?
Benim de 16 Ağustosta . Bu ay çok istedim hamile kalmayı ama nasip. Sağlık olsun6 Eylül de evliliğimin 1.yılı bitiyor :)
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
İnşallah kalırız canım hayırlaBenim de 16 Ağustosta . Bu ay çok istedim hamile kalmayı ama nasip. Sağlık olsun
Uroloji canimHangi dr ye gtmeli hangi testler yapılıyor acaba?