eylül anneleri yazışmayı sevmiyo galiba

C

cadi52

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi cadi52
eylül anneleri yazışmayı sevmiyo galiba önceki konumda kaç haftalık olduğunuzu sormuştum ama kimseden ses soluk çıkmıyo herelde bilgi alışverişi yapamıyacağız.tam da ilk zamanlarda

• Konu Sahibi cadi52
Merhaba canım bence sevmemek değil.. Çok erken olduğu için gebeliklerimiz..Bence herkes çok temkinli davranıyor..Ve buldukları her fırsatta dinleniyorlardır.. Bir de bulantılarda başladıysa o yüzden daha paylaşımlar çoğalmaz..Biraz daha zaman geçsin vücutlarımız buna alışsın..Çok güzel paylaşımlarda bulunacağımıza eminim..

• Konu Sahibi cadi52
Evet Daha çok Erkenn Korku Sevinç Bir Arada... Dün Benim Açik Kahve Bir Akintim Geldi Dr Gittim.. Acile Kese Duruyo Dedii çok Korktumm Allahim Korusun Bebeklerimizi. 9 şubatta Dr Gidecegiz Bebeği Görmeye Ve Kalp Atişini Duymaya Allah Izin Ederse.

• Konu Sahibi cadi52

ağrın varmıki bendede 7 gündür kanama var ama korkulcak bişey yok dedi doktor gayet bebiş sağlıklıymış.dikkat et doktor bana 10 gün dinlenme verdi.sende uzan bişey yapma bende haftaya yine gidicem ağrın yoksa korkma ama tedbirini yinede al tamammı .üzülme bebişler üzüntüye gelmez benimde üzüntüden sonra geldi zaten tamam şuan hiç üzülmüyorum sende öyle ol aklına kötü bişey getirme sakın

galiba yazışma için erken ama herkesin o kadar güzel diologları olmuşki bizim neden olmasın diyorum en azında konuşalım yani ben 10 gündür evde tıkalı kaldım ondan galiba haftaya işe başlıyacağım pek sık görüşemiyebiliriz.neyse öptüm sizleri dikkat edin okiş:teytey::teytey:

• Konu Sahibi cadi52
bende hep eylul anneleri paylasim sayfasina girip yaziyorum ...hemde gercekten daha erken bundan sonra neler neler paylasicagiz kismetse. eylule kadar zaman var

• Konu Sahibi cadi52
Ancak üçlü Testten Sonra Başlarizz Galiba Bizz Hem Cinsiyette Belli Olur O Zaman Neler Aldik Neler Yaptikk Yazar Allah Izin Ederse

• Konu Sahibi cadi52
kızlar günaydınnnnn
amn haaaaaaaa dikkat edin kendinize
evt eyüle dehe çok varrrrrr ama zaman su gibi akıp gidiyo yaaaaaaaa

• Konu Sahibi cadi52
slm 16. hafta bitiyor.eylülün ilk haftası geliyor bebiş

• Konu Sahibi cadi52
çok rahat bi hamilelik geçiriyorum.umarım hepinizinki en az benim kadar rahat geçer

merhaba kızlar

ben de 13 hafta üç günlük hamileyim..

cuma günü doktora gideceğiz cinsiyetini de öğreniriz belki :))

hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum..

melekcik sen cinsiyetini öğrendin mi ?

senin bebiş daha büyük galiba..

Benim bebiste 19 eylülde geliyor.....ama hamileligimin pek kolay gectigi söylenemez.dr.Plasenta Previa var dedi.kanamam yok cok sükür.olursa tehlikeli.insallah plasenta 30.haftaya kadar kendini yukari ceker..ozaman kurtulduk galiba tabiiki kanama olmazsa normal dogum olabilir.yoksa sezeryan.
hayirlisi diyelim.bebisime birsey olmasinda....
Allah tüm annelere kolayliklar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…