Yaş Embriyo kalitesi Kaç tane Embriyo Kaçıncı Tarnsfer Transfer tarihi Test günü Sonuç 35 3aa ve 2bb 2 1 44 6 (3X2) 3. gün Embriyo donduruldu 1 Eylül ayı ortası
Benim de öyleydi. Son günler doktoruma sorduğumda yumurtalar büyüyor ya çok normal. Zayıf olduğun için de daha çok hissediyorsun demişti bir de. Hele OPU günü merkeze giderken iyice hissettiriyordu kendini. Tabi bu bir de yumurta sayısı ile de ilgili. Benim 18 yumurta toplanmıştı.Merhaba arkadaşlarumarım herkes iyidir
Ben dün akşam 2 tane Ovitrelle Çatlatma iğnesi vuruldum, yarın da yumurta toplamaya gireceğim.
Son sabahtan beri sanki kasıklarımda bir baskı var, tuvalet hissi gibi de ama daha çok kasıklarımda bi baskı hissi var.
Bu gibi bi his yaşayan var mı yumurta toplama öncesinde. İkinci yumurta toplamam olucak birincisinde böyle olup olmadığını hatırlamıyorum olsaydı hatırlardım
Benim fazla da yumurtam yok ama otururken çok rahatsız oluyorum sanki pıtır pıtır döküleceklerBenim de öyleydi. Son günler doktoruma sorduğumda yumurtalar büyüyor ya çok normal. Zayıf olduğun için de daha çok hissediyorsun demişti bir de. Hele OPU günü merkeze giderken iyice hissettiriyordu kendini. Tabi bu bir de yumurta sayısı ile de ilgili. Benim 18 yumurta toplanmıştı.
OlurKızlar biz whatsap grubu kurduk Eylül transferleri o yüzden burda pek yokuz isterseniz sizde gelin
Tuttu mu tedaviBenim fazla da yumurtam yok ama otururken çok rahatsız oluyorum sanki pıtır pıtır döküleceklerçok tedirginim aslında benim son muayenede 4-5 tane vardı
InsAllah iyi olur canim.Benim 2tarafda da cikolata kistimden dolayi tup bebek yapildi.1tane iyi kalite 2tane orta ve 1tane asagi kalite embriyo olustu.5tane yumurtam toplanmisti yumurta rezervim dusumtu gecirdigim acik kist amelyatlardan dolayi.Adetin 24cu gunu 4embriyonun hepsini transfer etdiler.2si tutdu cok sukur.Seninde tutar insAllah her sey Allahin elinde cok cok dua etKızlar temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım. Açıklanamayan nedenlerden dolayı 2.5yıldır çocuk sahibi olamıyorum. 11 temmuzda ilaç kullanmaya başladık 22 temmuzda yumurtalarım toplandı. 2 tane iyi kalite 2 tane orta kalite 5.gün embriyomuz oluştu. Çok şükür ama sonra embriyoları araştırdım da araştırdım araştırdım da araştırdım çok iyi kalite değil. Kafayı yemek üzereyken araştırmak vazgeçeye karar verdim artık önce Allah’a sonra embriyo larıma inanıyorum herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Bana 2 adet bekleyeceğiz transfer için dediler ilk adet yumurta toplamadan 6 gün sonra oldu. Bitmesine 2 gün kaldı. İnşallah yeni adetimi bekleyeceğim benimle benzer durumda olanlar varsa yazsın paylaştıkça belki biraz daha kolay geçer zaman. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Alıntı
Bu kalite olayını doktor mu söylüyor acaba ? Nasıl öğreniyorsunuz ? Yumurtam daha toplanmadı 1 hafta sonra toplanacakkızlar benimde 1 ad 4aa bir adet 5aa kalite oluştu embriyo iyi mi sizcce eylül de transfer olacak inşallah:)
Tuttu mu derken canım? Bugün yumurta toplamam vardıTuttu mu tedavi
Kaç tane toplandı canımTuttu mu derken canım? Bugün yumurta toplamam vardı
4 tane toplandı ve heyecanlı bekleyiş başladı....Kaç tane toplandı canım
Benimde 5 tane toplandı 4 tanesi donduruldu 5.günde4 tane toplandı ve heyecanlı bekleyiş başladı....
Aynen öyle çok teşekkür ederimBenimde 5 tane toplandı 4 tanesi donduruldu 5.gündeinşallah sende güzel haberler alacaksın kendini sürekli olumlu yönde telkin et çünkü sözler her zaman dua yerine geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?